Ti les re magka??? Tha evgaza ta pm dimosia tora ala d3n kano tetioa...Piso apo to ena laptop oloi kweroume na pezoume magkes...Ase me re antrope...Fantasia oloi exoume..
Καταρχάς μάθε να μιλάς καλύτερα... Πιο ευγενικά εννοώ. Εσύ μπορεί να μη θυμάσαι διαλόγους, ούτε άτομα γιατί μιλάς με 1000 άτομα τη μέρα αλλά εγώ θυμάμαι πολύ καλά. Αν θες σου στέλνω και τα PM που μου είχες δώσει το νέο σου κινητό.... Μάθε να λες την αλήθεια και μην εκνευρίζεσαι.
Σου επαναλαμβάνω λοιπόν πως δε με νοιάζει τι κάνεις. Δικό σου είναι το σώμα κάντο ότι γουστάρεις.
Μιλήσαμε και μέσω τηλεφώνου και μέσω μυνημάτων. Μου έλεγες ΟΚ για ραντεβού (μάλιστα εσύ πρώτη μου έστειλες μήνυμα) και μετά όταν σου έστελνα μήνυματα για τελική επιβεβαίωση εσύ ούτε φωνή ούτε ακρόαση (τις περισσότερες φορές κοιμόσουν). Τελικά μου είπες κι όλας ότι δε με θυμάσαι και ότι για να μην μου απάντησες, κάτι δεν θα σου άρεσε σε αυτά που σου είπα (
)...
Αυτή λοιπόν η συμπεριφορά εμένα με κουράζει. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχεις τραβήξει από τους πελάτες. Αλλά εμένα χωρίς να με γνωρίζεις με έστησες με δικαιολογίες του ποπού. Και για μένα ξέρεις ο χρόνος μου είναι πολύτιμος. Δεν μπορώ να παίζω την κολοκυθιά για ένα ραντεβού.
Στο είχα ξαναπεί. Εμείς εδώ οι πελάτες είμαστε σαν τα ATM. Κάποιοι εδώ μέσα διαθέτουν χρήματα που κάποια κορίτσια θα τα πάρουν. Σας δίνεται λοιπόν η επιλογή να κάνετε "ανάληψη" αυτών των χρημάτων. Αν δεν θες εσύ κάποια άλλη κοπέλα θα τα πάρει. Σε αντίθεση με εσένα πολλές κοπέλες εκτιμούν τα χρήματα (ξέρουν ότι βγαίνουν δύσκολα) και πολλές φορές και τους πελάτες.