barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.410
- Πόντοι
- 5.506
Τον τύπο που έκανε την "καταγγελία"Ποιον εννοείς;
Τον τύπο που έκανε την "καταγγελία"Ποιον εννοείς;
Ε ρε τι εχει να γινει λέω στην καρτελα μου,να δούμε ποιος θα μου την εγκαινιάσειΤον τύπο που έκανε την "καταγγελία"
Καλά, μη νομίζεις πως δε μπορούν τρόλ να γράψουν πίπες και στην καρτέλα σου.Ε ρε τι εχει να γινει λέω στην καρτελα μου,να δούμε ποιος θα μου την εγκαινιάσει
Είμαι σιγουρη για αυτο,αλλά απ την αλλη λέω πως οτι και να γράψουν,θα εξακολουθουν να θέλουν να με συναντησουν. Αν δεν θέλουν να μην έρθουνΚαλά, μη νομίζεις πως δε μπορούν τρόλ να γράψουν πίπες και στην καρτέλα σου..
Μαν , πιάσε έναν σκέτο με τρεις κουταλιές ζάχαρηΤυπε μου σκετο πίνεις φρεντο εσπρέσο?
Αυτή τη μαλακία , ποτέ δεν την κατάλαβα.είπε οτι τα λεφτα μπροστα,που ΠΟΤΕ δεν το εχω κάνει αυτό
Αναλόγως το πρόγραμμα της ημερας,και εμενα δεν με πειραζει σχετικα με τα λεφτα,στο κομοδίνο αμα τα δω επισης,τα παίρνω πάντα στο τέλοςΑυτή τη μαλακία , ποτέ δεν την κατάλαβα.
Τι στο διάολο πρόβλημα έχουν να δώσουν τα λεφτά μπροστά ;
Στην τελική αν υποδέχεσαι την επαγγελματία, με το που μπαίνει , τα έχεις κάπου να φαίνονται .
Τις πρώτες δεκαετίες της καριέρας μου , που ήμουν μπακανιάρικο , το προτιμούσα άλλωστε
γιατί τα έβαζα στο κομοδίνο/κονσόλα με το που έμπαινα δωμάτιο και έπλενα μετά τα χέρια μου.
Το μεγάλο μειονέκτημα για τις επαγγελματίες ... είναι να μην κάθονται να τον φάνε
και να λένε πονάω, είναι μεγάλος, κουράστηκα, δεν αντέχω και τέτοια ....
Και το να βάζουν χέρι να στον παίζουν όπως μπαινοβγαίνει
μετατρέποντας το πήδημα ... σε μαλακία.
Τι ώρα ξεκινάς το τελευταίο ραντεβού εσύ, μου θυμίζεις ;
γιατι καποιοι εξυπνακηδες...γαμανε και μετα βγαζουν ενα 20αρικο και λενε οτι αυτο εχουν μονο..τετοια παραπονα μου εχουν κανει καποια κοριτσια.Αυτή τη μαλακία , ποτέ δεν την κατάλαβα.
Τι στο διάολο πρόβλημα έχουν να δώσουν τα λεφτά μπροστά ;
Στην τελική αν υποδέχεσαι την επαγγελματία, με το που μπαίνει , τα έχεις κάπου να φαίνονται .
Τις πρώτες δεκαετίες της καριέρας μου , που ήμουν μπακανιάρικο , το προτιμούσα άλλωστε
γιατί τα έβαζα στο κομοδίνο/κονσόλα με το που έμπαινα δωμάτιο και έπλενα μετά τα χέρια μου.
Το μεγάλο μειονέκτημα για τις επαγγελματίες ... είναι να μην κάθονται να τον φάνε
και να λένε πονάω, είναι μεγάλος, κουράστηκα, δεν αντέχω και τέτοια ....
Και το να βάζουν χέρι να στον παίζουν όπως μπαινοβγαίνει
μετατρέποντας το πήδημα ... σε μαλακία.
Τι ώρα ξεκινάς το τελευταίο ραντεβού εσύ, μου θυμίζεις ;
Εάν κάποιος στο τέλος, αφού έχει κάνει τη δουλειά του, δεν θα σου αφήσει λεφτά φεύγοντας, τι θα κάνεις;Αναλόγως το πρόγραμμα της ημερας,και εμενα δεν με πειραζει σχετικα με τα λεφτα,στο κομοδίνο αμα τα δω επισης,τα παίρνω πάντα στο τέλος
Να μην σας πω και το αλλο,ενας απο εδω μεσα ,στην αρχη άρχισε να λεει οτι εχει οικονομικα προβληματα και να έκανα μια διευκολυνση,παζάρια κοιταγε να κανει,και σε καποια φάση του εκανα σκρινσοτ ενα σχολιο σε ενα νημα που λεει οτι όποιος δεν εχει δεν πάει,και οτι υπάρχει και το Μεταξουργειο με 10 ευρω,και μολις το ειπα αυτο,εκει τα πηρε,και οτι τι να περιμένει κανείς απο μια πουτάνα,οτι πουτάνα και αξιοπρέπεια δεν πάνε μαζι,τι να σας λεωγιατι καποιοι εξυπνακηδες...γαμανε και μετα βγαζουν ενα 20αρικο και λενε οτι αυτο εχουν μονο..τετοια παραπονα μου εχουν κανει καποια κοριτσια.
Θα το πω στις αλλες κοπελες σίγουρα,να ξερουνε,και μην τον δημοσιεύσω και εδω το ποιος ειναι,να ενημερώσω,για αυτο ας σκεφτεί καλά καποιος πριν το κάνει αυτό.Εάν κάποιος στο τέλος, αφού έχει κάνει τη δουλειά του, δεν θα σου αφήσει λεφτά φεύγοντας, τι θα κάνεις;
Τον Πώποτα μου θυμισες σε αυτο,που χτύπαγε το κεφάλι του
Σίγουρα κάποιος θα κάνει,θέμα χρόνου είναι,τοσο καιρό την περιμένανε καποιοι να ανοιξειΡε με την καρτέλα κριτικών τί θα γίνει; θά κάνει κανείς σεφτε ;
Κανω,και καποιες φορες μπαινω και μαζί με τους παρτενερ,ας μιλήσουν κ αλλοιΑγγελική κάνεις μπάνιο πριν και μετά από ΚΑΘΕ συνεδρία;
...ποιος?!??!Τον Πώποτα μου θυμισες σε αυτο,που χτύπαγε το κεφάλι του
Απο το καφε της Χαράς...ποιος?!??!
...το "μουνακι της χαρας" ξερω εγω, για το καφε με πιανεις αδιαβαστοΑπο το καφε της Χαράς
Γουρλης να είναιΣίγουρα κάποιος θα κάνει,θέμα χρόνου είναι,τοσο καιρό την περιμένανε καποιοι να ανοιξει
Ας μπουν να γραψουν οσο πιο πολλοι,οσοι εχουν γραψει στο νημα μου,θα τους ειναι και πιο ευκολο,ενα copy paste και καθάρισανΓουρλης να είναι