ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.545
- Πόντοι
- 456
Χρόνια σου πολλά!!!Σε ευχαριστώ,και εσύ να εχεις υγεία και χαμόγελα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το αληθινό είναι
Χρόνια σου πολλά!!!Σε ευχαριστώ,και εσύ να εχεις υγεία και χαμόγελα
Το αληθινό είναι
Ευχαριστώ πολυ,να σαι καλαΧρόνια σου πολλά!!!
Εσυ δεν είσαι το παιδί που μίλησες για τη μίζερη ζωή μου ?Χρονια πολλα κυρια μου, υγεια και οτι επιθυμεις!
Ευχαριστώ πολυ ,να σαι καλά!Χρόνια καλά Αγγελική.. ...
Την Ευλογία μου Τέκνον μου. Ο Κύριος να κόβει χρόνια από εμάς και να τα δίνει στα βυ... εεε στα μάτια σου. Οι Ταξιάρχες να φέρουν για εσένα μια χρονιά, γεμάτη ψυχική ηρεμία, πολύ, πολύ καύλα και μακριά από μαλάκες και κομπλεξικούς πελάτες.Eπιβάλλεται σήμερα που είναι των αρχαγγέλων να σας κάνω δώρο ενα βίντεο
Οι τρείς Ιεράρχες
Χρόνια πολλά σε εσένα και στην όμορφη μουναρα σου.Ευχαριστώ πολυ ,να σαι καλά!
Ω Ναι. Δεν ξέρω γιατί θα πρωτο καώ στην κόλαση. Για την λάθος γιορτή η για αυτό που έγραψα;;;
Τον Ιανουάριο δεν είναι αυτό ρε παιδιά;;;;
Έχω σίγουρες πληροφορίες ότι δεν υπάρχει κόλαση μανΩ Ναι. Δεν ξέρω γιατί θα πρωτο καώ στην κόλαση. Για την λάθος γιορτή η για αυτό που έγραψα;;;
Πολυχρονη τότεΣε ευχαριστώ,και εσύ να εχεις υγεία και χαμόγελα
Το αληθινό είναι
Κερνας σιροπιαστο μουνι για τη γιορτη σου!πολυχρονη να σαιEπιβάλλεται σήμερα που είναι των αρχαγγέλων να σας κάνω δώρο ενα βίντεο
Το αλλο που χει κρεμα και πανω κανταιφι.
Ακριβώς,μακριά τα ναυάγιαΤην Ευλογία μου Τέκνον μου. Ο Κύριος να κόβει χρόνια από εμάς και να τα δίνει στα βυ... εεε στα μάτια σου. Οι Ταξιάρχες να φέρουν για εσένα μια χρονιά, γεμάτη ψυχική ηρεμία, πολύ, πολύ καύλα και μακριά από μαλάκες και κομπλεξικούς πελάτες.
Τι ωραία που τα λεςΤο πιο γλυκό και ξεχωριστό κορίτσι σήμερα έχει τη γιορτή του! Ευτυχία, αγάπη, υγεία και χαρά θα ευχηθώ! Πάντα επιτυχίες! Χρόνια σού πολλά Αγγελικούλα
Ένας τα έχει γράψει ολα αυτά,και φυσικά εχει φάει μπλοκ.μου αρέσει που αναρωτιουνται κάτι τέτοιοι γτ δεν τους δέχομαι γ ραντεβού