dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 30.208
- Πόντοι
- 22.936
Έλα δίπλα να μας πεις με τι είδη το παραγέμισεςΈνα Μπαμπατσικο σάντουιτς αεροδρομίου μόνο.
Έλα δίπλα να μας πεις με τι είδη το παραγέμισεςΈνα Μπαμπατσικο σάντουιτς αεροδρομίου μόνο.
Είμαι δίπλα, στο νήμα με τους παλιούς.Έλα δίπλα να μας πεις με τι είδη το παραγέμισες
....δε πας κ εσυ κ λιγο παραδιπλα, στην "τρυπα", εχει αποριες ο δικος σου για τα εκατοστα κ τις ιντσεςΈλα δίπλα να μας πεις με τι είδη το παραγέμισες
Καλά ο "άλλος" το παραγάμησε .....δε πας κ εσυ κ λιγο παραδιπλα, στην "τρυπα", εχει αποριες ο δικος σου για τα εκατοστα κ τις ιντσες
Όχι αλλά ανέβηκε φωτογραφία του κουρούπαΕπειδή μόλις μπήκα από το μεσημέρι και βαριέμαι να ψάξω, κριτική ανέβηκε από τύπο Κουρούπα;
Φωτό είδαμε τυπε μου.Όχι αλλά ανέβηκε φωτογραφία του κουρούπα
Να δω για ποιον άλλον θα πουν οτι μοιάζειΕμένα πάντως μου κάνει για τον Σεφερλή. Και όταν τελειώσει να λέει στην Αγγελική "Καλόο ΕΕΕ?"
Μάλλον μοιάζει με το Ζουγανέλη. Και θα μας τραγουδάς μετά τον μακρυμάλλη τουτέστιν θα πηγαίνεις μόνο με φαρακλούςΝα δω για ποιον άλλον θα πουν οτι μοιάζει
Με ή χωρις μαλλια,καλοδεχουμενοιΜάλλον μοιάζει με το Ζουγανέλη. Και θα μας τραγουδάς μετά τον μακρυμάλλη τουτέστιν θα πηγαίνεις μόνο με φαρακλούς
Πάμε Δίπλα ;Καλά ο "άλλος" το παραγάμησε .
Φωτογραφίες για
Πω πω τον μπούσταρο ...
Έτσι ακριβώς. Όχι διακρίσεις. Κι εμείς έχουμε ψυχή με τα ολίγα μαλλιάΜε ή χωρις μαλλια,καλοδεχουμενοι
Ούτε εγώΕνδιαφέρομαι εγώ πάντως εάν δεν έχεις θέμα!! (Δεν μπορώ να σου στείλω μνμ)
Σας περιμένω με ή χωρις μαλλιάΈτσι ακριβώς. Όχι διακρίσεις. Κι εμείς έχουμε ψυχή με τα ολίγα μαλλιά
Το μόνο που σε νοιάζει ανεξαρτήτως μαλλιαρών ή φαλακρών είναι να καλοπερνάς με σεξ και αυτό είναι που μετράει. Και δη με κωλογαμήσι που είναι και η σπεσιαλιτέ σουΟύτε εγώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σας περιμένω με ή χωρις μαλλιά
Ίδιος ο ντρούλινγκ χαχαΊδιος ο Μπουγάτσας είναι... Λέτε να πήγε να της δείξει πως αδηκέψαν τον Άρη;;;;