Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Υπερβολικο σε βρισκω......η Αντζελα ερχεται και χωρις ε9. με ξερει :p
Πλακα σου κανω και εσυ τσιμπησες!!
Υπερβολικο σε βρισκω......η Αντζελα ερχεται και χωρις ε9. με ξερει :p
Kαι τι ειναι ο εφορος μπροστα στην Danni ?Κι εγω πλακα κανω.. εδω δεν δινω Ε9 στον εφορο θα το δωσω στην Danni? αχαχαχα
Εσύ που είσαι από τα παλιότερα μέλη του bou αλλά μιλάς λίγο, τα έχεις όλα και αποπροσανατολίζεις τον κόσμο. (Σιγανοπαπαδιά).O Nick Trive γνωρίζει στείλτε Pm
Μετά από 678 pm,και 789 SMS,το πήρα αποφαςη τελικά ότι δεν θα μου απαντήσει
Πάλι καλά που μερικοί χάνετε το χρόνο σας να παρακαλάτε την Αλίκη και αποσυμφορίζετε λίγο την κίνηση που υπάρχει στα γκανιάν..
Για εσένα δουλεύω
Ε μα άμα διαβάσεις τι γράφεις παραπάνω θα λυπηθεις τον εαυτό σου... :'(
Εννοείται ότι έκανα την προσπάθεια,αλλά ελπίζω να κατάλαβες την Υπερβολή και το χιούμορ του μνμ που έγραψα..
Μήπως το κορίτσι μας είναι διακοπές και για αυτό δεν απαντάει???
αυτό νομίζω έτσι και αλλιώς το έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή..."επιλέγει" με βάση ποστ, κριτικές, συμμετοχή στο φόρουμ...δικαίωμά της είναι...Το κορίτσι και Αθήνα να ήταν πολλές φορές επιλέγει να μην απαντάει..
αυτό νομίζω έτσι και αλλιώς το έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή..."επιλέγει" με βάση ποστ, κριτικές, συμμετοχή στο φόρουμ...δικαίωμά της είναι...
εγω τα κατεθεσα,και πηρα και τα αποτελεσματα...Υπομονη...αυριο μεθαυριο υποβαλω Ε1..
Υπομονη...αυριο μεθαυριο υποβαλω Ε1..
Ούτε με βάση αυτό το κριτήριο επιλέγει πίστεψέ με.. Είναι τόσο χαζά τα κριτήρια της συγκεκριμένης.. Αλλά όπως είπα και πριν δικαίωμά της είναι. Όσο κάνει τη δουλειά της και επιζεί εμάς δε μας πέφτει λόγος. Εγώ τη συγκεκριμένη απλά την παρακολουθώ για το χαβαλέ της ιστορίας..
Παντως εγω γαμαω πουτανες , κυριως για να αποφυγω την διαδικασια με κοπελιες των τηλεφωνων, και των μηνυματων, και των 2-3 εξοδων πριν το γαμησι,και εν κατακλειδι της αναμονης για 2-3 βδομαδες με αμφιβολλα αποτελσεματα μεχρι να γαμησω. Για αυτο εχω αποφασισει να εχω μονο σοβαρες σχεσεις, και απο ξεπετες ΜΟΝΟ με πουτανες. Δεν με ενδιαφερει να προσπαθησω να ξεπεταξω καποια.Το θεωρω τρομερα ασυμφορο αν δεν με ενδιαφερει για κατι σοβαρο. Τωρα πως μερικοι καταφερνουν να μπουν σε αυτο το τριπακι με τις πουτανες, που στην πραγματικοτητα πηγαινουμε για να αποφυγουμε ακριβως αυτη την μανουρα, ειναι αξιοζηλευτο