Νέα

ΑλληλοΜαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
έδειξες ενδιαφέρον για το ποιός είμαι ή τι κάνω μόλις άρχισα να σου λέω σοβαρά τη γνώμη μου για τον φοιτητήςγιάννενα,και στο σημείο που μιλούσα για την εσωτερικευμένη ομοφοβία.Κάτι που δύσκολα θα το δώσει σημασία ο μέσος στρέητ και στα καπάκια άρχισες τις προσωπικές ερωτήσεις.

Κοίτα κυνήγι μαγισσών δε κάνω.Φρόντησες να ξεκαθαρίσεις στα καπάκια οτι είσαι στρέητ και δε νοιώθεις έλξη για άντρες.Προσωπικά νομίζω κομματάκι νευρωτικά.Εκεί που μπερδεύτικες φίλος και έκανες εντελώς backtrack ήταν όταν πίστεψες σα γίδι ότι είμαι κλώνος φρέσκος/παλιός δε ξέρω τι.

Και αυτό που πιάνω είναι πως η ανασφάλεια σου για το τι ρόλο βαράω σε οδήγησε στην ακριβώς αντίπερα όχθη να μπερδεύεσαι και να επανέρχεσαι δημόσια στο ότι είμαι τώρα φρέσκος κλώνος.

guess what,είμαι εντελώς τυχαία εδώ και ναι δεν είμαι κλώνος του φόρουμ.Αυτό που είμαι όμως είναι αρκετά έμπειρος χρήστης ονλαιν κοινοτήτων για αυτό και η ευκολία μου να διαχειριστώ τα ομοφοβικά αμούστακα και τις τρόλες.

Τι είσαι δε ξέρω,ξέρω ότι γκέι βαιμπ έπιασα από σένα αλλά οκ δεν είμαι θεός.Αν όμως είσαι γκέι μάγκα,έπεσες έξω και η κρίση σου τραγική.

πέρα από τον χαβαλέ που κάνω με τα παιδιά.
αν ήθελα να κουνάω την αχλαδιά με αγοράκια η το έκανα δεν είμαι από τα παιδάκια που θα κώλωναν να το πουν και να το κάνουν...  ;)
αυτά για μενα είναι πταίσματα...  :grin: (όσοι με γνωρίζουν ξέρουν τι εννοώ)

τώρα για το γεγονός ότι έπιασες gay vibe και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...τι να πω  
εσύ ξερεις...  :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.385
Πόντοι
12.756
σκάσε κρυφόπουστα εσύ

ο πακι έχει τουλάχιστον το νιονιο να καταννοεί γιατί δε πρέπει να προσβάλει τους γκέι,εσύ ένα γίδι και μισό είσαι.

Νασο αυτο που σου αφησε ο Πακι απο τις συζητήσεις σας με πμ σε κανει να πιστευεις οτι εχει ενα γκει background που δεν εχει ακομα εκδηλωθεί ? ή κατι που κρυβει βαθεια μεσα του και καποια στιγμη θα τον πνιξει σαν αναγκη ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.385
Πόντοι
12.756
πέρα από τον χαβαλέ που κάνω με τα παιδιά.
αν ήθελα να κουνάω την αχλαδιά με αγοράκια η το έκανα δεν είμαι από τα παιδάκια που θα κώλωναν να το πουν και να το κάνουν...  ;)
αυτά για μενα είναι πταίσματα...  :grin: ([size=25pt]όσοι με γνωρίζουν[/size] ξέρουν τι εννοώ)

τώρα για το γεγονός ότι έπιασες gay vibe και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...τι να πω  

Ποσοι σε γνωριζουν πραγματικα Πακι ?

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Νασο αυτο που σου αφησε ο Πακι απο τις συζητήσεις σας με πμ σε κανει να πιστευεις οτι εχει ενα γκει background που δεν εχει ακομα εκδηλωθεί ? ή κατι που κρυβει βαθεια μεσα του και καποια στιγμη θα τον πνιξει σαν αναγκη ?
μάλλον αυτό περί κατανόησης το λέει για να τον καλοπιάσει. κατάλαβε ότι από μένα δεν έχει σπέρμα και πιέζει τον πάκι τώρα. ξέρεις τι πούστης είναι;

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
λεμε λεμε μαλακιες αλλα πρεπει να εχει ζουρλαθει στα πμ απο ενδιαφερομενους ;)εχει ωρα να ποσταρει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.385
Πόντοι
12.756
μάλλον αυτό περί κατανόησης το λέει για να τον καλοπιάσει. κατάλαβε ότι από μένα δεν έχει σπέρμα και πιέζει τον πάκι τώρα. ξέρεις τι πούστης είναι;

ο Πακις ειναι ευαισθητο παιδι τυπε .... εχει τις κατακτησεις του ... μιλαει σε αλλο μηκος κυμματος , αυτο ειναι το vibe του , γι αυτο και τον τσακωσε ο Νασος ...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
λεμε λεμε μαλακιες αλλα πρεπει να εχει ζουρλαθει στα πμ απο ενδιαφερομενους ;)εχει ωρα να ποσταρει
μπα χλωμό. πολύ βρωμόπουστας είναι και μάλλον τον σιχάθηκαν και οι φιλενάδες της. γιαυτό μας ζαλήζει τα αρχίδια. αλλα στο τέλος τον βλέπω πάλι με το μπουκάλι να βολεύεται

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

ο Πακις ειναι ευαισθητο παιδι τυπε .... εχει τις κατακτησεις του ... μιλαει σε αλλο μηκος κυμματος , αυτο ειναι το vibe του , γι αυτο και τον τσακωσε ο Νασος ...

πλάκα πλάκα μου έχουν στείλει με πμ πολλές ανήθικες προτάσεις... :2funny:
η άλλη μου έλεγε ότι αν είμαι πακιστανός θέλει να βρεθούμε  :zfuck:
ο άλλος να μου κάνει πίπα
ο άλλος βλέπει vibe

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
507
Πόντοι
96

Δεν είμαι θεός ψηλέ,σου λέω τι ένοιωσα.Κάνε όπως νομίζεις οτι και να είσαι.Ούτε το αλάθητο διεκδικώ.

Βαράτε όμως λήξη οτι είμαι φρέσκος/παλιό κλώνος.Νυσάφι.Ότι είπα αυτά είναι ακριβώς,μη μου ζαλίζετε τη ψώλα.Είμαι out πολλά χρόνια σιγά μην κρύβω τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου με double accounts σα κανα μπάζο ή αμούστακο.

Είμαι ανοιχτά ένας γκέι άνδρας.Έτσι πάει με μένα.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Δεν είμαι θεός ψηλέ,σου λέω τι ένοιωσα.Κάνε όπως νομίζεις οτι και να είσαι.Ούτε το αλάθητο διεκδικώ.

Βαράτε όμως λήξη οτι είμαι φρέσκος/παλιό κλώνος.Νυσάφι.Ότι είπα αυτά είναι ακριβώς,μη μου ζαλίζετε τη ψώλα.Είμαι out πολλά χρόνια σιγά μην κρύβω τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου με double accounts σα κανα μπάζο ή αμούστακο.

Είμαι ανοιχτά ένας γκέι άνδρας.Έτσι πάει με μένα.
και αυτά περί στρέιτ και αρσενικού που έλεγες μωρή βρωμιάρα; τι στον πούτσο είσαι τελικά να ξέρω να σου στείλω δονητή ή τα αρχίδια του γκοτζίλα δώρο

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
507
Πόντοι
96
Ποσοι σε γνωριζουν πραγματικα Πακι ?

Σκάσε και συ να τον τρολλάρεις.Ότι θέλει ας είναι.Μη χρησιμοποιείς τη γνώμη μου για να τον φέρεις σε άσχημη θέση.Μπορεί να είναι,μπορεί και όχι.Κόψε τη τρολιά τώρα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.385
Πόντοι
12.756
Σκάσε και συ να τον τρολλάρεις.Ότι θέλει ας είναι.Μη χρησιμοποιείς τη γνώμη μου για να τον φέρεις σε άσχημη θέση.Μπορεί να είναι,μπορεί και όχι.Κόψε τη τρολιά τώρα.

Ρε ας ειναι οτι θελει , απλα να μας το πει , να ξερουμε με τι μιλαμε ....

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
αν δεν εισαι κλωνος λεγε που αλλου εισαι γραμμενος και το νικ σου εκει :birdman:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

ναι βρήκες άνθρωπο που θα ντραπεί και θα έρθει σε δύσκολη θέση και συ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έχω ανοιχτό μυαλό και δεν με πειράζει να μιλάω με κανένα
και παρατηρώ ότι σχεδόν πάντα παρεξηγείται ..

να κάτι που με ενοχλεί πολύ λοιπόν  :)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
καλά το πας. τον υποστηρίζεις για να πέσει στην αγκαλιά σου παλιόπουστα. αλλά είναι βράχος μωρή δε σε γαμεί κανείς

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
ναι βρήκες άνθρωπο που θα ντραπεί και θα έρθει σε δύσκολη θέση και συ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έχω ανοιχτό μυαλό και δεν με πειράζει να μιλάω με κανένα
και παρατηρώ ότι σχεδόν πάντα παρεξηγείται ..

να κάτι που με ενοχλεί πολύ λοιπόν  :)
μαλακιες λες.Απο κανεναν δεν πεφτει παρεξηγηση.Μονο καζουρα :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom