Νέα

Αλ τσαντίρ νιούζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
εμένα πάντως μου αρέσει και η δική του εκπομπή,αλλά και οι "αρβύλες".δεν ξέρω αν εσάς σας φαίνεται-ή αν γνωρίζετε κάτι τέτοιο-σαν λαικισμός ή σαν "προσποιητό"/βαλτό,αλλά έχω χαρεί που πάρα πολλές φορές,σε αυτές τις εκπομπές ακούω πράγματα που σκεπτόμουν και εγώ.αλλά εντάξει,γούστα είναι αυτά.
για τον μισθό του που γράφετε,έχω την ίδια ακριβώς γνώμη όπως και περί ηθοποιών/τραγουδιστών/αθλητών.δεν "φταίνει" αυτοί που αυτό που κάνουν έχει απήχηση και "πουλάει".απλά παίρνουν ένα μερίδιο από τα κέρδη που βγάζει ο εργοδότης τους-και-λόγω των ίδιων.
και φυσικά δεν είναι ανάγκη να ανήκει κάποιος στην τάξη των "παθούντων" για να έχει δικαίωμα να προβάλει και να κατακρίνει τις αδικίες και τα "κακώς κείμενα".
και ΕΙΔΙΚΑ για το θέμα και τον χαμό που έγινε τον Δεκέμβρη,αυτές οι 2 εκπομπές ήταν κατά τη γνώμη μου αυτές που έκαναν την πιο σωστή προσέγγιση και δεν παρασύρονταν από το που ήθελαν κάποιοι να πάνε το ενδιαφέρον του κόσμου.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Λοιπον εχουμε και λεμε..............

1- Ο Λαζοπουλος δεν ειναι παρα ενα ακομα πιονι του συστηματος που τοσο πολυ προσπαθει να δειξει οτι πολεμα...
   Αριστερες ιδεες(οπως θελει να προβαλει) με δεξια τσεπη δεν συμβαδιζουν.... Φημες λενε οτι παιρνει περιπου 50.000   τηνεκπομπη...
  Τα κονε του με πολιτικους γνωστα και οι παρεες του υψηλες(Αγγελοπουλου κλπ)..
  Και ας μην ξεχναμε τα γεγονοτα στο κοτερο..

2- Αλήθεια, πώς μπορεί ένας εκατομμυριούχος (σε ευρώ) όπως ο Λάκης, που διατείνεται ότι πηγαίνει στη Νέα Υόρκη για να πιει καφέ με το αφεντικό του τον Κοντομηνά, να εκφράζει τον πόνο των φτωχών και των κατατρεγμένων; Από πότε ο κύριος Λάκης, μπασμένος μέχρι το λαιμό στο σταρ σύστεμ και τη χλιδή, έγινε φίλος των ανήμπορων; Τι κάνει στην καθημερινή του ζωή γι’ αυτούς;
συμφωνω και επαυξανω....
καπου μου την δινει στα νευρα ο τυπος.....
αν και εχει απιστευτο βιογραφικο,ταλεντο και γνωσεις καθεται και λεει αισχρολογα για να γελαει ο κοσμος......αλλου ειδους χαβαλε κανει στο αλ τσαντιρ νιουζ και αλλου ειδους χαβαλε εκανε στους 10 μικρους μητσους....ποιος δεν το θυμαται και ποιος δεν το εβλεπε?
ασχετο αλλα αλλον εναν πουστη που δεν παω ειναι ο Πανουσης......επισης βγαινει σε κεντρα-μουσικες σκηνες και λεει για τους πολιτκους-εργατια-show biz και τι κανει τα αρπαζει πιο χοντρα απ ολους λεγοντας αισχρολογα...

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
ως ένα σημείο δεν διαφωνώ με το ότι-και οι 2 που αναφέρεις-χρησιμοποιούν έναν "εύκολο" τρόπο(που είναι οι βωμολοχίες και η "κοροιδία"/απαξίωση,που στην Ελλάδα πουλάει πολύ περισσότερο από τα εύσημα)αλλά είναι επίσης αλήθεια πως δεν είναι "ψέμματα" τα όσα λένε.γίνονται απίστευτα πράγματα συνέχεια.
πάντως οι άνθρωποι κάνουν show.είναι "διασκεδαστές",ψυχαγωγούν τον κόσμο.δεν μπορούμε να τους κρίνουμε με τα ίδια κριτήρια που κρίνουμε έναν πολιτικό ή έναν δημόσιο λειτουργό.και ο Χάρυ Κλυν ήταν σε αυτή την κατηγορία επίσης.
αλλά το μόνο βέβαια είναι πως αυτά είναι γούστα.σε άλλους αρέσουν σε άλλους όχι.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ρε παιδια ο τυπος ειναι γελοιος οπως και το κοινο που απευθηνεται,γιατι ασχολειστε  μαζι του?

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
με συγχωρείς αλλά επειδή δεν θεωρώ τον εαυτό μου γελοίο(είμαι ένας από το "κοινό που απευθύνεται")θα με ενδιέφερε να μου εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά το "γελοίο" του πράγματος.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δεν βρήκα κάποιο κατάλληλο thread για να συμπληρώσω κάποιες σκέψεις που έκανα βλέποντας την προηγούμενη εκπομπή του Αλ τσαντίρ νιούζ και τις πόσταρα φτιάχνοντας ένα νέο thread.
Στην περίπτωση που υπάρχει ήδη κάποιο σχετικό thread παρακαλώ να ενσωματωθεί...
ευχαριστώ

www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,20745.0]υπάρχει[/url]

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ως ένα σημείο δεν διαφωνώ με το ότι-και οι 2 που αναφέρεις-χρησιμοποιούν έναν "εύκολο" τρόπο(που είναι οι βωμολοχίες και η "κοροιδία"/απαξίωση,που στην Ελλάδα πουλάει πολύ περισσότερο από τα εύσημα)αλλά είναι επίσης αλήθεια πως δεν είναι "ψέμματα" τα όσα λένε.γίνονται απίστευτα πράγματα συνέχεια.
πάντως οι άνθρωποι κάνουν show.είναι "διασκεδαστές",ψυχαγωγούν τον κόσμο.δεν μπορούμε να τους κρίνουμε με τα ίδια κριτήρια που κρίνουμε έναν πολιτικό ή έναν δημόσιο λειτουργό.και ο Χάρυ Κλυν ήταν σε αυτή την κατηγορία επίσης.
αλλά το μόνο βέβαια είναι πως αυτά είναι γούστα.σε άλλους αρέσουν σε άλλους όχι.
ναι ΩΡΑΙΑ!!!καλα τα λες!!!!στην ελλαδα γινονται απιστευτα πραγματα αλλα εγω δεν περιμενω να μου τα πουνε ΑΥΤΟΙ!!!
ΑΥΤΟΙ κοροιδευουν!! ολλα αυτα που γινονται λιγο πολυ ο κοσμακης τα ξερει αλλα δεν βγηκαμε να τα φωναξουμε γιατι πολυ απλα ειναι γνωστα!! απλα αυτοι ξερουνε που να χτυπησουνε......ασχετα που τα λενε και τα φωναζουνε απο πισω κανουν τα χειροτερα (τρωνε με χρυσα κουταλια) και εχουν εξασφαλισμενα και τα 2σεγγονα τους!!
ξερεις ποσοι εχουνε ταλεντο για σατυρα και απλα δεν φενονται.....??

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
αλλο σου λεει..πως το παιζει ο προστατης τον φτωχων και τον αδυνατων
δεν συμφωνώ σε αυτό.όλοι όσοι κατακρίνουν κάποια "κακώς κείμενα" για μένα κάνουν καλό.από...Ευαγγελάτο και Τριανταφυλόπουλο,μέχρι "αρβύλα" και Λαζόπουλο/Χάρυ Κλύν.
το σημαντικό είναι να μην λένε ψέμματα(δηλαδή "ψεύτικες" υποθέσεις-Ευαγγελάτος/Τριανταφυλόπουλος)
κατά τα άλλα,όλα αυτά που σχολιάζουν είναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
προστατης των φτωχων και αδυνατων ο καραμητρος.εσεις φταιτε ομως εσεις τον ανεβασατε εκει που ειναι τωρα..Σας αρεσαν πολυ βλεπετε οι μαλακιουλες του και γελαγατε..γαργαληστεμε να γελασω και γω.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
ναι ΩΡΑΙΑ!!!καλα τα λες!!!!στην ελλαδα γινονται απιστευτα πραγματα αλλα εγω δεν περιμενω να μου τα πουνε ΑΥΤΟΙ!!!
ΑΥΤΟΙ κοροιδευουν!! ολλα αυτα που γινονται λιγο πολυ ο κοσμακης τα ξερει αλλα δεν βγηκαμε να τα φωναξουμε γιατι πολυ απλα ειναι γνωστα!! απλα αυτοι ξερουνε που να χτυπησουνε......ασχετα που τα λενε και τα φωναζουνε απο πισω κανουν τα χειροτερα (τρωνε με χρυσα κουταλια) και εχουν εξασφαλισμενα και τα 2σεγγονα τους!!
ξερεις ποσοι εχουνε ταλεντο για σατυρα και απλα δεν φενονται.....??
συμφωνώ απόλυτα σε αυτό.αλλά δεν βλέπω τον λόγο να κατηγορήσω αυτούς που αξιοποιούν αυτό το ταλέντο,επειδή κάποιοι άλλοι δεν το έκαναν.
δηλαδή προτιμάμε-και δεν το λέω ειρωνικά προς εσένα,αλλά σαν σύγκριση-κάποιους άλλους(δημοσιογράφους/πολιτικούς,κτλ)που μας θεωρούν μαλάκες και λένε ότι δικαιολογία μπορείς να φανταστείς για πράγματα που δεν θέλουν καν "σκέψη"?
ούτε εγώ "περιμένω" να μου το πουν αυτοί,αλλά χαίρομαι που κάποιοι το λένε και δημόσια,γιατί ίσως κάνουν και κάποια μερίδα του κόσμου να καταλάβει πράγματα που δεν τα έχει δει και από αυτή τους την διάσταση.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
προστατης των φτωχων και αδυνατων ο καραμητρος.εσεις φταιτε ομως εσεις τον ανεβασατε εκει που ειναι τωρα..Σας αρεσαν πολυ βλεπετε οι μαλακιουλες του και γελαγατε..γαργαληστεμε να γελασω και γω.
εγώ βασικά μόνο φέτος μπόρεσα να το δω,καθώς λόγω δουλειάς τα προηγούμενα χρόνια δεν τον έβλεπα(και δεν έχω και...μηχανάκι AGB :P στο σπίτι για να επηρρεάσω σε τέτοιο βαθμό)
αλλά εκτός από τον "σκοπό" που υποθέτετε πως μπορεί να έχει,δεν βλέπω τι κάνει "λάθος" και δεν εξηγεί και κανένας σας.οι μόνες παρατηρήσεις σας είναι σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή,το κασέ του και το αν το "παίζει" προστάτης των αδικημένων.με αυτό που ΚΑΝΕΙ,δεν έχω δει καμία σοβαρή διαφωνία,καθαρά ως προς το αντικείμενο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αν ειτανε προστατης και εκανε π.χ μια δωρεα δεν ειναι αναγκη να βγεις και να το φωναξεις...!! το κανεις για παρτυ σου!

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Όταν ένας θεατρίνος βγαίνει και μιλάει για το καθεστώς κάνοντας μικροπολιτική και μεροληπτικά αναφέρεται σε καταστάσεις/ πρόσωπα/ συνθήκες/ θεσμούς, συμπληρώνει μάλλον ένα κενό το οποίο είναι βάλσαμο για το μικροαστό τηλεθεατή. Το μάρκετινγκ και οι μηχανισμοί του πίσω από την εκπομπή είναι βρώμικο, αλλά βέβαια αυτό δε βγαίνει στον αέρα.

Ας μοιράσει τα 50Κ που θα πάρει από την ερχόμενη Τρίτη στο κοινό του.

Και στην τουρκοκρατία είχανε τον καραγκιόζη, η σάτιρα (γενικώς, όχι συγκεκριμένα για την ψευτοσάτιρα/ καρκατσουλιο-κομπολόγιο-κουτσομπολιό που κάνει ο Λαλάκης), η καυτηρίαση, η ξεφτίλα...είναι το μετέωρο βήμα πριν την εξέγερση. Πάντα έτσι συμβαίνει, απλά εδώ ο Λάκης βρήκε τόπο, δεν έπαιζε και κάτι άλλο σε επίπεδο να σκαει χαμόγελο ο κοσμάκης οπότε κρατά σκήπρα.

Εν κατακλείδι, είναι απογοητευτικό να κάνει πολιτική ένας ηθοποιός, δε με φτιάχνει καθόλου και τον έχω βαρεθεί, είναι μαγκιά κλανιά και κώλοs φινιστρίνι η φάση του.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
αν ειτανε προστατης και εκανε π.χ μια δωρεα δεν ειναι αναγκη να βγεις και να το φωναξεις...!! το κανεις για παρτυ σου!
στην τηλεόραση δεν βγαίνει ως πλούσιος αλλά ως καλλιτέχνης.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
πάντως,επειδή είμαι ο μόνος "διαφωνούντας" αυτή τη στιγμή,να ξεκαθαρίσω πως ούτε τον γνωρίζω προσωπικά αλλά και ούτε το θέτω με πολιτική προσέγγιση αυτό που γράφω.απλά σαν εκπομπή της τηλεόρασης και κάτι που μου αρέσει να βλέπω.ούτε "όλα σωστά" τα λέει,κτλ.πάντως με ικανοποιεί ο οποιοσδήποτε δεν μου συμπεριφέρεται σαν μαλάκα και δεν με δουλεύει μέσα στα μούτρα.
κατά την γνώμη σας βέβαια,αυτό ακριβώς κάνει και εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις,αλλά κατά τη γνώμη μου "ξυπνάει" και κόσμο που ίσως τα σκεφτόταν διαφορετικά,κάποια πράγματα.

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν εκανε δωρεες πως θα επαιρνε τα κοτερα τα σπιτια στη Μυκονο τα ταξιδακια για ξεκουραση Μπαχαμες κλπ,ετσι ευκολα κανεις δωρεες τη σημερον ημερα? ΜΟΝΟ ΠΑΧΕΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙ,και να κατηγορει ολους τους αλλους

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
και ποιόν καλλιτέχνη νομίζεις θα έβγαζε ο condominass κάνα μπατίρι;;;;
και οι λεονταρισμοί, φεύγω από κανάλια, οι τεχνικοί που πεινάνε, κλπ είναι ψευτοαλλυλεγγύη και στάχτη στα μάτια.
Το ψιλό γαζί το ξέρετε;

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
και ποιόν καλλιτέχνη νομίζεις θα έβγαζε ο condominass κάνα μπατίρι;;;;
και οι λεονταρισμοί, φεύγω από κανάλια, οι τεχνικοί που πεινάνε, κλπ είναι ψευτοαλλυλεγγύη και στάχτη στα μάτια.
Το ψιλό γαζί το ξέρετε;
εγώ αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ ρε φίλε!αυτό είναι ένα από τα πιο σπαστικά πράγματα στην Ελλάδα!
δηλαδή αποκλείεται κάποιος στην Ελλάδα να λέει ΑΛΗΘΕΙΑ?αποκλείεται κάποιος άνθρωπος να ΕΝΝΟΕΙ αυτά που λέει?
"ψευτοαλληλεγγύη"??!!γιατί?από που έβγαλες εσύ αυτό το συμπέρασμα?

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
τι να σου πω εγω δεν το παω τον τυπο και ετσι........
εμενα μου φενεται οτι βγαινει σαν ενας πλουσιος καλλιτεχνης!
χαχαχα!οκ,σε αυτό δεν μπορεί να διαφωνήσει κανένας,πιστεύω.το ότι ΕΙΝΑΙ πλούσιος καλλιτέχνης.με αυτό που διαφωνώ γενικά είναι με την προκατάληψη(δεν εννοώ εσένα.εσένα είναι απλά η άποψή σου και το γούστο σου,όπως το γράφεις)πως ξεκινάμε με δεδομένο πως όλοι είναι "λάθος" και όλοι λένε ψέμματα,μέχρι αποδείξεως του εναντίου.εγώ το βλέπω πάντα από την αντίθετη πλευρά.έστω και αν στην Ελλάδα επικρατεί η πουστιά και η λαδιά,δεν μπορώ να βλέπω απαξίωση και μηδενισμό με μόνο "όπλο" το "και αυτός τέτοιος θα είναι".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom