Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 25.754
Οχι όλοι ευτυχώςΜη μασάς κοπέλα μου έτσι είναι οι άντρες εδω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη μασάς κοπέλα μου έτσι είναι οι άντρες εδω
Οχι όλοι ευτυχώςΜη μασάς κοπέλα μου έτσι είναι οι άντρες εδω
Είναι πολλοί όμως αλλά το καταλαβαίνεις Κ ανάλογα εσύ κρίνεις με ποιον θα συναντηθειςΟχι όλοι ευτυχώς
Βέβαια,και καποιοι δυστυχώς λενε οτι πρεπει να δεχτώ οποιον μου στέλνει,ας κοιτάξουν στη δική τους εργασία τι θα κάνουνΕίναι πολλοί όμως αλλά το καταλαβαίνεις Κ ανάλογα εσύ κρίνεις με ποιον θα συναντηθεις
Όχι δε θα δεχτείς αυτό το αποφασίζεις εσύ.κοπρλα με μυαλό είσαι ξέρεις Κ κρίνεις μεγάλες κοπέλες είμαστε δεν είμαστε μικρές ίσως εγώ Κ μεγαλύτερη σουΒέβαια,και καποιοι δυστυχώς λενε οτι πρεπει να δεχτώ οποιον μου στέλνει,ας κοιτάξουν στη δική τους εργασία τι θα κάνουν
Έτσι Αγγελική ρίξε μαύρο, μόνο εσύ και ή Άντζελα Δημητρίου αυτάΘέλε,απο μένα εχεις μπει black list,να μην εκανες καυλάντα και άσκοπο-περιττό μπλα μπλα,να πρόσεχες. Είπα να το ξαναπώ αλλη μια φορα,μπας καιιιι....
Εννοια σου,στον συγκεκριμένο αν δεις απο τα μηνύματά του,και άλλη κοπέλα του έχει ριξει μαυρο,αμα θέλει να κάνει καυλαντα απλα; Τι να τον κάνουμε;Έτσι Αγγελική ρίξε μαύρο, μόνο εσύ και ή Άντζελα Δημητρίου αυτά![]()
Αν σου πει ότι γαμιεται και δέρνεται θα είναι λόγος πρόσληψης?Πολύ δικιο εχω κιολας. Εγω κάποιες φορες μόνο και μόνο απ το γραπτό λογο καταλαβαίνω πράγματα,είναι λογος απόρριψης ραντεβου αυτο το ύφος το γαμάω και δερνω,και παίζοντάς το μου ετσι σκληρος γαμιας,λεω αι κατούρα και λίγο
Αυτό ξαναπές τοΜη μασάς κοπέλα μου έτσι είναι οι άντρες εδω
Να μην κοιταει να το παιξει σκληρός γαμιας με υφάκι και γαμάω και δερνω,αυτόΑν σου πει ότι γαμιεται και δέρνεται θα είναι λόγος πρόσληψης?
Οπότε να το παίζουν μαλακοι και όχι γαμιαδες?
Έτσι καλά τα λες , να τους τα κόψεις αυτά. Αντε γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει ορισμένοι εδω μέσα.Να μην κοιταει να το παιξει σκληρός γαμιας με υφάκι και γαμάω και δερνω,αυτό
Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι δυστυχώς ...και έχω ακούσει ότι πολλοί είναι μάπα το καρπούζι τσάμπα το προμοσιονΝα μην κοιταει να το παιξει σκληρός γαμιας με υφάκι και γαμάω και δερνω,αυτό
Βέβαια,επειδή πληρώνουν δεν σημαίνει οτι πρέπει να ανεχόμαστε τα πάνταΈτσι καλά τα λες , να τους τα κόψεις αυτά. Αντε γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει ορισμένοι εδω μέσα.
Εννοείτε που ακούστηκε αυτό.. Ντουμπάι θα γίνουμε στο τέλος.Βέβαια,επειδή πληρώνουν δεν σημαίνει οτι πρέπει να ανεχόμαστε τα πάντα
Να μην κοιταει να το παιξει σκληρός γαμιας με υφάκι και γαμάω και δερνω,αυτό
Καλησπερα. τηλέφωνο επικοινωνίας?Βέβαια,επειδή πληρώνουν δεν σημαίνει οτι πρέπει να ανεχόμαστε τα πάντα
Να θυμάσαι πως εδώ μέσα κυκλοφορεί το μεγαλύτερο ποσοστό των ναυαγίων που βλέπουμε καθημερινά εκεί έξω. Όποτε αν ο άλλος είναι σα γαμωτοκερατοτου, έχει να πηδήξει χρόνια και να μιλήσει σε γυναίκα εκεί έξω δεκαετίες, αυτά θα διαβάζεις.Ή ενας μαλάκας εδω που μου είπε σημερα σε πμ,στείλε μου το μουνι σου ρε καυλίτσα,λες και δεν εχω φωτο να το δει,φταίω εγω μετά να κανω αγνοηση; Και μετά λενε οτι δεν έχουμε τροπους
Και μία πιθανότητα είχανε να πηδήξουν εδω μέσα,πάει και αυτήΝα θυμάσαι πως εδώ μέσα κυκλοφορεί το μεγαλύτερο ποσοστό των ναυαγίων που βλέπουμε καθημερινά εκεί έξω. Όποτε αν ο άλλος είναι σα γαμωτοκερατοτου, έχει να πηδήξει χρόνια και να μιλήσει σε γυναίκα εκεί έξω δεκαετίες, αυτά θα διαβάζεις.
Πάμε παρακάτω.
Υπάρχουν και τα πεπόνια εναλλακτικά.Και μία πιθανότητα είχανε να πηδήξουν εδω μέσα,πάει και αυτή