ρε παιδια εχω το παλιο τισ τηλ αλλα το καινουργιο αν και το παλευω καιρο δεν το εχω λαβει.αν μπορει καποιος ας το στειλει να του αναψω και λαμπαδα.να στε καλα.
xaxaxaxaxaxax :-*
ρε παιδια εχω το παλιο τισ τηλ αλλα το καινουργιο αν και το παλευω καιρο δεν το εχω λαβει.αν μπορει καποιος ας το στειλει να του αναψω και λαμπαδα.να στε καλα.
Ναι αλλα ειναι Ρωσιδα...:p
Φιλάκια μωράκι.A kai kati alw - evapsa to mali Siga siga tha gino ksanthoula
θα το βάψει στο καινούργιο μαλλί τηςρε αλικάκη το τηλέφωνο σου θέλω και εγώ!
E pesto oti dn s aresoun i rossides kai egw ta plirono edw kai ena xrono!!! Ala kai kala kaneis gt rosidoules einai epikindenes pernoun ta miala tsak mpam (nomizw katalavane oloi oti kano plaka xavale gia na min exoume panigiri edw sto foroum 3 meres ap'to tipota) Kalo mas vrady loipon - diathesimi kai nixta filakia polla :-* :-* :-*
χαιρομαι που γελας αλλα απαντα και σε κανα πμxaxaxaxaxaxax :-*
Τι έπαθες ρε μωράκι?Eeeee re ti pathame....Kai meta ante ksanapistepse se kapion...
ναι και θα βαλει τον σκυλο της να κλαιει !!!!!Aλικακη .... Hello .... Έχεις pm
Ποιός σου φέρθηκε άσχημα κουκλίτσα;Eeeee re ti pathame....Kai meta ante ksanapistepse se kapion...
A kai kati alw - evapsa to mali Siga siga tha gino ksanthoula
ναι και θα βαλει τον σκυλο της να κλαιει !!!!!
εσενα με 0 κριτικες και 1 μηνυμα στο φορουμ πολυ χλωμο σε βλέπω για τηλεφωνακι.....
μωρό έχεις pm....Kalikspera agorakia mou :-* :-* :-* Pollii zesti ee Pios thelei na sinantithoume apopse to vrady apo tis 9 kai meta steite mou pm Filakia!