Kompotis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2023
- Like
- 11.940
- Πόντοι
- 2.256
Άιντε αντι να σχολιάσουν την κωλαρα σου.... σχολιάζουν μλκιεςΚοιταξτε τον κωλο μου στη φώτο,και αφήστε τον αυτόν
Άιντε αντι να σχολιάσουν την κωλαρα σου.... σχολιάζουν μλκιεςΚοιταξτε τον κωλο μου στη φώτο,και αφήστε τον αυτόν
Ναι και εκτος αυτου για εμένα προσωπικα κούρασε ολο αυτοΆιντε αντι να σχολιάσουν την κωλαρα σου.... σχολιάζουν μλκιες
Ο τύπος είναι πιο σημαντικός από το κωλο σου σίγουρα στην παρούσα φάση από ότι λένε στο forumΚοιταξτε τον κωλο μου στη φώτο,και αφήστε τον αυτόν,ντάξει κάναμε την πλάκα μας,τέλος,αηδία κατάντησε ,και κουραστικό
Όντως αηδίαΚοιταξτε τον κωλο μου στη φώτο,και αφήστε τον αυτόν,ντάξει κάναμε την πλάκα μας,τέλος,αηδία κατάντησε ,και κουραστικό
Εντελώς …Όντως αηδία
θέλωωω τρελάΓια να έρθει πάλι το νήμα μου στα ίσα του
Πού είναι αυτό ρε καύλα;;; χωράνε 4+ άτομα μέσα;;;Για να έρθει πάλι το νήμα μου στα ίσα του
Αν καταλαβαινω καλα, αυτη ειναι η σουιτα του Μπιλ.Πού είναι αυτό ρε καύλα;;; χωράνε 4+ άτομα μέσα;;;
Πολύ σωστάΑν καταλαβαινω καλα, αυτη ειναι η σουιτα του Μπιλ.
Πολύ σωστά ,στο άμεσο μέλλον θα κάνουν κ άλλη αφού τα ντιλς πάνε όπως πρέπει ..Αν καταλαβαινω καλα, αυτη ειναι η σουιτα του Μπιλ.
Εξαιρετική ..Για να έρθει πάλι το νήμα μου στα ίσα του
Κάποιοι μην αρχίσουν την ανθοκομιαΟ κατάλληλος τρόπος για να επιστρέψουμε στο θέμα του νήματος. Το φυτό στην γλάστρα χρήζει ομολογουμένως πολύωρης ανάλυσης.![]()
Ναι αλλά το νήμα στον αφρό Αγγελική μουΑμα δεν πείτε σαχλαμαρες μερικοι,θα σκάσετε