Νέα

ΑλληλοΜαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 992
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
περίμενε πούστρα εσύ. άμα δεις μαύρο χιόνι να πέφτει έρχομαι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.231
Πόντοι
12.756

Πακι δεν ειναι κακο να λες την αληθεια να ξερεις.... εδω ειμαστε ολοι φιλοι σου , δεν θα σε κατηγορησει κανεις .....Μαλλον ο Νασος ειχε την διαισθηση να σε καταλαβει ...ποσο θα κρυβεσαι ακομα ?

Και εμας μας ειχες μπερδεψει με το σιτε , αλλα δεν δωσαμε και τοσο σημασια , να ξερεις δεν μπορεις να κοροιδευεις πολυ κοσμο για πολυ καιρο ...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Πακι δεν ειναι κακο να λες την αληθεια να ξερεις.... εδω ειμαστε ολοι φιλοι σου , δεν θα σε κατηγορησει κανεις .....Μαλλον ο Νασος ειχε την διαισθηση να σε καταλαβει ...ποσο θα κρυβεσαι ακομα ?

Και εμας μας ειχες μπερδεψει με το σιτε , αλλα δεν δωσαμε και τοσο σημασια , να ξερεις δεν μπορεις να κοροιδευεις πολυ κοσμο για πολυ καιρο ...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :zfuck:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

κάτσε μόλις έπιασα ένα gay vibe το κείμενο σου...
τσάκω να νιώσεις καλλίτερα  :2on1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.231
Πόντοι
12.756

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
όχι δώσε δεν έχω πρόβλημα  :rolleyes:

έδειξες ενδιαφέρον για το ποιός είμαι ή τι κάνω μόλις άρχισα να σου λέω σοβαρά τη γνώμη μου για τον φοιτητήςγιάννενα,και στο σημείο που μιλούσα για την εσωτερικευμένη ομοφοβία.Κάτι που δύσκολα θα το δώσει σημασία ο μέσος στρέητ και στα καπάκια άρχισες τις προσωπικές ερωτήσεις.

Κοίτα κυνήγι μαγισσών δε κάνω.Φρόντησες να ξεκαθαρίσεις στα καπάκια οτι είσαι στρέητ και δε νοιώθεις έλξη για άντρες.Προσωπικά νομίζω κομματάκι νευρωτικά.Εκεί που μπερδεύτικες φίλος και έκανες εντελώς backtrack ήταν όταν πίστεψες σα γίδι ότι είμαι κλώνος φρέσκος/παλιός δε ξέρω τι.

Και αυτό που πιάνω είναι πως η ανασφάλεια σου για το τι ρόλο βαράω σε οδήγησε στην ακριβώς αντίπερα όχθη να μπερδεύεσαι και να επανέρχεσαι δημόσια στο ότι είμαι τώρα φρέσκος κλώνος.

guess what,είμαι εντελώς τυχαία εδώ και ναι δεν είμαι κλώνος του φόρουμ.Αυτό που είμαι όμως είναι αρκετά έμπειρος χρήστης ονλαιν κοινοτήτων για αυτό και η ευκολία μου να διαχειριστώ τα ομοφοβικά αμούστακα και τις τρόλες.

Τι είσαι δε ξέρω,ξέρω ότι γκέι βαιμπ έπιασα από σένα αλλά οκ δεν είμαι θεός.Αν όμως είσαι γκέι μάγκα,έπεσες έξω και η κρίση σου τραγική.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
έδειξες ενδιαφέρον για το ποιός είμαι ή τι κάνω μόλις άρχισα να σου λέω σοβαρά τη γνώμη μου για τον φοιτητήςγιάννενα,και στο σημείο που μιλούσα για την εσωτερικευμένη ομοφοβία.Κάτι που δύσκολα θα το δώσει σημασία ο μέσος στρέητ και στα καπάκια άρχισες τις προσωπικές ερωτήσεις.

Κοίτα κυνήγι μαγισσών δε κάνω.Φρόντησες να ξεκαθαρίσεις στα καπάκια οτι είσαι στρέητ και δε νοιώθεις έλξη για άντρες.Προσωπικά νομίζω κομματάκι νευρωτικά.Εκεί που μπερδεύτικες φίλος και έκανες εντελώς backtrack ήταν όταν πίστεψες σα γίδι ότι είμαι κλώνος φρέσκος/παλιός δε ξέρω τι.

Και αυτό που πιάνω είναι πως η ανασφάλεια σου για το τι ρόλο βαράω σε οδήγησε στην ακριβώς αντίπερα όχθη να μπερδεύεσαι και να επανέρχεσαι δημόσια στο ότι είμαι τώρα φρέσκος κλώνος.

guess what,είμαι εντελώς τυχαία εδώ και ναι δεν είμαι κλώνος του φόρουμ.Αυτό που είμαι όμως είναι αρκετά έμπειρος χρήστης ονλαιν κοινοτήτων για αυτό και η ευκολία μου να διαχειριστώ τα ομοφοβικά αμούστακα και τις τρόλες.

Τι είσαι δε ξέρω,ξέρω ότι γκέι βαιμπ έπιασα από σένα αλλά οκ δεν είμαι θεός.Αν όμως είσαι γκέι μάγκα,έπεσες έξω και η κρίση σου τραγική.
δικηγόρος του πάκι δεν είμαι αλλά εσύ είσαι πούστρα τελειωμένη και πάρτο χαμπάρι... ΔΕ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.231
Πόντοι
12.756
κάτσε κάτσε ..
κι άλλο gay vibe  :birdman:

Τυπε η πραγματικοτητα σου ειναι γκει , γι αυτο πιανεις και συνεχεια τετοια vibe , μην ξεχνας ετσι σε πηρε χαμπαρι ο Νασος ...Εμεις δεν θα μπορουσαμε να σε βρουμε ... :2funny:

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
δικηγόρος του πάκι δεν είμαι αλλά εσύ είσαι πούστρα τελειωμένη και πάρτο χαμπάρι... ΔΕ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ.

σκάσε κρυφόπουστα εσύ

ο πακι έχει τουλάχιστον το νιονιο να καταννοεί γιατί δε πρέπει να προσβάλει τους γκέι,εσύ ένα γίδι και μισό είσαι.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.231
Πόντοι
12.756

Θα του πρότεινα εγω δικηγορους του Πακι , αλλα τωρα που εμαθα αυτα τα νεα , μαλλον θα το αποφυγω , γιατι θα κανει με κανεναν σχεση και δεν ειναι σωστο να μπλεκει τα προσωπικα με τα επαγγελματικα  ;)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166

ρε νασο ποσοι ειναι ομοφοβικοι;μιλαω για μεσα απο το σαιτ.Λιγοι.Αν μιλας για την κοινωνια παρα πολλοι :grin:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
σκάσε κρυφόπουστα εσύ

ο πακι έχει τουλάχιστον το νιονιο να καταννοεί γιατί δε πρέπει να προσβάλει τους γκέι,εσύ ένα γίδι και μισό είσαι.
κοίτα πούστη. άτομο που φαντάζεται νεκρό του φίλο, σύντροφο και όπως θες πες τον για να φάει πούτσα, όχι σεβασμό δε του δείχνω αλλά ούτε να τον χέσω μετά από φασολάδα. το κατάλαβες πουστράκο;

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Θα του πρότεινα εγω δικηγορους του Πακι , αλλα τωρα που εμαθα αυτα τα νεα , μαλλον θα το αποφυγω , γιατι θα κανει με κανεναν σχεση και δεν ειναι σωστο να μπλεκει τα προσωπικα με τα επαγγελματικα  ;)
γνωρισε μου εμενα φραγκατους δικηγορους.Εχω τυπους να τους βολεψουν και εγω απλα ενα μικρο ποσοστο θα παρω :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom