Νέα

Αλ τσαντίρ νιούζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
εγώ αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ ρε φίλε!αυτό είναι ένα από τα πιο σπαστικά πράγματα στην Ελλάδα!
δηλαδή αποκλείεται κάποιος στην Ελλάδα να λέει ΑΛΗΘΕΙΑ?αποκλείεται κάποιος άνθρωπος να ΕΝΝΟΕΙ αυτά που λέει?
"ψευτοαλληλεγγύη"??!!γιατί?από που έβγαλες εσύ αυτό το συμπέρασμα?

δηλαδή πιστεύεις ότι ξεπερνά τα όρια και το κάνει με ρίσκο να χάσει τη δουλίτσα του;
γιατί εγώ πιστεύω το αντίθετο, ότι όλα είναι συνεννοημένα, για την τηλεόραση μιλάμε φίλε, για το χείριστο είδος χειραγώγησης, εκφοβισμού, κενότητας και μηχανορραφείας.
Δεν περιμένω κανένα Λάκη να μου μιλήσει για τα σώψυχα μου, για την κατάντια μου κλπ. Τα ξέρω κι είμαι ήδη οργισμένος.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
δηλαδή πιστεύεις ότι ξεπερνά τα όρια και το κάνει με ρίσκο να χάσει τη δουλίτσα του;
γιατί εγώ πιστεύω το αντίθετο, ότι όλα είναι συνεννοημένα, για την τηλεόραση μιλάμε φίλε, για το χείριστο είδος χειραγώγησης, εκφοβισμού, κενότητας και μηχανορραφείας.
Δεν περιμένω κανένα Λάκη να μου μιλήσει για τα σώψυχα μου, για την κατάντια μου κλπ. Τα ξέρω κι είμαι ήδη οργισμένος.
δεν "πιστεύω" κάτι,από τη στιγμή που δεν γνωρίζω.αλλά δεν μου αρέσει να θεωρώ "στημένο" κάτι,με μοναδική "απόδειξη" πως αυτό έχει ξανασυμβεί(και όχι από τον ίδιο,τουλάχιστον από όσο ξέρω)
αν τελικά εκδιωχθούν οι υπάλληλοι του σταθμού και αυτός μείνει εκεί,τότε ναι,θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου.
αλλά-γενικότερα-αν δεν ΓΙΝΕΙ κάτι στραβό,δεν μου αρέσει να θεωρώ δεδομένο και να κρίνω με αυτό το σκεπτικό(το ότι "και αυτό έτσι θα είναι")οτιδήποτε.ένα άσχετο,αλλά ανάλογο παράδειγμα γενικής αμφισβήτησης(με την οποία εγώ έχω άλλη άποψη είναι οι περιπτώσεις-ποδοσφαιρικά-των Νικολαίδη/Ζαγοράκη.(για να καταλάβεις με ένα ακόμα παράδειγμα το τι εννοώ.όχι στο ότι "κάνεις λάθος",αλλά ότι αυτό που γράφεις μπορεί να είναι μόνο υπόθεση,μέχρι να αποδειχθεί-και αν αποδειχθεί)

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Αν φύγουν οι τεχνικοί θα΄φύγει κι αυτός...τι απολαβές έχει τούτος τι απολαβές οι τεχνικάτζες;
Αυτός φαίνεται έμπροσθεν και θα χρησιμοποιήσει το τέχνασμα της φυγης για όφελος του άσχετα αν δεν το δείχνει. Δε χρειάζεται να κράζει κιόλας.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Αν φύγουν οι τεχνικοί θα΄φύγει κι αυτός...τι απολαβές έχει τούτος τι απολαβές οι τεχνικάτζες;
Αυτός φαίνεται έμπροσθεν και θα χρησιμοποιήσει το τέχνασμα της φυγης για όφελος του άσχετα αν δεν το δείχνει. Δε χρειάζεται να κράζει κιόλας.
όπα ρε φίλε,κάτσε!τι δουλειά έχει αυτός με το πόσα παίρνουν οι τεχνικοί?!!!δεν είναι...μάνατζέρ τους.αυτός αντέδρασε-και αυτό ΕΙΝΑΙ θετικό-ως προς την απόλυσή τους.το να υποθέτεις πιθανό τέχνασμα-χωρίς καμία απόδειξη,αλλά απλά με το ότι "ετσι κάνουν οι περισσότεροι"-νομίζω πως είναι άδικο.για τον οποιονδήποτε και όχι μόνο για τον συγκεκριμένο.μπορεί και να είναι όπως ακριβώς το περιγράφεις.αλλά μέχρι να αποδειχθεί κάτι τέτοιο,είναι άδικο να το καταλογίζουμε σε κάποιον,απλά και μόνο επειδή το υποθέτουμε.
χρειάζεται να κράζει,όμως,γιατί αυτό μπορεί να αποτελέσει και λόγο για τον οποίο να μην τους απολύσουν τελικά.αφού καλώς/κακώς αυτός και η εκπομπή του τους φέρνει "νούμερα" και έσοδα,λογικό είναι να μην θέλουν να τον χάσουν.οπότε έτσι μπορεί να ΒΟΗΘΗΣΕΙ και τους τεχνικούς!τι να κάνει δηλαδή?από την θέση που έχει,αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να επιχειρήσει,πιστεύω.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
με 'γειά του με χαρά του
δε με νοιάζει, εγώ τον πληρώνω ή εμένα θα απολύσουνε;
έχω σταματήσει να τον παρακολουθώ.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αφου ο λαζοπουλος ειναι ενταξει.γιατι ρε δεν πηγε φανταρος και το επαιξε τρελλος.το ιδιο και ο μαλακας ο τριανταφυλλοπουλος.και οι 2 τους οι ρομπεν τον δασων.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
αφου ο λαζοπουλος ειναι ενταξει.γιατι ρε δεν πηγε φανταρος και το επαιξε τρελλος.το ιδιο και ο μαλακας ο τριανταφυλλοπουλος.και οι 2 τους οι ρομπεν τον δασων.
σε αυτό ΝΑΙ!έχει απόλυτο δίκιο όποιος το αναφέρει και το κατακρίνει.εγώ μίλησα καθαρά για το θέμα της εκπομπής και του τι κάνουν μέσω των εκπομπών τους.στα προσωπικά τους θέμματα όμως-και σε τέτοια που δεν είναι "προσωπικά" όπως η στράτευση-που δεν με αφορούν,δεν μπορώ να πω κάτι.ΕΙΔΙΚΑ σε αυτό όμως,είναι ΛΑΘΟΣ και κανονικά θα έπρεπε να έχουν λογοδοτήσει(αλήθεια,με αυτές τις υποθέσεις τι έγινε?γιατί είχε "αποκαλυφθεί" πολύ μεγάλος αριθμός "επωνύμων" που δεν είχαν πάει στρατό.έγινε τίποτα ή "μούφα",όπως συνήθως?)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
+ οτι με αυτο που κανει βγαζει λεφτα εις βαρος ανθρωπων και αυτο ειναι σοβαρο.

Μπορει ο αλλος να γινεται νουμερο στην τηλεοραση ομως οταν τον δειχνει ο λαζοπουλος και τον γελοιοποοιει-ξεφτιλιζει ετσι γινεται 100 φορες νουμερο.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
+ οτι με αυτο που κανει βγαζει λεφτα εις βαρος ανθρωπων και αυτο ειναι σοβαρο.

Μπορει ο αλλος να γινεται νουμερο στην τηλεοραση ομως οταν τον δειχνει ο λαζοπουλος και τον γελοιοποοιει-ξεφτιλιζει ετσι γινεται 100 φορες νουμερο.
τι εννοείς "εις βάρος ανθρώπων"??ποιων?της...Θώδη και της Σαρρή?ή του κυβερνητικού εκπροσώπου που δεν ξέρει τι απαντάει?ή με την κριτική που κάνει κατά καιρούς,όταν γίνεται κάτι στραβό στον δημόσιο τομέα?(αστυνομία,νοσοκομεία,κτλ)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ναι.

γι'αυτο ειπα οτι....

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Ναι.

γι'αυτο ειπα οτι....

δεν συμφωνώ σε αυτό,αλλά οκ.αυτά είναι απόψεις και στα πλαίσια του "γούστου" που έλεγα νωρίτερα.όπως εγώ-πχ-δεν μπορώ να δω τον Σεφερλή επειδή τα αστεία του μου φαίνονται γελοία ενώ σε κάποιους άλλους αρέσουν.(χωρίς απαραίτητα να θεωρώ "ηλίθιους" τους άλλους,απλά έχουμε διαφορετικά γούστα)ή το ίδιο συμβαίνει και με διαφημίσεις,κτλ

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ρε παιδια ο τυπος ειναι γελοιος οπως και το κοινο που απευθηνεται,γιατι ασχολειστε  μαζι του?
με συγχωρείς αλλά επειδή δεν θεωρώ τον εαυτό μου γελοίο(είμαι ένας από το "κοινό που απευθύνεται")θα με ενδιέφερε να μου εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά το "γελοίο" του πράγματος.
Η αισθητικη του καθε ενος για το γελοιο διαφερει,αν η δικη σου αισθητικη δεν ενοχλειται απο αυτο που βλεπεις οκ.
Δεν θα μπω στην κοπο να σου εξηγησω αναλυτικοτερα γιατι δεν βλεπω τον λογο.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κατ 'αρχας το thread αναφερεται αποκλειστικα στο "αλ τσαντιρι news" η γενικοτερα στον Λαζοπουλο και την πορεια του? Ας υποθεσω στο δευτερο.                                                              
Προσωπικα, τον Λαζοπουλο δεν τον παω μια... Ισως φανει γελοιο,αλλα πρωτιστως, με εκνευριζει φοβερα η φατσα του σε συνδυασμο με τη χροια της φωνης του και τον τροπο εκφορας του λογου του. Η κινηση του, συμβαλλει κι 'αυτη με τον τροπο της στην αντιπαθεια μου σε πρωτο (επιφανειακο) επιπεδο. Καλλιτεχνικως,απο τα πρωτα του βηματα (τις παλιες "καλες" εποχες του μυστακος), μου ηταν παντελως αδιαφορος. Ηταν απο αυτους, που παντα καταφερναν να "χωθουν" καπου για να ειναι συνεχως μεσα στα πραγματα, χωρις κατα τη γνωμη μου αυτο να ειναι παντα απαραιτητο. Ενα εξυπνο βλαχαδερο εκ Λαρισσης, που σιγα σιγα αποκτησε τις αναλογες γνωριμιες και σε συνδυασμο με την πρωτη του μεγαλη τηλεοπτικη επιτυχια (Δεκα μικροι Μητσοι) και την μεγαλη αβαντα που ειχε, αρχισε να γιγαντωνεται. Οσο ο καιρος περνουσε,επιανε ολο και περισσοτερο τον σφυγμο του κοσμου. Γινοταν ολο και πιο λαικιστης,αρα και πιο αγαπητος! Στην Ελλαδα ζουμε... Κι εφτασε σημερα να εχει αποψη επι παντος επιστητου και να την εκφερει, τοποθετωντας τη φωνη του απαλα με την αναλογη σοβαροφανεια,ετσι ωστε να γινεται αρεστος σε συνεχως μεγαλυτερη μεριδα του κοσμου,ανεξαρτητως του τι λεει. "Γυναικα,ελα στην τηλεοραση. Μιλαει ο Λακης,ο ανθρωπος μας...". Εχει πια τη δυναμικη να "βοηθαει" την τεχνη, βγαζοντας στο σανιδι (και στην οθονη βεβαιως) μεγαλα ταλεντα, οπως τον νεαρο τιτανα της υποκριτικης Αποστολο Τοτσικα (και πολλους ακομα ομορφους καλλιτεχνες)! Οι αμοιβες που παιρνει δε με απασχολουν καθολου και ειναι το τελευταιο, που θα εκρινα σε καποιον. Κρινω ομως το χιουμορ του (που δε μου λεει τιποτα),τις εμμονες του (που τις θεωρω παλιμπαιδιστικες) και τη θεματικη των εκπομπων του (που τη βρισκω εξοχως μπαναλιτε)... Κλεινοντας,θα διαφωνησω με τον thanoss που τον συγκρινει με τον μεγιστο Jimako, για τον απλουστατο λογο, οτι ο Λαζοπουλος μπροστα στον Πανουση ειναι οτι ο Λυκαβηττος σε σχεση με τα Ιμαλαια. Και αυτο που προσωπικα θεωρω φρικτο λαθος του Πανουση τα τελευταια χρονια, ειναι οτι καποια στιγμη εκανε το ατοπημα να συνεργαστει τηλεοπτικως με το Λακη... Για μενα ηταν η χειροτερη στιγμη στην καριερα του.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Η αισθητικη του καθε ενος για το γελοιο διαφερει,αν η δικη σου αισθητικη δεν ενοχλειται απο αυτο που βλεπεις οκ.
Δεν θα μπω στην κοπο να σου εξηγησω αναλυτικοτερα γιατι δεν βλεπω τον λογο.
την περί αισθητικής θέση σου την εξέφρασα και νωρίτερα και συμφωνώ απόλυτα με το ότι είναι θέμα γούστου.
αν είναι θέμα "κόπου",άστο μην κουράζεσαι.αν είσαι ξεκούραστος καμιά μέρα όμως,θα με ενδιέφερε μια πιο αναλυτική εξήγηση και δικαιολόγηση του περί γελοίου και ΚΥΡΙΩΣ στο περί "γελοίου κοινού".

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Κατ 'αρχας το thread αναφερεται αποκλειστικα στο "αλ τσαντιρι news" η γενικοτερα στον Λαζοπουλο και την πορεια του? Ας υποθεσω στο δευτερο.                                                              
Προσωπικα, τον Λαζοπουλο δεν τον παω μια... Ισως φανει γελοιο,αλλα πρωτιστως, με εκνευριζει φοβερα η φατσα του σε συνδυασμο με τη χροια της φωνης του και τον τροπο εκφορας του λογου του. Η κινηση του, συμβαλλει κι 'αυτη με τον τροπο της στην αντιπαθεια μου σε πρωτο (επιφανειακο) επιπεδο. Καλλιτεχνικως,απο τα πρωτα του βηματα (τις παλιες "καλες" εποχες του μυστακος), μου ηταν παντελως αδιαφορος. Ηταν απο αυτους, που παντα καταφερναν να "χωθουν" καπου για να ειναι συνεχως μεσα στα πραγματα, χωρις κατα τη γνωμη μου αυτο να ειναι παντα απαραιτητο. Ενα εξυπνο βλαχαδερο εκ Λαρισσης, που σιγα σιγα αποκτησε τις αναλογες γνωριμιες και σε συνδυασμο με την πρωτη του μεγαλη τηλεοπτικη επιτυχια (Δεκα μικροι Μητσοι) και την μεγαλη αβαντα που ειχε, αρχισε να γιγαντωνεται. Οσο ο καιρος περνουσε,επιανε ολο και περισσοτερο τον σφυγμο του κοσμου. Γινοταν ολο και πιο λαικιστης,αρα και πιο αγαπητος! Στην Ελλαδα ζουμε... Κι εφτασε σημερα να εχει αποψη επι παντος επιστητου και να την εκφερει, τοποθετωντας τη φωνη του απαλα με την αναλογη σοβαροφανεια,ετσι ωστε να γινεται αρεστος σε συνεχως μεγαλυτερη μεριδα του κοσμου,ανεξαρτητως του τι λεει. "Γυναικα,ελα στην τηλεοραση. Μιλαει ο Λακης,ο ανθρωπος μας...". Εχει πια τη δυναμικη να "βοηθαει" την τεχνη, βγαζοντας στο σανιδι (και στην οθονη βεβαιως) μεγαλα ταλεντα, οπως τον νεαρο τιτανα της υποκριτικης Αποστολο Τοτσικα (και πολλους ακομα ομορφους καλλιτεχνες)! Οι αμοιβες που παιρνει δε με απασχολουν καθολου και ειναι το τελευταιο, που θα εκρινα σε καποιον. Κρινω ομως το χιουμορ του (που δε μου λεει τιποτα),τις εμμονες του (που τις θεωρω παλιμπαιδιστικες) και τη θεματικη των εκπομπων του (που τη βρισκω εξοχως μπαναλιτε)... Κλεινοντας,θα διαφωνησω με τον thanoss που τον συγκρινει με τον μεγιστο Jimako, για τον απλουστατο λογο, οτι ο Λαζοπουλος μπροστα στον Πανουση ειναι οτι ο Λυκαβηττος σε σχεση με τα Ιμαλαια. Και αυτο που προσωπικα θεωρω φρικτο λαθος του Πανουση τα τελευταια χρονια, ειναι οτι καποια στιγμη εκανε το ατοπημα να συνεργαστει τηλεοπτικως με το Λακη... Για μενα ηταν η χειροτερη στιγμη στην καριερα του.
η πρώτη ερώτηση που κάνεις είναι και η σημαντικότερη,για να ξέρουμε για τι πράγμα συζητάμε,συμφωνώ απόλυτα.
εγώ όλες τις "θετικές" μου απόψεις τις έγραψα καθαρά σε ότι αφορά το θέμα εκπομπής(γι'αυτό και συνέδεσα την "αρβύλα" και τον Χάρυ Κλυν)και σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  το θέμα Λαζόπουλος σε προσωπικό επίπεδο.ούτε τον ξέρω,ούτε είναι δικό μου θέμα να τον κρίνω.
θα επιμείνω σε αυτό που ανέφερα περί "θέμα γούστου" το αν αρέσει σε κάποιον ή όχι η κάθε εκπομπή/σάτιρα/κριτική.
πάντως,σε αυτό που αναφέρεις για τον τρόπο και την χροιά της φωνής του και εμένα με έχει "ξενίσει",ειδικά κάποιες φορές που παραείναι "κουνιστούλης".
λογικά στη θεματική των εκπομπών του που κατακρίνεις,κυρίως εννοείς για τα "καλλιτεχνικά"(και καλά :jerking: :jerking:)θέματα/πρόσωπα τα οποία και διακωμωδεί.αυτά θεωρώ πως τα βάζει απλά για γέλιο(και φυσικά για τηλεθέαση.σχεδόν κανένας από όσους δουλεύουν στην τηλεόραση δεν παραβλέπει τον παράγοντα θεαματικότητα και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό,νομίζω)

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Το να διακωμωδεις καποια προσωπα (και καταστασεις), ειναι το ζητουμενο οταν κανεις σατιρα. Δεν με ενοχλει αυτο. Απλα ο τροπος που την κανει, δε ταιριαζει στην αισθητικη μου. Συν τοις αλλοις, με εκνευριζει φοβερα οταν ο σατιριζων γελαει πριν καλα καλα τελειωσει το αστειο για να δωσει το συνθημα στην αγελη...

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Το να διακωμωδεις καποια προσωπα (και καταστασεις), ειναι το ζητουμενο οταν κανεις σατιρα. Δεν με ενοχλει αυτο. Απλα ο τροπος που την κανει, δε ταιριαζει στην αισθητικη μου. Συν τοις αλλοις, με εκνευριζει φοβερα οταν ο σατιριζων γελαει πριν καλα καλα τελειωσει το αστειο για να δωσει το συνθημα στην αγελη...
Σωστό το point σου.συμφωνώ.
έχω την εντύπωση πως σε αυτό παίζει ρόλο και ο "συνδυασμός" που προσπαθεί να πετύχει μεταξύ ζωντανού(μπροστά του)και τηλεοπτικού(από τους δέκτες)κοινού,αλλά το αποτέλεσμα μετράει και σε αυτό υπάρχει κάτι "λάθος".

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
την περί αισθητικής θέση σου την εξέφρασα και νωρίτερα και συμφωνώ απόλυτα με το ότι είναι θέμα γούστου.
αν είναι θέμα "κόπου",άστο μην κουράζεσαι.αν είσαι ξεκούραστος καμιά μέρα όμως,θα με ενδιέφερε μια πιο αναλυτική εξήγηση και δικαιολόγηση του περί γελοίου και ΚΥΡΙΩΣ στο περί "γελοίου κοινού".
Γελοιο κοινο=κοινο που διασκεδαζει βλεποντας και ακουγοντας την κακομοιρια του που ο ιδιος εχει διμηουργησει να διακωμοδιτε απο εναν αταλντο και γελοιο ανθρωπακι του ειδους τους

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Γελοιο κοινο=κοινο που διασκεδαζει βλεποντας και ακουγοντας την κακομοιρια του που ο ιδιος εχει διμηουργησει να διακωμοδιτε απο εναν αταλντο και γελοιο ανθρωπακι του ειδους τους
καταρχήν ευχαριστώ που έκανες τον κόπο να το αναλύσεις,αλλά λογικά καταλαβαίνεις-ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε-πως το "ατάλαντος" δεν κολλάει πουθενά,αλλά ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.έτσι κι αλλιώς,ο άνθρωπος δεν κάνει μόνο τηλεόραση,αλλά κυρίως θέατρο.οπότε πέρα από τα γούστα του καθενός,το "ταλέντο" που έχει κάποιος δεν νομίζω πως μπορεί να μπαίνει σε διαπραγματεύσεις.επίσης,αν εσύ διακρίνεις ΜΟΝΟ κακομοιριά σε όσα λέει,τότε μάλλον δεν καταλαβαίνεις και πολύ καλά το πνεύμα του.
τέλος πάντων,γούστα είναι αυτά.
αν μπορείς καμιά μέρα,γράψε και κατά τη δική σου γνώμη κάποιες ψυχαγωγικές ή/και σατιρικές εκπομπές που προτιμάς,σου αρέσουν,κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom