Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24.001
Κανω,και καποιες φορες μπαινω και μαζί με τους παρτενερ,ας μιλήσουν κ αλλοιΑγγελική κάνεις μπάνιο πριν και μετά από ΚΑΘΕ συνεδρία;
Κανω,και καποιες φορες μπαινω και μαζί με τους παρτενερ,ας μιλήσουν κ αλλοιΑγγελική κάνεις μπάνιο πριν και μετά από ΚΑΘΕ συνεδρία;
...ποιος?!??!Τον Πώποτα μου θυμισες σε αυτο,που χτύπαγε το κεφάλι του
Απο το καφε της Χαράς...ποιος?!??!![]()
...το "μουνακι της χαρας" ξερω εγω, για το καφε με πιανεις αδιαβαστοΑπο το καφε της Χαράς
Γουρλης να είναιΣίγουρα κάποιος θα κάνει,θέμα χρόνου είναι,τοσο καιρό την περιμένανε καποιοι να ανοιξει
Ας μπουν να γραψουν οσο πιο πολλοι,οσοι εχουν γραψει στο νημα μου,θα τους ειναι και πιο ευκολο,ενα copy paste και καθάρισανΓουρλης να είναι
Στοματικό διάλυμα χρησιμοποιείς;Κανω,και καποιες φορες μπαινω και μαζί με τους παρτενερ,ας μιλήσουν κ αλλοι
Στοματικο διαλυμα οχι,αλλα πλενω τα δοντια μου καλά,και βεβαια κάνω εξετασεις επισηςΣτοματικό διάλυμα χρησιμοποιείς;
Εξετάσεις κάνεις;
Δηλαδή αν έχεις δυο ραντεβού στο Bill παίρνεις μαζί σου οδοντόβουρτσα και τα πλένεις στο τέλος του πρώτου ραντεβού; Ή στην τουαλέτα του ξενοδοχείου;Στοματικο διαλυμα οχι,αλλα πλενω τα δοντια μου καλά,και βεβαια κάνω εξετασεις επισης
Α δεν εννοουσα για εκεινη την ωρα,γενικως. Και δεν θα θεσω κ τον εαυτο μου σε κινδυνο,οποιος φοβάται,δεν ερχεταιΔηλαδή αν έχεις δυο ραντεβού στο Bill παίρνεις μαζί σου οδοντόβουρτσα και τα πλένεις στο τέλος του πρώτου ραντεβού; Ή στην τουαλέτα του ξενοδοχείου;
Ποιος είναι λοιπόν ο τρόπος καθαρισμός του στόματος σου ανάμεσα στα ραντεβού; Νομίζω αντιλαμβάνεσαι και μόνη σου ότι κανείς δεν θα ήθελα γλωσσόφιλο με υπολείμματα από τα χύσια του προηγούμενου. Σωστά ; Ή σχεδόν κανείς τέλος πάντων.Α δεν εννοουσα για εκεινη την ωρα,γενικως
Δεν υπαρχει τέτοια περιπτωση να εχω τετοια υπολειμματαΠοιος είναι λοιπόν ο τρόπος καθαρισμός του στόματος σου ανάμεσα στα ραντεβού; Νομίζω αντιλαμβάνεσαι και μόνη σου ότι κανείς δεν θα ήθελα γλωσσόφιλο με υπολείμματα από τα χύσια του προηγούμενου. Σωστά ; Ή σχεδόν κανείς τέλος πάντων.
Γτ δεν του λες ότι έχεις την κουφαλα και τα αποθηκεύεις εκειΔεν υπαρχει τέτοια περιπτωση να εχω τετοια υπολειμματα
Πως το γνωρίζεις αυτό; Δεν απάντησες στην ερώτηση μου.Δεν υπαρχει τέτοια περιπτωση να εχω τετοια υπολειμματα
Α δεν πας καλα,εχεις θεμα εσυ,σε λιγο θα σου βγει παρατσουκλι "ο κουφαλας"σαν τον Τσαγανέα στο ξυλο βγηκε απ τον παράδεισο που ελεγε το βεβαίως βεβαίωςΓτ δεν του λες ότι έχεις την κουφαλα και τα αποθηκεύεις εκει![]()
ουτε καν τον ξερω ! απλα διαβασα τι εγραψε και προβληματιστηκα ειναι η αληθεια τυπεΈναν τύπο μικροτσουτσουνο τι τον έχεις τύπε;
Γιατι σχεδον ποτέ δεν κανω κατάποσηΠως το γνωρίζεις αυτό; Δεν απάντησες στην ερώτηση μου.
Άλλες αξίζουν καυλάντα και λιντσάρισμα. Εδώ το θέμα θέλει άλλο χειρισμό.Γτ δεν του λες ότι έχεις την κουφαλα και τα αποθηκεύεις εκει![]()
Χαχαχα μου αρεσει που του απαντησες κιολας,εχει μείνει ακομα σε μια εξαγωγη φρονιμιτη πριν κατι μηνες,κ τη λεξη κουφαλα ξερει να γράφει εδωΆλλες αξίζουν καυλάντα και λιντσάρισμα. Εδώ το θέμα θέλει άλλο χειρισμό.
Αναφέρεις «χύσιμο στο στόμα». Τι νομίζεις ότι αλλάζει αν τα φτύσεις; Σε αυτή την περίπτωση θεωρείς πως δεν μένουν υπολείμματα;Γιατι σχεδον ποτέ δεν κανω κατάποση