Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 36
- Like
- 13.770
- Πόντοι
- 5.896
Θα πας εκκλησια μετα?Μέχρι τις 5 η ωρα δέχομαι μηνυματα για σήμερα για ραντεβου,μετά οχι.
Θα πας εκκλησια μετα?Μέχρι τις 5 η ωρα δέχομαι μηνυματα για σήμερα για ραντεβου,μετά οχι.
Οχι,δεν είμαι ιδιαίτερα θρήσκαΘα πας εκκλησια μετα?
Καλα χαβαλε εκανα.και να πηγαινες δικαιωμα σου ειναι.Οχι,δεν είμαι ιδιαίτερα θρήσκα
Ναι βεβαια,ο καθένας κάνει οτι θέλειΚαλα χαβαλε εκανα.και να πηγαινες δικαιωμα σου ειναι.
Καταλάβατε ρε ;;; Μέχρι 5 όχι μέχρι 17.00Μέχρι τις 5 η ωρα δέχομαι μηνυματα για σήμερα για ραντεβου,μετά οχι.
Γεια σου και εσέναΓεια σου Αγγελική...
Ούτε γκόμενος δεν εχω απαίτηση να κανει τέτοιαΣτα πμ πιάνει μέχρι αρραβώνας.
Από κοντά με λελουδια και κοτρονα 5ct είναι η σωστή πρόταση για το κορίτσι μας.
Δεν αξίζεις τίποτα λιγότερο.
Για πολύ σφαλιάρα και ξέσκισμα η πίσω πόρτα καριολααααΣας περιμένω απο αύριο
Δεν μου αρεσει το ύφος σου,σαν να είναι ετσι γαμάω και δέρνωΓια πολύ σφαλιάρα και ξέσκισμα η πίσω πόρτα καριολαααα
Και σε αλλα ποστ είδα οτι μιλας ασχημα χρησιμοποιωντας τη λεξη καριολα,αλλο πανω στην καβλα στο σεξ να την πειςΓια πολύ σφαλιάρα και ξέσκισμα η πίσω πόρτα καριολαααα
Να το πάλι,αυτό το υφος γαμάω και δέρνω,που δεν μου αρέσει καθολουΘα στον μαυρισω τον κωλο δεν θα γλιτώσεις και μετά θα γαμηθεις γλυκά καριολα τι μας κάνεις ..
Μην περιμένεις ομως οτι θα έχεις ραντεβου έτσι οπως μιλάςΓια πολύ σφαλιάρα και ξέσκισμα η πίσω πόρτα καριολαααα
Έχεις δίκιο, εδώ που τα λέμε...Να το πάλι,αυτό το υφος γαμάω και δέρνω,που δεν μου αρέσει καθολου
Πολύ δικιο εχω κιολας. Εγω κάποιες φορες μόνο και μόνο απ το γραπτό λογο καταλαβαίνω πράγματα,είναι λογος απόρριψης ραντεβου αυτο το ύφος το γαμάω και δερνω,και παίζοντάς το μου ετσι σκληρος γαμιας,λεω αι κατούρα και λίγοΈχεις δίκιο, εδώ που τα λέμε...
Σίγουρα φαίνονται πολλά στοιχεία από τον γραπτό λόγο, για αυτό υπάρχουν και άτομαεδώ που είναι σεβαστά από τα γραφόμενα και τη συμπεριφορά τους σε αυτό το site...Πολύ δικιο εχω κιολας. Εγω κάποιες φορες μόνο και μόνο απ το γραπτό λογο καταλαβαίνω πράγματα
Ναι,χωρίς καν να εχω ακουσει φωνη,καποιους τους εχω απορριψει μονο και μόνο απο το πώς μου μίλησανΣίγουρα φαίνονται πολλά στοιχεία από τον γραπτό λόγο, για αυτό υπάρχουν και άτομαεδώ που είναι σεβαστά από τα γραφόμενα και τη συμπεριφορά τους σε αυτό το site...
Θέλε,απο μένα εχεις μπει black list,να μην εκανες καυλάντα και άσκοπο-περιττό μπλα μπλα,να πρόσεχες. Είπα να το ξαναπώ αλλη μια φορα,μπας καιιιι....Στείλε μου Viber καλέ θέλω να βρεθούμε!