canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
έδειξες ενδιαφέρον για το ποιός είμαι ή τι κάνω μόλις άρχισα να σου λέω σοβαρά τη γνώμη μου για τον φοιτητήςγιάννενα,και στο σημείο που μιλούσα για την εσωτερικευμένη ομοφοβία.Κάτι που δύσκολα θα το δώσει σημασία ο μέσος στρέητ και στα καπάκια άρχισες τις προσωπικές ερωτήσεις.
Κοίτα κυνήγι μαγισσών δε κάνω.Φρόντησες να ξεκαθαρίσεις στα καπάκια οτι είσαι στρέητ και δε νοιώθεις έλξη για άντρες.Προσωπικά νομίζω κομματάκι νευρωτικά.Εκεί που μπερδεύτικες φίλος και έκανες εντελώς backtrack ήταν όταν πίστεψες σα γίδι ότι είμαι κλώνος φρέσκος/παλιός δε ξέρω τι.
Και αυτό που πιάνω είναι πως η ανασφάλεια σου για το τι ρόλο βαράω σε οδήγησε στην ακριβώς αντίπερα όχθη να μπερδεύεσαι και να επανέρχεσαι δημόσια στο ότι είμαι τώρα φρέσκος κλώνος.
guess what,είμαι εντελώς τυχαία εδώ και ναι δεν είμαι κλώνος του φόρουμ.Αυτό που είμαι όμως είναι αρκετά έμπειρος χρήστης ονλαιν κοινοτήτων για αυτό και η ευκολία μου να διαχειριστώ τα ομοφοβικά αμούστακα και τις τρόλες.
Τι είσαι δε ξέρω,ξέρω ότι γκέι βαιμπ έπιασα από σένα αλλά οκ δεν είμαι θεός.Αν όμως είσαι γκέι μάγκα,έπεσες έξω και η κρίση σου τραγική.
πέρα από τον χαβαλέ που κάνω με τα παιδιά.
αν ήθελα να κουνάω την αχλαδιά με αγοράκια η το έκανα δεν είμαι από τα παιδάκια που θα κώλωναν να το πουν και να το κάνουν... ;)
αυτά για μενα είναι πταίσματα...
τώρα για το γεγονός ότι έπιασες gay vibe και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...τι να πω
εσύ ξερεις...