You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑλληλοΜαλακία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 146K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 456
στειλεΘελει κανεις να παμε σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης να ακουμε ζευγάρια να πηδιουνται και να. Χυνουμε αβερτα ξέρετε ξενοδοχειο που δεν έχει καλή ηχομόνωση και ακουγονται τα πάντα..... Όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα.....
Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.562
- Πόντοι
- 206
Μέσα κιεγω
mplekolimpri
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2022
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Θελει κανεις να παμε σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης να ακουμε ζευγάρια να πηδιουνται και να. Χυνουμε αβερτα ξέρετε ξενοδοχειο που δεν έχει καλή ηχομόνωση και ακουγονται τα πάντα..... Όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα.....
Ενδιαφέρομαι κι εγώ γι' αυτό. Αθήνα;
fatonpoutso
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
ΜεσαΚαλημέρα παιδιά τελικά ενδιαφέρεται κανείς να μαλακιστουμε παρέα από βόρεια
dragon2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Like
- 234
- Πόντοι
- 21
ΜέσαΘελει κανεις να παμε σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης να ακουμε ζευγάρια να πηδιουνται και να. Χυνουμε αβερτα ξέρετε ξενοδοχειο που δεν έχει καλή ηχομόνωση και ακουγονται τα πάντα..... Όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα.....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Βάζετε τα στο gay νήμα.
Αντε μαλακισμένα γτχ σας.
Αντε μαλακισμένα γτχ σας.
Νικον39Αθηνα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 1.269
- Πόντοι
- 201
Θα εξομολογηθω οτι μια φορα το εκανα με φιλο και χυσαμε σαν τρελοι
lakiskiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 471
- Πόντοι
- 301
ωρα κ μεραΘελει κανεις να παμε σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης να ακουμε ζευγάρια να πηδιουνται και να. Χυνουμε αβερτα ξέρετε ξενοδοχειο που δεν έχει καλή ηχομόνωση και ακουγονται τα πάντα..... Όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα.....
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 516
- Πόντοι
- 81
Εγώ φιλαράκι μου λιμάνι Άγιο ΔιονύσιοΔεν βάζουμε καμιά τσόντα να δούμε να πάμε μετά στην καμπίνα μας να τής παίξουμε βαζω τσόντα και καταλήγουμε να μού λέει
Γιατί ξέχασες πιτσιρίκια τι κάναμε την έχει πετάξει και την παίζει και έχω καρφωθεί στην πουτσα σού αρέσει ε μου λέει και σκιβει και βάζει τον πουσο μού στο στόμα μετά από λίγο πετάει το παλαμάρι του στην μάπα μού και μού λέει σειρά σού δέν είχα ξαναπάρει πιπα ήμουν τόσο καβωμενος που έχασε στο στόμα και τα κατάπια καβλα είναι κάνας φίλος από Πειραιά;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ αδερφέ μου λιμάνι Άγιο ΔιονύσιοΔεν βάζουμε καμιά τσόντα να δούμε να πάμε μετά στην καμπίνα μας να τής παίξουμε βαζω τσόντα και καταλήγουμε να μού λέει
Γιατί ξέχασες πιτσιρίκια τι κάναμε την έχει πετάξει και την παίζει και έχω καρφωθεί στην πουτσα σού αρέσει ε μου λέει και σκιβει και βάζει τον πουσο μού στο στόμα μετά από λίγο πετάει το παλαμάρι του στην μάπα μού και μού λέει σειρά σού δέν είχα ξαναπάρει πιπα ήμουν τόσο καβωμενος που έχασε στο στόμα και τα κατάπια καβλα είναι κάνας φίλος από Πειραιά;
anuperblitos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
πρέπει να είναι καυλα φάση φιλε ε?Θα εξομολογηθω οτι μια φορα το εκανα με φιλο και χυσαμε σαν τρελοι
Διαγραμμένο μέλος 228808
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2023
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
ΜεσαΘελει κανεις να παμε σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης να ακουμε ζευγάρια να πηδιουνται και να. Χυνουμε αβερτα ξέρετε ξενοδοχειο που δεν έχει καλή ηχομόνωση και ακουγονται τα πάντα..... Όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα.....
ψηνομαι καργα φιλε..στειλε ιδιωτικα για συνεννοησηΘελει κανεις να παμε σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης να ακουμε ζευγάρια να πηδιουνται και να. Χυνουμε αβερτα ξέρετε ξενοδοχειο που δεν έχει καλή ηχομόνωση και ακουγονται τα πάντα..... Όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα.....
Διαγραμμένο μέλος 233395
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Πειραια καποιος για outdoors?
είστε σίγουρα φίλοι;Θα εξομολογηθω οτι μια φορα το εκανα με φιλο και χυσαμε σαν τρελοι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 310
- Εμφανίσεις