πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 82.910
- Πόντοι
- 15.931
Τι έγινε τελικά έκανες πρόταση??Γαμιόλα και εσύ
![]()
![]()
Τι έγινε τελικά έκανες πρόταση??Γαμιόλα και εσύ
![]()
![]()
Ναι , είναι από τα δυνατά στελέχηΟ συγκεκριμενος ομως σαν να έχει καλό σοσιαλ στα ραντεβου που θα κάνει(δεν ξέρω,αυτό μου βγάζει)
Φαίνεται,πιστευω οτι αν κάνω στο μελλον ραντεβου,οτι θα έχω πραγματα να συζητήσω στο διαλειμμαΝαι , είναι από τα δυνατά στελέχη![]()
Κάνανε τοσοι άλλοι ομως στα πμΤι έγινε τελικά έκανες πρόταση??
Στα πμ πιάνει μέχρι αρραβώνας.Κάνανε τοσοι άλλοι ομως στα πμ
Και θα τηρήσουμε φυσικα το ο κουμπαρος την κουμπάρα,τοσο ωραία που έχουμε περάσει
Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Αυτό εξαρτάται απο τι θα μου βγάλει η άλλη κοπέλα και κατά πόσο και εάν θα ταιριάξουμε ή όχι . Δεν ειναι ολα τα ραντεβού ίδια. Επίσης άλλο το πως είμαστε εδώ και άλλο το πως είμαστε απο κοντά, άλλο το ένα , άλλο το άλλο. Η διάθεση πάντως ειναι πάντοτε θετική.Ο συγκεκριμενος ομως σαν να έχει καλό σοσιαλ στα ραντεβου που θα κάνει(δεν ξέρω,αυτό μου βγάζει)
Με μια κουβέντα και σου την έκλεψα την νύφη. Ας πρόσεχες... Αργείς πουλάκι μου αργείς, εδώ θέλει γρήγορα και αποφασιστικά βήματα. Βλέπε να μαθαίνεις άλλη φορά.Ναι , είναι από τα δυνατά στελέχη![]()
Αυτά θ'ανήκουν στο παρελθόν. Άσε μην έχουμε ντράβαλα με τον @dimigoall γιατί είναι παλαιών αρχών και δε σηκώνει κέρατο το κούτελό του. Χώρια ότι είναι και Ολυμπιακάρα και δε θέλω να σφαχτούμεΚαι θα τηρήσουμε φυσικα το ο κουμπαρος την κουμπάρα,τοσο ωραία που έχουμε περάσει
Ωχ κανόνισε. Σε βλέπω να κρατάς το κεφάλι σου και να πηγαίνεις βόλταΜε μια κουβέντα και σου την έκλεψα την νύφη. Ας πρόσεχες... Αργείς πουλάκι μου αργείς, εδώ θέλει γρήγορα και αποφασιστικά βήματα. Βλέπε να μαθαίνεις άλλη φορά.![]()
Καλημέρα,κοιτα,οσο να ναι εγω καταλαβαίνω αν θα εχω καλό σοσιαλ με τον αλλον απο τον τρόπο που θα μιλήσει,απο τα μηνύματά του θα δω σε τι θέματα σχολιάζει,ωστε ετσι να καταλάβω και τι απόψεις εχει,και το αν θα συζητήσουμε απο κοινου. Βεβαια συμφωνω το οτι αλλιως απο κοντά,γιατι εκει ακους φωνή,βλέπεις έκφραση προσώπουΣε ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Αυτό εξαρτάται απο τι θα μου βγάλει η άλλη κοπέλα και κατά πόσο και εάν θα ταιριάξουμε ή όχι . Δεν ειναι ολα τα ραντεβού ίδια. Επίσης άλλο το πως είμαστε εδώ και άλλο το πως είμαστε απο κοντά, άλλο το ένα , άλλο το άλλο. Η διάθεση πάντως ειναι πάντοτε θετική.
Αν πάντως ταιριάξω με την άλλη, τότε όρεξη να έχεις να ακους, γλώσσα δεν βάζω μεσα.Μπορώ να σου μιλήσω με την ιδια ευκολία για όποιο θέμα σε απασχολεί. Θες να μιλήσουμε για το περιβάλλον, θες για την μετεωρολογία, θες για ταινίες , θες για μουσική , θες για θέματα της επικαιρότητας , μεχρι και τα θέματα της showbiz γνωρίζω βλέπε χωρισμό Τούνης- Αλεξάνδρου , συνεπιμέλεια Χρηστίδου- Μαραντίνη και ότι άλλο φλέγον ζήτημα απασχολεί τον Έλληνα σήμερα. Ειδικά οι κοινωνικοοικονομικές μου αναλυσεις σκοτώνουν κόσμο..
Παλιά είχα κάνει κάνει κάλεσμα και στον κυριο Ευαγγελάτο να με βγαλει σε παράθυρο να εκφράσω και εγω τις αποψεις μου για τα θεματα της κοινωνίας , αλλά δεν με πηρανε ποτέ. Αυτοι χασανε, θα χαμε κανει 90 % τηλεθέαση. Θα ειχα περάσει και την eurovision σε ακροαματικότητα .
Με μια κουβέντα και σου την έκλεψα την νύφη. Ας πρόσεχες... Αργείς πουλάκι μου αργείς, εδώ θέλει γρήγορα και αποφασιστικά βήματα. Βλέπε να μαθαίνεις άλλη φορά.![]()
ψυχολογα μου εσυ ....Καλημέρα,κοιτα,οσο να ναι εγω καταλαβαίνω αν θα εχω καλό σοσιαλ με τον αλλον απο τον τρόπο που θα μιλήσει,απο τα μηνύματά του θα δω σε τι θέματα σχολιάζει,ωστε ετσι να καταλάβω και τι απόψεις εχει,και το αν θα συζητήσουμε απο κοινου. Βεβαια συμφωνω το οτι αλλιως απο κοντά,γιατι εκει ακους φωνή,βλέπεις έκφραση προσώπου
Τα αυτονοητα λέωψυχολογα μου εσυ ....![]()
Είναι έμφυτο τυπε .. άμα το έχεις το έχεις.ψυχολογα μου εσυ ....
Έτοιμη για τη μάχη η ΑγγελικήΣας περιμένω απο αύριο
ΠανέτοιμηΈτοιμη για τη μάχη η Αγγελική
Το έχεις δείξει πολλές φορές.Πανέτοιμη
Και θα το δείξω και άλλεςΤο έχεις δείξει πολλές φορές.
Στα τέσσερα και να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μας