Νέα

ΑλληλοΜαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
τσ τσ τσ μη γινεσαι χυδαιος ρε παιδι μου.... γραψε κρυφολουλου... γραψε κανελωνει το ρυζογαλο.... γραψε κατι αλλο ακου εκει κρυφοπουστας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σόρρυ να πω κρυφοτρύπιος; το σώνω;

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
τσ τσ τσ μη γινεσαι χυδαιος ρε παιδι μου.... γραψε κρυφολουλου... γραψε κανελωνει το ρυζογαλο.... γραψε κατι αλλο ακου εκει κρυφοπουστας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

επίσης ότι κυλάει το διφραγκάκι... απλώνει ρούχα τη Παρασκευή... χτενίζει το σκιουράκι... φυσάει το κουραμπιέ.. κ.α.  :grin:

Επισκέπτης
ή αυτό πιστεύουν διάφορα ομοφοβικά,στερεοτυπικά και αγράμματα τυπάκια μου βλέπουν τη ζωή μαύρο άσπρο.Στρέητ ήταν,είναι και τον κόβω να παραμένει
ουτε ομοφοβικοι ειμαστε ουτε και στερεοτυπικά και αγράμματα τυπάκια
εγω προσωπικα σε μερικα πραγματα ειμαι ασπρο ή μαυρο και σε ενα απο αυτα εινα και το θεμα αυτο, ή εισαι αντρας ή δεν εισαι,
δεν υπαρχει λιγο ή πολυ για μενα
και σου ξαναγραφω οτι δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το : " Έχω κάνει φάση με πραγματικό στρέητ "

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
499
Πόντοι
36
άντε κόψτον να γίνεις τρανς να πας σε άλλο θέμα. και εις ανώτερα

δες και το εντιτ μου,έβαλα και τις συμπλεγματικές κρυφές που αφρίζουν επειδή δεν έχουν τις δεξιότητες ή τους ανάλογους φίλους για να ρίξουν στρέητ.

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
επίσης ότι κυλάει το διφραγκάκι... απλώνει ρούχα τη Παρασκευή... χτενίζει το σκιουράκι... φυσάει το κουραμπιέ.. κ.α.  :grin:
ετσι ετσι ....  :2funny:

σόρρυ να πω κρυφοτρύπιος; το σώνω;

τωρα κατι κανεις  :rockon: :rockon: :rockon:  :2funny: :2funny:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
ουτε ομοφοβικοι ειμαστε ουτε και στερεοτυπικά και αγράμματα τυπάκια
εγω προσωπικα σε μερικα πραγματα ειμαι ασπρο ή μαυρο και σε ενα απο αυτα εινα και το θεμα αυτο, ή εισαι αντρας ή δεν εισαι,
δεν υπαρχει λιγο ή πολυ για μενα
και σου ξαναγραφω οτι δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το : " Έχω κάνει φάση με πραγματικό στρέητ "
άσε ρε τύπε. οι λούγκρες δεν καταλαβαίνουν. όπως είπα και στη φίλη της που άνοιξε το θέμα, ολίγον πούστης δεν υπάρχει. τώρα τι να λέμε, τα άτομα από την πισωκίνηση που δεν προβλέπει η φύση για αρσενική στόφα, χάσανε τα μπουλόνια συγκράτησης του διαφορικού και ταλαντεύοντε μεταξύ ψωλής κανονικής και ψωλής στο μυαλό τους.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
δες και το εντιτ μου,έβαλα και τις συμπλεγματικές κρυφές που αφρίζουν επειδή δεν έχουν τις δεξιότητες ή τους ανάλογους φίλους για να ρίξουν στρέητ.
και πάλι με αφήνει αδιάφορο

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
άσε ρε τύπε. οι λούγκρες δεν καταλαβαίνουν. όπως είπα και στη φίλη της που άνοιξε το θέμα, ολίγον πούστης δεν υπάρχει. τώρα τι να λέμε, τα άτομα από την πισωκίνηση που δεν προβλέπει η φύση για αρσενική στόφα, χάσανε τα μπουλόνια συγκράτησης του διαφορικού και ταλαντεύοντε μεταξύ ψωλής κανονικής και ψωλής στο μυαλό τους.

Συνημμένα

• main.JPG
    main.JPG
    68,6 KB · Εμφανίσεις: 43

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
499
Πόντοι
36

ρε ψηλέ να πούμε νο χαρντ φήλινγκς,στόκο να τον ξεστοκάρεις θέλει δουλειά.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
πάει το μοντέλο του δεν πέρνει μερεμέτια.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
ρε ψηλέ να πούμε νο χαρντ φήλινγκς,στόκο να τον ξεστοκάρεις θέλει δουλειά.
άσε με στα κολλήματά μου επί του θέματος δεν αλλάζω με τίποτα. όπως είπα ολίγον πούστης είναι σαν ολίγον έγκυος και δεν υπάρχει.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
499
Πόντοι
36
απλά είδε το παπάρι σου και είπε χμ αυτό είναι διαφορετικό και δε γίνομαι πούστης εάν το κάνω γαργάρα...

άκου καρντάσι είναι ευκολάκι,πάμε παρεάκι τα πυκνά νοήματα?Σεξουαλικός προσανατολισμός άλλο ,ξέχωρο πράγμα από την σεξουαλική συμπεριφορά η οποία δεν είναι απόλυτο predictor του σεξ.προσανατολισμού.

Εντωμεταξύ μου σπάς το γκέινταρ μου ρε μαν,κάνε κάτι με το δηλητήριο που σε ρέει.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
άκου καρντάσι είναι ευκολάκι,πάμε παρεάκι τα πυκνά νοήματα?Σεξουαλικός προσανατολισμός άλλο ,ξέχωρο πράγμα από την σεξουαλική συμπεριφορά η οποία δεν είναι απόλυτο predictor του σεξ.προσανατολισμού.

Εντωμεταξύ μου σπάς το γκέινταρ μου ρε μαν,κάνε κάτι με το δηλητήριο που σε ρέει.
εγώ δηλητήριο; επειδή πιστεύω πας πούστης βάρβαρος;  :think: :think: :think: :birdman:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Ακου φιλε. Βαλε αγγελια στην χρυση ευκαιρια. Καπως ετσι:

"Ζητειται νεος εως 25 ετων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ straight, για αλληλομαλακια. Επιθυμητη η σχετικη προυπηρεσια. Οσοι ειναι ανειδικευτοι θα περασουν απο πενθημερη εκπαιδευση εως οτου προσεγγισουν τα διεθνη standards αλληλομαλακιας. Θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας. Θα εκτιμηθει η προσπαθεια, η εχεμυθεια και η επιτευξη στο τελικο αποτελεσμα. Βιογραφικα με φωτο παρακαλω. Υποψιν Κυριου Τελη Τοπαιζογλου."

Καποιο παλληκαρι θα παρει πιστευω... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom