123BigGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.746
- Πόντοι
- 736
Έτσι ακριβώς. Όχι διακρίσεις. Κι εμείς έχουμε ψυχή με τα ολίγα μαλλιάΜε ή χωρις μαλλια,καλοδεχουμενοι
Έτσι ακριβώς. Όχι διακρίσεις. Κι εμείς έχουμε ψυχή με τα ολίγα μαλλιάΜε ή χωρις μαλλια,καλοδεχουμενοι
Ούτε εγώΕνδιαφέρομαι εγώ πάντως εάν δεν έχεις θέμα!! (Δεν μπορώ να σου στείλω μνμ)
Σας περιμένω με ή χωρις μαλλιάΈτσι ακριβώς. Όχι διακρίσεις. Κι εμείς έχουμε ψυχή με τα ολίγα μαλλιά![]()
Το μόνο που σε νοιάζει ανεξαρτήτως μαλλιαρών ή φαλακρών είναι να καλοπερνάς με σεξ και αυτό είναι που μετράει. Και δη με κωλογαμήσι που είναι και η σπεσιαλιτέ σουΟύτε εγώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σας περιμένω με ή χωρις μαλλιά
Ίδιος ο ντρούλινγκ χαχαΊδιος ο Μπουγάτσας είναι... Λέτε να πήγε να της δείξει πως αδηκέψαν τον Άρη;;;;
....ναι, να τα κανεις πουτανα ολα σε δυο γλωσσες!!!!Αμα ήταν αυτός παντως,θα ηξερα να του μιλήσω και στη γλώσσα του,ως γνώστρια Ιταλικών
Έγινε μια κακια στιγμη και αν δεν το εγραφαν εδω δεν θα το ειχα πάρει χαμπαρι,οπως και αλλοι,τον κωλο μου κοιταγαν,οχι την υπολοιπη φωτοΤι νόημα έχει να διαγράφονται οι δημοσιεύσεις και όχι οι παραθέσεις;
Όχι πρόσωπα ρε παιδιά, σκεφτείτε να είμασταν στη θέση του.
Πάντως τωρα οχι γιατι έχω υποχρεώσεις εδω στην πρωτευουσα@Αγγελική πότε θα έρθεις Θεσσαλονίκη ξανά?
Ποιον κωλο? Εγώ τον Μανώλη είδα που φωτογράφιζε καμαρωτόςΈγινε μια κακια στιγμη και αν δεν το εγραφαν εδω δεν θα το ειχα πάρει χαμπαρι,οπως και αλλοι,τον κωλο μου κοιταγαν,οχι την υπολοιπη φωτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάντως τωρα οχι γιατι έχω υποχρεώσεις εδω στην πρωτευουσα
Αφου πριν τον περιποιήθηκα εγωΠοιον κωλο? Εγώ τον Μανώλη είδα που φωτογράφιζε καμαρωτός
Ρε συναγωνιστη άμα σου έστειλε το κορίτσι δώσε πμ το τηλέφωνο δεν θέλω μπιφτέκι,,το μωράκι θελωΣου στελνω εγω τοτε,γτ εγω δείχνει οτι μπορώ να σου στειλω
Ρε συναγωνιστη άμα θες στείλε αριθμό από την Αγγελικούλα και σε ευχαριστώ για την πρόταση θα κεράσω πρόβατο και παιδάκι αρνίσιοΣου στελνω εγω τοτε,γτ εγω δείχνει οτι μπορώ να σου στειλω
Ποιον κωλο? Εγώ τον Μανώλη είδα που φωτογράφιζε καμαρωτός
....τι, εχουμε νικητη??? Ο Μανωλης ειναι ο φωτογραφος?Αφου πριν τον περιποιήθηκα εγω
Τι ,....τι, εχουμε νικητη??? Ο Μανωλης ειναι ο φωτογραφος![]()
....δν ξερω μαγκα μου, εγω επιασα στασιδι διπλα στους "παλιους"Τι ,
Τον βρήκαμε τον σφίχτη ?![]()
Έχει μαδοπούτσι και σήμερα ?....δν ξερω μαγκα μου, εγω επιασα στασιδι διπλα στους "παλιους"![]()
Φτάνει πια με τον τυπο,έγινε ενα λάθος,τέλος,δεν εχετε τιποτα αλλο να σχολιάσετε;