Mikrotsoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 427
- Πόντοι
- 301
Καλημέρα και καλή εβδομάδα χρωστάω κριτική στην Αγγελική οπότε μετά από πολύ σκέψη ήρθε και η ώρα!!
Αγγελική συγνώμη γι'αυτα που θα διαβάσεις αλλά θα είμαι ειλικρινής!!!
Είναι ένα ιδιαίτερο πλάσματα η Αγγελική πολύ ευγενική και καλές επιδόσεις στο κρεβάτι (για θέμα ομορφιάς και σώμα δεν θα μιλήσω είναι στα γούστα του κάθε ενός από εμάς )
Αλλά υπάρχουν κάποια θέματα που θα πρέπει να λυθούν από την μεριά της και να τα καταλάβουμε και εμείς.
Αγγελικουλα πρέπει να καταλάβεις πως η καθαριότητα είναι το παν !
Υπήρχαν καποιες οσμές που μου ήρθαν κατά την διάρκεια της πράξεις και αυτό ήταν ενοχλητικό είναι και θέμα υγιεινής όλο αυτό...
Πήγε στον επόμενο πελάτη με ξερά υγρά στο στήθος!!
Εγώ προσωπικά δεν νομίζω ότι θα ξανά κάνω ραντεβού εάν δεν διορθωθούν κάποια πράγματα από την μεριά της!!
Να προσέχετε να γαμάτα καλά!!
Αγγελική συγνώμη γι'αυτα που θα διαβάσεις αλλά θα είμαι ειλικρινής!!!
Είναι ένα ιδιαίτερο πλάσματα η Αγγελική πολύ ευγενική και καλές επιδόσεις στο κρεβάτι (για θέμα ομορφιάς και σώμα δεν θα μιλήσω είναι στα γούστα του κάθε ενός από εμάς )
Αλλά υπάρχουν κάποια θέματα που θα πρέπει να λυθούν από την μεριά της και να τα καταλάβουμε και εμείς.
Αγγελικουλα πρέπει να καταλάβεις πως η καθαριότητα είναι το παν !
Υπήρχαν καποιες οσμές που μου ήρθαν κατά την διάρκεια της πράξεις και αυτό ήταν ενοχλητικό είναι και θέμα υγιεινής όλο αυτό...
Πήγε στον επόμενο πελάτη με ξερά υγρά στο στήθος!!
Εγώ προσωπικά δεν νομίζω ότι θα ξανά κάνω ραντεβού εάν δεν διορθωθούν κάποια πράγματα από την μεριά της!!
Να προσέχετε να γαμάτα καλά!!