feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.395
- Πόντοι
- 26.236
Σιγα …Και εγω εδώ ειμαι,στο λομπι,ναι,σοβαρά μιλάω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι χρώμα μαλλι έχει η ρεσεψιονιστ ???
Σιγα …Και εγω εδώ ειμαι,στο λομπι,ναι,σοβαρά μιλάω
Μία με καστανοκοκκινο είναι τωραΣιγα …
Τι χρώμα μαλλι έχει η ρεσεψιονιστ ???
Σιγα μην είσαι στο μπιλΘα έρθεις στο δωμάτιο μου μετά ???
Εγώ είμαιΣιγα μην είσαι στο μπιλ
Καστανα όχι κόκκινο ρε αγγελωΜία με καστανοκοκκινο είναι τωρα
Ναι καλα,να κανεις τι;Εγώ είμαι
Καστανα όχι κόκκινο ρε αγγελω
Εγω απλά ετυχε να εχω κενο κ κάθομαι στο λομπιΘα με περιμένεις λόμπυ επειδη ανεβαίνει ???
Θα έρθεις μετά στον οντα μου ? Είναι γραφτό σε λεω !!!!Εγω απλά ετυχε να εχω κενο κ κάθομαι στο λομπι
Ο οποιος είναι; Χαχα ,ξερω οτι δεν είσαι μπιλ και με κοροιδευειςΘα έρθεις μετά στον οντα μου ? Είναι γραφτό σε λεω !!!!
Ψευτικο ραντεβου να πούμε καλυτερα,που απλά τρολαρει γιατι δεν έχει κατι καλυτερο να κάνειΌτι θα έβλεπα και κλείσιμο ραντεβού live στο bou...
Α ναι ?Ο οποιος είναι; Χαχα ,ξερω οτι δεν είσαι μπιλ και με κοροιδευεις
Ψευτικο ραντεβου να πούμε καλυτερα,που απλά τρολαρει γιατι δεν έχει κατι καλυτερο να κάνει
Ειμαι απεναντι σου,ελα να μου μιλησεις.Και αν σου πω,δεν σε ξερω και τι μηνυμα στο μπουρδελα μου λες,ετσι θα στο πω για πλακα,μη δωσεις σημασια,συνεχισε να μου μιλας εσυ.Εγω απλά ετυχε να εχω κενο κ κάθομαι στο λομπι
Ναι και πού ξερω οτι δεν την εχεις βγαλει απο αλλη μερα ή οτι την βρηκες απο το ιντερνετΑ ναι ?
Μπας και θέλει να εκδικηθεί κάποιον που ξέρει ότι είναι στο χοτέλ και θέλει να τον βάλει να πληρώνει χωρίς λόγο;;; Σαν τις πρώην που έχουν την κάρτα μας και παραγγέλνουν 40 πίστες για εκδίκηση.Ο οποιος είναι; Χαχα ,ξερω οτι δεν είσαι μπιλ και με κοροιδευεις
Ψευτικο ραντεβου να πούμε καλυτερα,που απλά τρολαρει γιατι δεν έχει κατι καλυτερο να κάνει
Χαχαχα δεν κάθεται κανένας απέναντί μουΕιμαι απεναντι σου,ελα να μου μιλησεις.Και αν σου πω,δεν σε ξερω και τι μηνυμα στο μπουρδελα μου λες,ετσι θα στο πω για πλακα,μη δωσεις σημασια,συνεχισε να μου μιλας εσυ.
Είσαι κότα απλά ….Ναι και πού ξερω οτι δεν την εχεις βγαλει απο αλλη μερα ή οτι την βρηκες απο το ιντερνετ
Οχι ρε πουστη...Χαχαχα δεν κάθεται κανένας απέναντί μου
Εγω,ή εσυ που μου λες ψεματα;Είσαι κότα απλά ….