You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑλληλοΜαλακία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 992
- Εμφανίσεις 145K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Φιλαρακο μου,τωρα θα ακουσεις,της Μαλακιες!απο Μαλακες!!!αν κανονιστει κατι με ενδιαφερει ρε μαγκες.
ας πουν οποια μαλακια θελουν.ειλικρινα παντως αν κανονιστει κατι ειμαι οκΦιλαρακο μου,τωρα θα ακουσεις,της Μαλακιες!απο Μαλακες!!!
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
σωστος!!ας πουν οποια μαλακια θελουν.ειλικρινα παντως αν κανονιστει κατι ειμαι οκ
Συνημμένα
mounta
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ετσι ρε μαγκες αυτο ειναι,να κανετε και πουτσομαχιες μετα.προσποιηθητε πως ειστε darth vader με τα φωτοσπαθα σας και καταλαθος του ενος να του ξεφυγει στον κωλο του αλλου.αυτες ειναι μαγκιες για μεγαλα αρσενικα.αν κανονιστει κατι με ενδιαφερει ρε μαγκες.
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Εσύ είσαι στην φωτό,τύπε........?
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=91080.0;attach=541819;image[/img[/URL]]
[/quote]Ενας,φιλος!!!καλος..ε????????????????????????/ :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Φιλε!γουστα,εναι,ολλα!ετσι ρε μαγκες αυτο ειναι,να κανετε και πουτσομαχιες μετα.προσποιηθητε πως ειστε darth vader με τα φωτοσπαθα σας και καταλαθος του ενος να του ξεφυγει στον κωλο του αλλου.αυτες ειναι μαγκιες για μεγαλα αρσενικα.
:SΕνας,φιλος!!!καλος..ε????????????????????????/
αν δεν θες μην συμμετεχεις ρε φιλε....ετσι ρε μαγκες αυτο ειναι,να κανετε και πουτσομαχιες μετα.προσποιηθητε πως ειστε darth vader με τα φωτοσπαθα σας και καταλαθος του ενος να του ξεφυγει στον κωλο του αλλου.αυτες ειναι μαγκιες για μεγαλα αρσενικα.
Επισκέπτης
Ωραίο θέμα άνοιξες.Για καθαρόαιμα αρσενικά.Έτσι όπως σε κόβω δεν σε γοητεύει τόσο η .Πιο πολύ για τέτοιες καταστάσεις σε κόβω ρε αλάνι (αντί για δυό ανθρωπάκια βάλε τον αριθμό των παλικαριών που θα ερθουν να τραβήξετε μαζί "μαλακία")
εγώ πάντως αυτό γουστάρω φίλε... str8 άντρακλες, αραχτοί με καφεδάκι, τσιγάρο και ανοιχτά πόδια, να τους τρομπάρω.... και στο τέλος.... όλα στόμα!
Επισκέπτης
ας πουν οποια μαλακια θελουν.ειλικρινα παντως αν κανονιστει κατι ειμαι οκ
κι εγώ μέσα... να σας τρομπάρω....
nikbel2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
κι εγώ μέσα... να σας τρομπάρω....
Φιλε η φωτο στο αβαταρ ειναι δικη σου? ..........
Thekavlantis12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οποιος γουσταρει διασημες και αλληλομαλακια ας στειλει πμ
Και να σε κατουρανε;Το λέω λογω του nickname σου!εγώ πάντως αυτό γουστάρω φίλε... str8 άντρακλες, αραχτοί με καφεδάκι, τσιγάρο και ανοιχτά πόδια, να τους τρομπάρω.... και στο τέλος.... όλα στόμα!
Επισκέπτης
Και να σε κατουρανε;Το λέω λογω του nickname σου!
Ναι γουστάρω και κατούρημα όλα τα αντρικά υγρά μου αρέσουν!
Επισκέπτης
Φιλε η φωτο στο αβαταρ ειναι δικη σου? ..........
Όχι φίλε... αλλά θέλω πολύ να με βγάλει κάποιος μία τέτοια φώτο...., αλλά που να βρω κάποιον να βγάζει πολλά και να θέλει να με βγάλει και φώτο εκείνη την ώρα...
bull11
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
θα μου παιξεις μαλακια δηλαδη εσυ για χαρη της μελετη που χυνω?κι εγώ μέσα... να σας τρομπάρω....
Επισκέπτης
θα μεινει μονο στην μαλακια ή θα θελεις και αλλα μετα;;;
μόνο μαλακία φίλε... και να τα πετάξετε όλα στη μάπα μου αυτό μόνο. Ναι απαλά χεράκια έτσι μου λένε συνήθως
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 310
- Εμφανίσεις