Κατ 'αρχας το thread αναφερεται αποκλειστικα στο "αλ τσαντιρι news" η γενικοτερα στον Λαζοπουλο και την πορεια του? Ας υποθεσω στο δευτερο.
Προσωπικα, τον Λαζοπουλο δεν τον παω μια... Ισως φανει γελοιο,αλλα πρωτιστως, με εκνευριζει φοβερα η φατσα του σε συνδυασμο με τη χροια της φωνης του και τον τροπο εκφορας του λογου του. Η κινηση του, συμβαλλει κι 'αυτη με τον τροπο της στην αντιπαθεια μου σε πρωτο (επιφανειακο) επιπεδο. Καλλιτεχνικως,απο τα πρωτα του βηματα (τις παλιες "καλες" εποχες του μυστακος), μου ηταν παντελως αδιαφορος. Ηταν απο αυτους, που παντα καταφερναν να "χωθουν" καπου για να ειναι συνεχως μεσα στα πραγματα, χωρις κατα τη γνωμη μου αυτο να ειναι παντα απαραιτητο. Ενα εξυπνο βλαχαδερο εκ Λαρισσης, που σιγα σιγα αποκτησε τις αναλογες γνωριμιες και σε συνδυασμο με την πρωτη του μεγαλη τηλεοπτικη επιτυχια (Δεκα μικροι Μητσοι) και την μεγαλη αβαντα που ειχε, αρχισε να γιγαντωνεται. Οσο ο καιρος περνουσε,επιανε ολο και περισσοτερο τον σφυγμο του κοσμου. Γινοταν ολο και πιο λαικιστης,αρα και πιο αγαπητος! Στην Ελλαδα ζουμε... Κι εφτασε σημερα να εχει αποψη επι παντος επιστητου και να την εκφερει, τοποθετωντας τη φωνη του απαλα με την αναλογη σοβαροφανεια,ετσι ωστε να γινεται αρεστος σε συνεχως μεγαλυτερη μεριδα του κοσμου,ανεξαρτητως του τι λεει. "Γυναικα,ελα στην τηλεοραση. Μιλαει ο Λακης,ο ανθρωπος μας...". Εχει πια τη δυναμικη να "βοηθαει" την τεχνη, βγαζοντας στο σανιδι (και στην οθονη βεβαιως) μεγαλα ταλεντα, οπως τον νεαρο τιτανα της υποκριτικης Αποστολο Τοτσικα (και πολλους ακομα ομορφους καλλιτεχνες)! Οι αμοιβες που παιρνει δε με απασχολουν καθολου και ειναι το τελευταιο, που θα εκρινα σε καποιον. Κρινω ομως το χιουμορ του (που δε μου λεει τιποτα),τις εμμονες του (που τις θεωρω παλιμπαιδιστικες) και τη θεματικη των εκπομπων του (που τη βρισκω εξοχως μπαναλιτε)... Κλεινοντας,θα διαφωνησω με τον thanoss που τον συγκρινει με τον μεγιστο Jimako, για τον απλουστατο λογο, οτι ο Λαζοπουλος μπροστα στον Πανουση ειναι οτι ο Λυκαβηττος σε σχεση με τα Ιμαλαια. Και αυτο που προσωπικα θεωρω φρικτο λαθος του Πανουση τα τελευταια χρονια, ειναι οτι καποια στιγμη εκανε το ατοπημα να συνεργαστει τηλεοπτικως με το Λακη... Για μενα ηταν η χειροτερη στιγμη στην καριερα του.