barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.155
- Πόντοι
- 5.506
Ίσα ίσα, δείχνεις το καΚο παράδειγμα, δε χάνονται αυτά.Καλα μπορείς κ να φύγεις ελεύθερα αν σε χαλάει κάτι .
Ίσα ίσα, δείχνεις το καΚο παράδειγμα, δε χάνονται αυτά.Καλα μπορείς κ να φύγεις ελεύθερα αν σε χαλάει κάτι .
Μου αρέσει που λεει εσύ να φυγεις,ενω αμα δεις μηνύματά του,πόσα έχουν να κάνουν με το νήμα μουΊσα ίσα, δείχνεις το καΚο παράδειγμα, δε χάνονται αυτά.
Να μάθεις εσύ που του έριξες χυλόπιτα, τώρα σου κατσικωθηκε.Μου αρέσει που λεει εσύ να φυγεις,ενω αμα δεις μηνύματά του,πόσα έχουν να κάνουν με το νήμα μου
Mα λέω άλλη δουλειά δεν έχει;Να μάθεις εσύ που του έριξες χυλόπιτα, τώρα σου κατσικωθηκε.
Γιατί ποιος έχει δουλειά τη σήμερον ημέρα?Mα λέω άλλη δουλειά δεν έχει;
Ο ατενεζος και εγώ.Γιατί ποιος έχει δουλειά τη σήμερον ημέρα?
Απλα δεν θα έχει κάτι καλύτερο να κανειΝα μάθεις εσύ που του έριξες χυλόπιτα, τώρα σου κατσικωθηκε.
Δεν υοαρχει κάτι καλύτερο από εσένα αλλα οκ αποχωρώΑπλα δεν θα έχει κάτι καλύτερο να κανει
Ok κατανοητό. Ευχαριστώ πολύ!! Δε γνωρίζουμε ποσά; Αν ξέρεις κάποιος θα ήτανε βοήθεια να μας πειΠρέπει να συμπληρώσεις συγκεκριμένο αριθμό δημοσιεύσεων (ποστ) για να μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμα
Nαι τόσαΑν δεν κάνω λάθος, 5
Ποιο πρόβλημα έχω,πες μου να μάθω και εγώΣυνάδελφοι και Συναγωνιστές!!!
Μην συνεχίζετε!!!!
Σταματήστε να κοροϊδεύετε την κοπέλα!
Το κορίτσι έχει το πρόβλημα της κι εσείς την κοροιδεύετε!!
Δεν είναι σωστό!!!
Σας παρακαλώ σταματήστε!
Σας παρακαλώ πολύ!
Ποιο πρόβλημα έχω,πες μου να μάθω και εγώ