Νέα

ΑλληλοΜαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

foititisgiannena

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
10
Πόντοι
1
Μια ερώτηση έκανα και το γαμήσατε το ποστ.Έλεος , είναι προσωπικό θέμα το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του,δεν χρειάζεται να κράζετε. Κοιτάξτε πως να βελτιώσετε την σεξουαλική σας ζωή κι αφήστε τους άλλους εκτός κι αν έχετε να συμβουλέψετε κάτι.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
οχι ρε μαλάκα,τι χαζά λες.Εννοείται ότι περιστασιακά,ανάλογα τις καύλες,τη διάθεση και τον σύντροφο θα κάτσω να φάω τρελό πούτσο και επειδή είμαι εκφραστικός και μεταδοτικός άνθρωπος στο κρεβάτι μπορώ να συμπεριφερθώ με τεράστια επιτυχία από τον πιό μεγάλο γαμιά μέχρι τη πιο μεγάλη πουτανάρα της γης και θα το καταγουστάρω.

Είμαι αρκετά συμφιλιωμένος και με τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου και με τη σεξουαλική συμπεριφορά μου και γενικά νομίζω ανοιχτή και διττή φύση.Απλά προτιμώ λίγο παραπάνω να είμαι ενεργητικός .Στα χοντρά αρχίδια μου γράφω τώρα τι θα πει ή πως θα αξιολογήσει η κάθε τρόλα τον ανδρισμό μου.

Νοιώθω και είμαι πολύ τυχερός που είμαι άνδρας.Γουστάρω με χίλια που είμαι σερνικό ότι και να λένε οι τρόλες ρε.

από τη στιγμή που δεν μπαίνει στον ποπό μου (και γενικώς δεν έρχετε σε επαφή με το σώμα μου) με τις ευλογίες μου πάντως  :grin:
αλλά στο ξαναείπα ..
ποιο το νόημα να αναλύεις στους άλλους τι κάνεις στο κρεβάτι σου  ?
τι ψάχνεις να σου  πούνε  ?   :think:

ε δεν είναι σοβαρά θέματα αυτά.. και το τρόλινκ αναπόφεκτο  :grin:

Επισκέπτης
Μια ερώτηση έκανα και το γαμήσατε το ποστ.Έλεος , είναι προσωπικό θέμα το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του,δεν χρειάζεται να κράζετε. Κοιτάξτε πως να βελτιώσετε την σεξουαλική σας ζωή κι αφήστε τους άλλους εκτός κι αν έχετε να συμβουλέψετε κάτι.
ρε φιλε σε συμβουλεψαν και στρειτ και γκει και ολοι. ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ!

foititisgiannena

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
10
Πόντοι
1
ρε φιλε σε συμβουλεψαν και στρειτ και γκει και ολοι. ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ!

Δεν πήρα στα σοβαρά την άποψη υπανθρώπων που ζουν σε σπηλιές και έχουν να δουν μουνί από τότε που τους γέννησε η μάνα τους.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
499
Πόντοι
36

ψηλέ, εγώ λυπάμαι σοβαρά τα ατομάκια με τόσο ομοφοβικό μίσος είστε και πολλοι ρε πούστη μου.

Τέσπα πίστευε οτι σε βοηθά για μένα,εγώ ξέρω ποιός είμαι ρε,δε θα άλλαξει από 5 ιντερνετικά τρόλια.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
οχι ρε μαλάκα,τι χαζά λες.Εννοείται ότι περιστασιακά,ανάλογα τις καύλες,τη διάθεση και τον σύντροφο θα κάτσω να φάω τρελό πούτσο και επειδή είμαι εκφραστικός και μεταδοτικός άνθρωπος στο κρεβάτι μπορώ να συμπεριφερθώ με τεράστια επιτυχία από τον πιό μεγάλο γαμιά μέχρι τη πιο μεγάλη πουτανάρα της γης και θα το καταγουστάρω.

Είμαι αρκετά συμφιλιωμένος και με τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου και με τη σεξουαλική συμπεριφορά μου και γενικά νομίζω ανοιχτή και διττή φύση.Απλά προτιμώ λίγο παραπάνω να είμαι ενεργητικός .Στα χοντρά αρχίδια μου γράφω τώρα τι θα πει ή πως θα αξιολογήσει η κάθε τρόλα τον ανδρισμό μου.

Νοιώθω και είμαι πολύ τυχερός που είμαι άνδρας.Γουστάρω με χίλια που είμαι σερνικό ότι και να λένε οι τρόλες ρε.
Δηλαδή εμείς που έχουμε τον κώλο μας μόνο για χέσιμο και προς εξερχόμενη κατεύθυνση πάντα δεν είμαστε άντρες; ίσα μωρή λουκία

Επισκέπτης
Μικρέ, αυτό στο quotaro για να θυμάσαι σε καμιά 10αρια χρόνια που θα έχεις αναλάβει τη ταυτότητα σου σε σχέση με τις ομόφυλες έλξεις που έχεις το πόσο μεγάλη πουτάνα είναι η εσωτερικευμένη ομοφοβία και το peer pressure και πόσο τραγικός ήσουν όταν ήσουν 20άρικο.

Πίστεψε με αν επιτυχώς έχεις ξεπεράσει τη κόμπλα σου για τις ομόφυλες έλξεις σου το να κοιτάς αυτό το πόστ σου και να συνειδητοποιείς οτι στρεφόσουν εναντίον της πάρτης σου θα είναι γερό κίνητρο για να ξυπνήσεις και άλλους σε αυτό το φακτ μετέπειτα στη ζωή σου.Εξάλλου όλοι οι gay άνδρες τα περάσαμε σε κάποια φάση και ως ένα βαθμό.
Δεν πήρα στα σοβαρά την άποψη υπανθρώπων που ζουν σε σπηλιές και έχουν να δουν μουνί από τότε που τους γέννησε η μάνα τους.
σε αυτο δεν απαντησες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Ο πούστης από την άλλη... μένει στο νοίκι, δουλεύει σε κάνα μαγαζί και τα ΣΚ τα ξημερώματα είναι στην Ομόνοια ψάχνοντας κανεναν μεθυσμένο να του κάνει πίπα.

:grin:
μπορει να πουλαει και λαχεια για ενα εξτρα μεροκαματο μαν; :)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
τι να σου πω οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν χαλάσει το μισό αεπ της υφηλίου σε πουτάνες. λες να γαμάνε με σακούλα και να μην βλέπουν τα μουνιά τους;

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
ψηλέ, εγώ λυπάμαι σοβαρά τα ατομάκια με τόσο ομοφοβικό μίσος είστε και πολλοι ρε πούστη μου.

Τέσπα πίστευε οτι σε βοηθά για μένα,εγώ ξέρω ποιός είμαι ρε,δε θα άλλαξει από 5 ιντερνετικά τρόλια.
Ρε μεγαλε! Εχετε εφευρει μια νεα φραση: "Ομοφοβικο μισος" και τα ρεστα για να δειξετε και καλα ποσο σας εχει στο περιθωριο η κακουργα η κενωνια. Απλα ο κοσμος αδιαφορει αν εσυ εισαι gay, λεσβια η οτιδηποτε αλλο. Δηλαδη πολυ σοφα ο κοσμος ειναι αρκετα ωριμος και δεν αναμιγνυεται στη σεξουαλικη σου ζωη. ΕΣΥ ομως επεμβαινεις με το ΣΤΑΝΙΟ να αποδεχθουν την σταση ζωης που εχεις. Συνεπως εναν ανθρωπο, μια συμπεριφορα την σεβομαστε αυθορμητα διοτι πηγαζει απο αυτο που βλεπουμε. Τωρα αμα εσυ θες να γυρισεις τον κοσμο αναποδα και να μας πεισεις να τον τρωμε απο τον κωλο για να ειμαστε αρεστοι στις gay ομαδες κτλ. εμεις εχουμε το δικαιωμα να μη το θελουμε. Δεν εχεις μονο εσυ δικαιωματα ξερεις σε αυτο τον κοσμο...
Εγω γνωριζω gay, εχω μιλησει, εχω κανει παρεα, αλλα ως εκει. Δεν υποχρεουμαι να αλλαξω τα πιστευω μου επειδη το επιτασει καποια μοδα η οτιδηποτε αλλο. Αμα θες σεβασμο να μαθεις και συ να σεβεσαι το διαφορετικο απο το δικο σου. Στο κατω-κατω οι straight ειναι η πλειοψηφια, νομιζω...;;;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Ρε μεγαλε! Εχετε εφευρει μια νεα φραση: "Ομοφοβικο μισος" και τα ρεστα για να δειξετε και καλα ποσο σας εχει στο περιθωριο η κακουργα η κενωνια. Απλα ο κοσμος αδιαφορει αν εσυ εισαι gay, λεσβια η οτιδηποτε αλλο. Δηλαδη πολυ σοφα ο κοσμος ειναι αρκετα ωριμος και δεν αναμιγνυεται στη σεξουαλικη σου ζωη. ΕΣΥ ομως επεμβαινεις με το ΣΤΑΝΙΟ να αποδεχθουν την σταση ζωης που εχεις. Συνεπως εναν ανθρωπο, μια συμπεριφορα την σεβομαστε αυθορμητα διοτι πηγαζει απο αυτο που βλεπουμε. Τωρα αμα εσυ θες να γυρισεις τον κοσμο αναποδα και να μας πεισεις να τον τρωμε απο τον κωλο για να ειμαστε αρεστοι στις gay ομαδες κτλ. εμεις εχουμε το δικαιωμα να μη το θελουμε. Δεν εχεις μονο εσυ δικαιωματα ξερεις σε αυτο τον κοσμο...
Εγω γνωριζω gay, εχω μιλησει, εχω κανει παρεα, αλλα ως εκει. Δεν υποχρεουμαι να αλλαξω τα πιστευω μου επειδη το επιτασει καποια μοδα η οτιδηποτε αλλο. Αμα θες σεβασμο να μαθεις και συ να σεβεσαι το διαφορετικο απο το δικο σου. Στο κατω-κατω οι straight ειναι η πλειοψηφια, νομιζω...;;;
Τύπε δεν ξέρω έχω να ανοίξω τηλεόραση χρόνια γιατί τρόμαζα με το αδερφάτο. σίγουρο είναι αυτό που λες;

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
499
Πόντοι
36

Πω ρε φίλε,το μέσο αμόρφωτο γίδι της Ελλάδας σα να ακούω minus η τρολιά.Ότι να ναι αχταρμάς  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom