Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 25.522
Ή δεν θα βρουν εμένα,θα βρουν κάποια άλλη απο εδωΥπάρχουν και τα πεπόνια εναλλακτικά.![]()
Ή δεν θα βρουν εμένα,θα βρουν κάποια άλλη απο εδωΥπάρχουν και τα πεπόνια εναλλακτικά.![]()
Θα έγραφα "στο μουνι σου εσένα" αλλαδεν το επιτρέπει το ήθος και ο αδαμάντινος χαρακτήρας μου.Ή δεν θα βρουν εμένα,θα βρουν κάποια άλλη απο εδω
Μα χάρη θα μου κάνουν αμα δεν μου έρθουν καποιοιΘα έγραφα "στο μουνι σου εσένα" αλλαδεν το επιτρέπει το ήθος και ο αδαμάντινος χαρακτήρας μου.![]()
Έτσι Αγγελική ρίξε μαύρο, μόνο εσύ και ή Άντζελα Δημητρίου αυτά![]()
Α γεια σου.Μα χάρη θα μου κάνουν αμα δεν μου έρθουν καποιοι
![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα παιδιά![]()
Εσύ τίνος παιδί είσαι άραγε.....Όχι δε θα δεχτείς αυτό το αποφασίζεις εσύ.κοπρλα με μυαλό είσαι ξέρεις Κ κρίνεις μεγάλες κοπέλες είμαστε δεν είμαστε μικρές ίσως εγώ Κ μεγαλύτερη σου
ειναι κρυψινους μουνης να ξερειςΠάλι ;![]()
Εγώ είμαι χρόνια εδώ αλλά δεν εμπαιναΕσύ τίνος παιδί είσαι άραγε.....![]()
Ξέρω ξέρω τόν μπουστηειναι κρυψινους μουνης να ξερεις![]()
Κρυφοπληγη δηλαδηςΕγώ είμαι χρόνια εδώ αλλά δεν εμπαινα
Για πολύ σφαλιάρα και ξέσκισμα η πίσω πόρτα καριολαααα
Δεν πρόκειται να ξανα μπω στην διαδικασία να σου εξηγήσω ποια είναι η διαφορά μεταξύ της καυλαντας με το να σε ρωτάει κάποιος από ενδιαφέρον του αν είσαι καλά, πότε μπορείς,ώρες,και μέρες, αν δεν θες να το καταλάβεις αυτό δεν φταίω εγώ, πάντως να προσέχεις πάνω σε αυτό γιατί έτσι διώχνεις πελάτες. Να είσαι καλα να περνάς καλά.Θέλε,απο μένα εχεις μπει black list,να μην εκανες καυλάντα και άσκοπο-περιττό μπλα μπλα,να πρόσεχες. Είπα να το ξαναπώ αλλη μια φορα,μπας καιιιι....
Αγγελικούλα έλα Θεσσαλονίκη διότι εδώ πεινάμε!Να μαι πάλι