Toni Skizo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4
- Πόντοι
- 11
Και από μένα Αλίκη έχεις PM!
ποια ειναι τα πληρουμενα κριτηρια?απο ποσα ποστ και πανω στελνεις το τηλεφωνο σου?μηπως παιζει ρολο η ημερομηνια εγγραφης?χρειαζεται και καποιο "κοπλιμεντο","παρακαλι" εδω πρωτα?ευχαριστω.Kalikspera agorakia mou :-* :-* :-* Pollii zesti ee Pios thelei na sinantithoume apopse to vrady apo tis 9 kai meta steite mou pm Filakia!
ποια ειναι τα πληρουμενα κριτηρια?απο ποσα ποστ και πανω στελνεις το τηλεφωνο σου?μηπως παιζει ρολο η ημερομηνια εγγραφης?χρειαζεται και καποιο "κοπλιμεντο","παρακαλι" εδω πρωτα?ευχαριστω.
ποια ειναι τα πληρουμενα κριτηρια?απο ποσα ποστ και πανω στελνεις το τηλεφωνο σου?μηπως παιζει ρολο η ημερομηνια εγγραφης?χρειαζεται και καποιο "κοπλιμεντο","παρακαλι" εδω πρωτα?ευχαριστω.
μα στελνω πριν 2 μηνες ,τιποτα,λεω οκ επεσα πανω στο μπουγιο.την προηγουμενη βδομαδα ξαναστελνω την ωρα που προτρεπει εδώ στ φορουμ να στειλουμε π.μ...τιποτα.επομενως η σωστη εκφραση ειναι η εξης."οι ηδη υπάρχοντες πελατες μου που εχουν το κινητο μου ας μου στειλουνε για συναντηση".φανταζομαι συμβαινει και σε αλλους,εκτος και αν φοβαται το πιστολι μου..αλιμονο αν παρακαλαμε για να πληρωσουμε.
έγραψες!!άψογος είσαι!!!
μα στελνω πριν 2 μηνες ,τιποτα,λεω οκ επεσα πανω στο μπουγιο.την προηγουμενη βδομαδα ξαναστελνω την ωρα που προτρεπει εδώ στ φορουμ να στειλουμε π.μ...τιποτα.επομενως η σωστη εκφραση ειναι η εξης."οι ηδη υπάρχοντες πελατες μου που εχουν το κινητο μου ας μου στειλουνε για συναντηση".φανταζομαι συμβαινει και σε αλλους,εκτος και αν φοβαται το πιστολι μου..αλιμονο αν παρακαλαμε για να πληρωσουμε.
δεν είναι αληθινο,νεροπιστολο ειναιΜαζεψε και εσυ το κουμπουρι σκιαζεται η μικρη
Κάποιος το τηλ της Αλίκης με PM;
Της έχω στείλει PM αλλά δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση
Εγώ της έστειλα το εκκαθαριστικό μου και πιστεύω είναι ζήτημα χρόνου να μου στείλει το τηλέφωνό της... Έπρεπε κάπως αν επισπεύσω τις διαδιακασίες... Θα συνιστούσα στους συναγωνιστές να το επισυνάψουν και εκείνοι σε εμφανές σημείο στο προφίλ τους ώστε οι κοπέλες να επιλέγουν ευκολότερα και να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι...
εκκαθαριστικό και E9?
να το πω,να το πω!!!!!!Μπα αλλη ειναι αυτη που ζηταει Ε9, ΑΦΜ, εκκαθαριστικο και τραπεζικους λογαριασμους!
να το πω,να το πω!!!!!!
Κάποιος το τηλ της Αλίκης με PM;
Της έχω στείλει PM αλλά δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση
Αλικη σταμάτα να ζητάς το τηλέφωνο μου! ΔΕΝ θα στο δώσω όσα PM και να μου στέλνεις...
Δεν εχω προλαβει ακομα να καταθεσω δηλωση φετος... λετε να εχω προβλημα με τα κοριτσια του χωρου? :p
Πλακα σου κανω και εσυ τσιμπησες!!