Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.223
- Πόντοι
- 12.756
εσύ ξανατσάκω
Τι να σας παρω ρε μαλακα δωρο ? stirella ή καμια φριτεζα ?
εσύ ξανατσάκω
μαλακιες λες.Απο κανεναν δεν πεφτει παρεξηγηση.Μονο καζουρα
αφου μιλαγες ωραια ρε και οι αλλοι τον πλακωσαν στα καντηλια.δεν λέω για σένα και τον ψυχάκια τον νιπλ...
για τον άλλο που έπιασε gay vibe λέω
δεν λέω για σένα και τον ψυχάκια τον νιπλ...
για τον άλλο που έπιασε gay vibe λέω
και θίχτηκε η λούγκρααφου μιλαγες ωραια ρε και οι αλλοι τον πλακωσαν στα καντηλια.
μπορει να στεναχωρηθηκεκαι θίχτηκε η λούγκρα
ποτε εγινα εγω ψυχακιας ρε Πακι ?
ο Πάνας δεν είσαι ?
λες να κλαίει τώρα; δε μας έριξε με τον "θάνατο" της αδερφής ψυχής της και θα μας ρίξει με το κλάμα της; άραγε οι πούστηδες κλαίνε σα γυναίκες ή χειρότερα; γιατί από περπάτημα πάνε πιο ξεβιδωμένες από τις γυναίκεςμπορει να στεναχωρηθηκε
οχι κλαμα απλα πληγωθηκε.Να ξερεις ομως αν δεν ειναι κλωνος σιγουρα εχει βρει πολυ κοσμο απο εδωλες να κλαίει τώρα; δε μας έριξε με τον "θάνατο" της αδερφής ψυχής της και θα μας ρίξει με το κλάμα της; άραγε οι πούστηδες κλαίνε σα γυναίκες ή χειρότερα; γιατί από περπάτημα πάνε πιο ξεβιδωμένες από τις γυναίκες
είμαι σίγουρος. τουλάχιστον οι άλλοι είναι κρυφές και δε μας σπάνε τον πούτσο για το δικαίωμά τους να ξεντεριάζοντε στην πούτσαοχι κλαμα απλα πληγωθηκε.Να ξερεις ομως αν δεν ειναι κλωνος σιγουρα εχει βρει πολυ κοσμο απο εδω
ο Πάνας δεν είσαι ?
την ερωτηση μου την ειδες;Στο δια ταύτα,
προς το παρόν 3 υποψήφιοι που θα πιπώσω,άλλος?
ο πατέρας σου. μια ζωή σου ταίζε τον κώλο κρέας, ε πάρτου μία πιπούλα και εσύ. αυτός είναι υπερήφανος για το παλικάρι του. άλλωστε ποτέ δεν έδειξες ότι σε πόναγε.Στο δια ταύτα,
προς το παρόν 3 υποψήφιοι που θα πιπώσω,άλλος?
την ερωτηση μου την ειδες;
και την αγνόησα,next
Αντε παλι με τον Πανα
Πολυ gl και Βατραχο διαβαζεις εσυ .... και ειδες που κατέληξες
Αφου ηταν ψυχακιας ο Πανας λες να κώλωνε να πει οτι ειναι αυτος ?
αφού ρε βλήμα όταν σε ρώτησα μου κότσαρες μια photo με έναν καμαροτό μαλάκα...
ε και εγώ το εξέλαβα ως ναι
τι λέει πως τα πάτε στο chat με τον βάτραχο ?
καλά ?