Επισκέπτης
θα μου παιξεις μαλακια δηλαδη εσυ για χαρη της μελετη που χυνω?
Όποτε θέλεις
θα μου παιξεις μαλακια δηλαδη εσυ για χαρη της μελετη που χυνω?
Να !!και ο ΝΟΡΜΑΛ!!!!εξω εσεις από εδώ ρε! τη μπενεται, εδώ???Αντρακια του κωλου!!!οξω οι γκει απο το σαιτ
Εδώ είμαι,ρε φιλε!!!εγω ανοιξα το θεμα!!!!κανεις για μαλακια στην καμερα???
Αχ!ρε,καυλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Όποτε θέλεις
Σε εχω δει,και σε άλλο σαιτ! γουστάρω ρε καυλα!μόνο μαλακία φίλε... και να τα πετάξετε όλα στη μάπα μου αυτό μόνο. Ναι απαλά χεράκια έτσι μου λένε συνήθως
Ναι ρε φιλε!ετσι είναι! γουστάρεις??????????????????????ετσι ρε μαγκες αυτο ειναι,να κανετε και πουτσομαχιες μετα.προσποιηθητε πως ειστε darth vader με τα φωτοσπαθα σας και καταλαθος του ενος να του ξεφυγει στον κωλο του αλλου.αυτες ειναι μαγκιες για μεγαλα αρσενικα.
ου!ου!ου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και κατι αλλο..
εχεις απαλα χερακια;;;
Ρε!καυλα εδώ είμαι εγω!!!!αρκετα εκανα,πολλες απουσιες!!!Όχι φίλε... αλλά θέλω πολύ να με βγάλει κάποιος μία τέτοια φώτο...., αλλά που να βρω κάποιον να βγάζει πολλά και να θέλει να με βγάλει και φώτο εκείνη την ώρα...
Εδώ!ειμαι ρε!!!!!ψαχνω φιλαρακια να δοκιμασω ομαδικη μαλακια.
Ρε!καυλιαρη θα εισαι,μεσα στης 2/8 που θα κανω ομαδικη μαλακια σπιτι μου! γουστάρεις??θα μου παιξεις μαλακια δηλαδη εσυ για χαρη της μελετη που χυνω?
Οποιος,γουσταρει!! Skype! Makis Mixalos kane add!οξω οι γκει απο το σαιτ
Το χυσιμο θα ναι στα μουτρα σου?τι τσαντουλα?Lui vuitton?2/8 θα είμαι μόνος… γουστάρω φίλους από 20 -50 να έλθετε σπίτι μου, να καθίσουμε.. τσαντούλα, προστυχόλογα, και άλλα, και πολύ ΜΑΛΑΚΙΑ! και ΧΥΣΙΜΟ!αρκετο…. όποιος γουστάρει ας στείλει μήνυμα……
Ρε,φιλε!!!!!!!!!!!!εσυ παντα μου την βγαινεις,με κοκκινο!σαλτα γαμησου!!!κομπλεξα,αδελφαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το χυσιμο θα ναι στα μουτρα σου?τι τσαντουλα?Lui vuitton?
Τα φτυνεις ή τα καταπινεις;Εδω θα παιχτουν πολλα για τις συμμετοχες!Ρε,φιλε!!!!!!!!!!!!εσυ παντα μου την βγαινεις,με κοκκινο!σαλτα γαμησου!!!κομπλεξα,αδελφαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι!ρε,φιλαρα...εσυ,πως χυνεις???κανονικα???Ippotis69 για να καταλάβω.....βάζεις αυτοκωλοδάχτυλο για να χύσεις....?