james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
δεν κατάλαβες την ερώτηση;
είπαμε. εδώ:
ντεν καταλαμπαίνει ελλήνικως?

εκτός κι αν έχεις να πεις κάτι για το σεξ των αλβανίδων!
(δε νομίζω βέβαια μια και δήλωσες γκέι!)
δεν κατάλαβες την ερώτηση;
ρε παπια τι σε ενοχλει αν γαμιουνται οι αλβανιδες, στον κωλο σου μπαινει;;δεν κατάλαβες την ερώτηση;
ρε παπια τι σε ενοχλει αν γαμιουνται οι αλβανιδες, στον κωλο σου μπαινει;;
ρε παπια τι σε ενοχλει αν γαμιουνται οι αλβανιδες, στον κωλο σου μπαινει;;
δεν βαρεθηκες να εχεις μαλακισμενη αποψη για ολα;; ελεος πια!!!δεν εχω δει μεγαλυτερο ξερολα απο 'σενα, θα σπας αρχιδια στις παρεες σου ε;;ΟΘΧ κι εσύ!
ΟΘΧ κι εσύ!
για τα αλαμπουρνέζικα που λέει βέβαια δεν φταίει ούτε ο πάκης-μητσάρας που τον πηδάει κάθε βράδι, ούτε ο τσίριζα που του έκανε το μυαλό ομελέτα.
είναι οι παρενέργειες απ τα ψυχοφάρμακα!![]()
![]()
![]()
μετά παίρνει καμιά πίπα από κάνα αφγανάκι μια και οι αλβανοι πλέον δεν τον γαμάνε και ψυξοκλαίγεται!![]()
![]()
![]()
anatolgami ως αριστερός παλαιάς κοπής κι εγώ την ψευτοαριστερή διανόηση δεν την πάω αλλά μόνο μην προκαλείς αποκαλώντας ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ το εν λόγω σύνθημα του Μαρξισμού - Λενινισμού, κανονικά θα έπρεπε να σε ξεφτιλίσω τώρα αλλά στο λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ απλά για να μην μπαχαλέψω το thread το οποίο ΔΕΝ πρέπει να πολιτικοποιούμε...
...Άσε ρε που θα με ξεφτιλίσεις κιόλας...κοίτα κει να διορθώσεις την ήδη ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ιδεολογία σου...άκου αριστερός παλαιάς κοπής...Χειρότερος δηλαδή...
Ναι, σταλινικός. Αλήθεια εσύ σε ποια ιδεολογία ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ πιστεύεις;
...Στην Επικούρεια Φιλοσοφία...στον Αρχαιοελληνικό υλισμό...Που πάντως απέχουν ΠΟΛΥ απ' τη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ σου ιδεολογία...
Ντροπή σε όποιον Έλληνα γαμά αλβανίδες. Ξεφτιλίζει το έθνος.
φιλε υπαρχουν και χειροτερα. να πηδανε τα αλβανα τα κοριτσακια μας, πραγμα και το οποιο αποτελει αιτια πολεμου..Ντροπή σε όποιον Έλληνα γαμά αλβανίδες. Ξεφτιλίζει το έθνος.
φιλε υπαρχουν και χειροτερα. να πηδανε τα αλβανα τα κοριτσακια μας, πραγμα και το οποιο αποτελει αιτια πολεμου..![]()
![]()
Μάλιστα, κατάλαβα. Σαν τον κολλητό μου κι εσύ, έχω εμπειρία απ' αυτόν.