Ειδες ρε ιποοτη κατι ανωμαλοι που κυκλοφορουν;Ναι!ρε,φιλαρα...εσυ,πως χυνεις???κανονικα???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑλληλοΜαλακία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 992
- Εμφανίσεις 145K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ειδες ρε ιποοτη κατι ανωμαλοι που κυκλοφορουν;
Εγω ειμαι αδερφαρα ρε?Εσυ γουσταρεις να γλυφεις πουτσες !!!Εγω μονο γυναικες γαμαω παλιολουγκρα του ελεους!Ρε,φιλε!!!!!!!!!!!!εσυ παντα μου την βγαινεις,με κοκκινο!σαλτα γαμησου!!!κομπλεξα,αδελφαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντε να βρεις τον λιλα να κανετε χωριο ξεφτιλισμενε.
mailakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 815
- Πόντοι
- 96
Ρε μεγαλε και γαμω τις φασεις σκεφτηκες απο το να μαζευομαστε και να βλεπουμε μπαλα καλυτερα να παιζει ο ενας το καβλι του αλλου εισαι ωραιοοοοοος!2/8 θα είμαι μόνος… γουστάρω φίλους από 20 -50 να έλθετε σπίτι μου, να καθίσουμε.. τσαντούλα, προστυχόλογα, και άλλα, και πολύ ΜΑΛΑΚΙΑ! και ΧΥΣΙΜΟ!αρκετο…. όποιος γουστάρει ας στείλει μήνυμα……
Βεβαια ρε,μπαλλα βλεπουν οι αδερφες!Οι αληθινοι αντρες τον παιζουν ο ενας του αλλουνου!!!Ρε μεγαλε και γαμω τις φασεις σκεφτηκες απο το να μαζευομαστε και να βλεπουμε μπαλα καλυτερα να παιζει ο ενας το καβλι του αλλου εισαι ωραιοοοοοος!
Θα λειπουν οι γονεις σου και θα ξεσαλωσεις;2/8 θα είμαι μόνος… γουστάρω φίλους από 20 -50 να έλθετε σπίτι μου, να καθίσουμε.. τσαντούλα, προστυχόλογα, και άλλα, και πολύ ΜΑΛΑΚΙΑ! και ΧΥΣΙΜΟ!αρκετο…. όποιος γουστάρει ας στείλει μήνυμα……
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
*P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *PΕγω ειμαι αδερφαρα ρε?Εσυ γουσταρεις να γλυφεις πουτσες !!!Εγω μονο γυναικες γαμαω παλιολουγκρα του ελεους!
Αντε να βρεις τον λιλα να κανετε χωριο ξεφτιλισμενε.
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Ελα,ρε Φιλε!εκει,κολλας?????Κάτσε ρε τύπε...αλληλομαλακία λέγεται το θρεντ...όχι ομαδική μαλακία... ;)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.274
- Πόντοι
- 8.645
Λοιπόν μάγκες! όσοι γουστάρετε ΜΑΛΑΚΙΑ! ομαδική στης 27/7/2014 σπίτι μου… στείλτε μήνυμα… ΑΝΤΡΕΣ! όμως και μόνο ΜΑΛΑΚΙΑ! ομαδική… θα τσεκαρωνται τα άτομα πρώτα τηλ/κως… οκ….ελατε,για πολύ ΧΥΣΙΜΟ!!!
Θα 'χει και πίτσα;
Ελα,ρε Φιλε!εκει,κολας?????
Κολλάω στο ότι ανεβάζεις φωτό,από συγκεκριμένο προφίλ και GYM....του Διαμαντή....του Γιάννη και του Οδυσσέα....ξέρεις εσύ... ;)
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Τα παντα,φιλε!απο Σουβλάκια,πιτσα,μεχρη και ΣΟΥΣΣΙ!!!!Θα 'χει και πίτσα;
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Τι λέει το άτομο!Λοιπόν μάγκες! όσοι γουστάρετε ΜΑΛΑΚΙΑ! ομαδική στης 27/7/2014 σπίτι μου… στείλτε μήνυμα… ΑΝΤΡΕΣ! όμως και μόνο ΜΑΛΑΚΙΑ! ομαδική… θα τσεκαρωνται τα άτομα πρώτα τηλ/κως… οκ….ελατε,για πολύ ΧΥΣΙΜΟ!!!
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Εσυ..ξερεις,ρε καυλα??????Κολλάω στο ότι ανεβάζεις φωτό,από συγκεκριμένο προφίλ και GYM....του Διαμαντή....του Γιάννη και του Οδυσσέα....ξέρεις εσύ... ;)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.274
- Πόντοι
- 8.645
Φίλε πάρ'το λίγο αλλιώς...την άλλη φορά δεν σου είπα τίποτα...τέλος από εμένα...
Τύπε δηλαδή γνωρίζεις προσωπικά κάποιους από αυτόυς που βάζει ο ιπποτης; Απο πού τους αναγνώρισες, από τον κώλο ή από το πουλί;
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Τύπε δηλαδή γνωρίζεις προσωπικά κάποιους από αυτόυς που βάζει ο ιπποτης; Απο πού τους αναγνώρισες, από τον κώλο ή από το πουλί;
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις