σόρρυ να πω κρυφοτρύπιος; το σώνω;τσ τσ τσ μη γινεσαι χυδαιος ρε παιδι μου.... γραψε κρυφολουλου... γραψε κανελωνει το ρυζογαλο.... γραψε κατι αλλο ακου εκει κρυφοπουστας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑλληλοΜαλακία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 146K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αντε να ζωντανευει λιγο το θρεντ
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
τσ τσ τσ μη γινεσαι χυδαιος ρε παιδι μου.... γραψε κρυφολουλου... γραψε κανελωνει το ρυζογαλο.... γραψε κατι αλλο ακου εκει κρυφοπουστας
επίσης ότι κυλάει το διφραγκάκι... απλώνει ρούχα τη Παρασκευή... χτενίζει το σκιουράκι... φυσάει το κουραμπιέ.. κ.α.
Επισκέπτης
ουτε ομοφοβικοι ειμαστε ουτε και στερεοτυπικά και αγράμματα τυπάκιαή αυτό πιστεύουν διάφορα ομοφοβικά,στερεοτυπικά και αγράμματα τυπάκια μου βλέπουν τη ζωή μαύρο άσπρο.Στρέητ ήταν,είναι και τον κόβω να παραμένει
εγω προσωπικα σε μερικα πραγματα ειμαι ασπρο ή μαυρο και σε ενα απο αυτα εινα και το θεμα αυτο, ή εισαι αντρας ή δεν εισαι,
δεν υπαρχει λιγο ή πολυ για μενα
και σου ξαναγραφω οτι δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το : " Έχω κάνει φάση με πραγματικό στρέητ "
LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 499
- Πόντοι
- 36
άντε κόψτον να γίνεις τρανς να πας σε άλλο θέμα. και εις ανώτερα
δες και το εντιτ μου,έβαλα και τις συμπλεγματικές κρυφές που αφρίζουν επειδή δεν έχουν τις δεξιότητες ή τους ανάλογους φίλους για να ρίξουν στρέητ.
xwris taboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 148
- Πόντοι
- 1
ετσι ετσι ....επίσης ότι κυλάει το διφραγκάκι... απλώνει ρούχα τη Παρασκευή... χτενίζει το σκιουράκι... φυσάει το κουραμπιέ.. κ.α.
σόρρυ να πω κρυφοτρύπιος; το σώνω;
τωρα κατι κανεις
Επισκέπτης
αντε να ζωντανευει λιγο το θρεντ
άσε ρε τύπε. οι λούγκρες δεν καταλαβαίνουν. όπως είπα και στη φίλη της που άνοιξε το θέμα, ολίγον πούστης δεν υπάρχει. τώρα τι να λέμε, τα άτομα από την πισωκίνηση που δεν προβλέπει η φύση για αρσενική στόφα, χάσανε τα μπουλόνια συγκράτησης του διαφορικού και ταλαντεύοντε μεταξύ ψωλής κανονικής και ψωλής στο μυαλό τους.ουτε ομοφοβικοι ειμαστε ουτε και στερεοτυπικά και αγράμματα τυπάκια
εγω προσωπικα σε μερικα πραγματα ειμαι ασπρο ή μαυρο και σε ενα απο αυτα εινα και το θεμα αυτο, ή εισαι αντρας ή δεν εισαι,
δεν υπαρχει λιγο ή πολυ για μενα
και σου ξαναγραφω οτι δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το : " Έχω κάνει φάση με πραγματικό στρέητ "
LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 499
- Πόντοι
- 36
" Έχω κάνει φάση με πραγματικό στρέητ "
με κάποιον ο οποίος δεν έχει εγγενή έλξη προς το ίδιο φύλο.
και πάλι με αφήνει αδιάφοροδες και το εντιτ μου,έβαλα και τις συμπλεγματικές κρυφές που αφρίζουν επειδή δεν έχουν τις δεξιότητες ή τους ανάλογους φίλους για να ρίξουν στρέητ.
απλά είδε το παπάρι σου και είπε χμ αυτό είναι διαφορετικό και δε γίνομαι πούστης εάν το κάνω γαργάρα...με κάποιον ο οποίος δεν έχει εγγενή έλξη προς το ίδιο φύλο.
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
άσε ρε τύπε. οι λούγκρες δεν καταλαβαίνουν. όπως είπα και στη φίλη της που άνοιξε το θέμα, ολίγον πούστης δεν υπάρχει. τώρα τι να λέμε, τα άτομα από την πισωκίνηση που δεν προβλέπει η φύση για αρσενική στόφα, χάσανε τα μπουλόνια συγκράτησης του διαφορικού και ταλαντεύοντε μεταξύ ψωλής κανονικής και ψωλής στο μυαλό τους.
Συνημμένα
LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 499
- Πόντοι
- 36
άσε ρε τύπε. οι λούγκρες δεν καταλαβαίνουν. όπως είπα και στη φίλη της που άνοιξε το θέμα, ολίγον πούστης δεν υπάρχει. τώρα τι να λέμε, τα άτομα από την πισωκίνηση που δεν προβλέπει η φύση για αρσενική στόφα, χάσανε τα μπουλόνια συγκράτησης του διαφορικού και ταλαντεύοντε μεταξύ ψωλής κανονικής και ψωλής στο μυαλό τους.
ρε ψηλέ να πούμε νο χαρντ φήλινγκς,στόκο να τον ξεστοκάρεις θέλει δουλειά.
άσε με στα κολλήματά μου επί του θέματος δεν αλλάζω με τίποτα. όπως είπα ολίγον πούστης είναι σαν ολίγον έγκυος και δεν υπάρχει.ρε ψηλέ να πούμε νο χαρντ φήλινγκς,στόκο να τον ξεστοκάρεις θέλει δουλειά.
Επισκέπτης
απλά είδε το παπάρι σου και είπε χμ αυτό είναι διαφορετικό και δε γίνομαι πούστης εάν το κάνω γαργάρα...
πάει το μοντέλο του δεν πέρνει μερεμέτια.
LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 499
- Πόντοι
- 36
απλά είδε το παπάρι σου και είπε χμ αυτό είναι διαφορετικό και δε γίνομαι πούστης εάν το κάνω γαργάρα...
άκου καρντάσι είναι ευκολάκι,πάμε παρεάκι τα πυκνά νοήματα?Σεξουαλικός προσανατολισμός άλλο ,ξέχωρο πράγμα από την σεξουαλική συμπεριφορά η οποία δεν είναι απόλυτο predictor του σεξ.προσανατολισμού.
Εντωμεταξύ μου σπάς το γκέινταρ μου ρε μαν,κάνε κάτι με το δηλητήριο που σε ρέει.
Επισκέπτης
λαθος ορισμοςμε κάποιον ο οποίος δεν έχει εγγενή έλξη προς το ίδιο φύλο.
εγώ δηλητήριο; επειδή πιστεύω πας πούστης βάρβαρος;άκου καρντάσι είναι ευκολάκι,πάμε παρεάκι τα πυκνά νοήματα?Σεξουαλικός προσανατολισμός άλλο ,ξέχωρο πράγμα από την σεξουαλική συμπεριφορά η οποία δεν είναι απόλυτο predictor του σεξ.προσανατολισμού.
Εντωμεταξύ μου σπάς το γκέινταρ μου ρε μαν,κάνε κάτι με το δηλητήριο που σε ρέει.
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Ακου φιλε. Βαλε αγγελια στην χρυση ευκαιρια. Καπως ετσι:
"Ζητειται νεος εως 25 ετων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ straight, για αλληλομαλακια. Επιθυμητη η σχετικη προυπηρεσια. Οσοι ειναι ανειδικευτοι θα περασουν απο πενθημερη εκπαιδευση εως οτου προσεγγισουν τα διεθνη standards αλληλομαλακιας. Θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας. Θα εκτιμηθει η προσπαθεια, η εχεμυθεια και η επιτευξη στο τελικο αποτελεσμα. Βιογραφικα με φωτο παρακαλω. Υποψιν Κυριου Τελη Τοπαιζογλου."
Καποιο παλληκαρι θα παρει πιστευω...
"Ζητειται νεος εως 25 ετων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ straight, για αλληλομαλακια. Επιθυμητη η σχετικη προυπηρεσια. Οσοι ειναι ανειδικευτοι θα περασουν απο πενθημερη εκπαιδευση εως οτου προσεγγισουν τα διεθνη standards αλληλομαλακιας. Θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας. Θα εκτιμηθει η προσπαθεια, η εχεμυθεια και η επιτευξη στο τελικο αποτελεσμα. Βιογραφικα με φωτο παρακαλω. Υποψιν Κυριου Τελη Τοπαιζογλου."
Καποιο παλληκαρι θα παρει πιστευω...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 310