Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.466
Γιατι σε υποχρέωσε κανείς; Οποτε δεν χρειαζόταν καν να το πειςΑγγέλω δεν σε
Καλύτερα να τον κόψω και να τον βαλσαμωσω
Γιατι σε υποχρέωσε κανείς; Οποτε δεν χρειαζόταν καν να το πειςΑγγέλω δεν σε
Καλύτερα να τον κόψω και να τον βαλσαμωσω
Με έχεις στο τοπ 5Γιατι σε υποχρέωσε κανείς; Οποτε δεν χρειαζόταν καν να το πεις
Μεσολόγγι,κοντά έπεσεςΑγγελική μήπως είσαι από το Νυχώρι;
Σωστο ομως αυτο που έγραψα τωραΜε έχεις στο τοπ 5
Εγώ το μεγαλύτεροΕισαι και εσύ μεσα στα ναυαγια επισης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μμμμ μάχονται γ την πρωτια κάποιοι εδω
Από τα μεγαλύτερα αν οχι το μεγαλύτεροΕγώ το μεγαλύτερο
Φωτο θα μου αφιερώσεις έστω ? Έτσι για το τι χάνω …Από τα μεγαλύτερα αν οχι το μεγαλύτερο
Ρε μλκα κλαίωΦωτο θα μου αφιερώσεις έστω ? Έτσι για το τι χάνω …
Καλησπέρα! Το Νεοχώρι Μεσολογγίου είναι το χωριό μου.Αγγελική μήπως είσαι από το Νυχώρι;
Εχει να δειςΦωτο θα μου αφιερώσεις έστω ? Έτσι για το τι χάνω …
Α κοντοχωριανοί δηλαδηΚαλησπέρα! Το Νεοχώρι Μεσολογγίου είναι το χωριό μου.
Παει αυτος τωρα,εφαγε μπανΤον βοντοσακη τον εχεις πιο κατω τον φεραγκαμο?
Δε μου φτάνουν , κάνω συλλογή από δικες σου …Εχει να δεις
Κανεις λες και ολες οι αλλες κοπελες εδω μεσα ειναι αλανθαστες και μονο σε εμενα εχεις βρει να επιτεθειςΔε μου φτάνουν , κάνω συλλογή από δικες σου …
Ναι δεν ηξερε να σε ρωτήσει,επισης εχεις και 90τοσες κριτικες βλέπω,κρίμα τις κοπελες π σε συνάντησανΟ κοντοχωριανός φιλος μπορεί να μη παρεμβαίνει με τις γεωγραφικές τοποθετήσεις για λίγο ? Ευχαριστώ .
Μια φωτο μωρε ζήτησα εκ μέρους του κοινού κ κανεις επίθεση . Πάω για ύπνο . Δε οα να βγείτε κ συμμαθητές χεστηκα .Ναι δεν ηξερε να σε ρωτήσει
Ψεύτικες είναι . Περίμενα εσένα κ έγραφα έτσι για πλακα .Ναι δεν ηξερε να σε ρωτήσει,επισης εχεις και 90τοσες κριτικες βλέπω,κρίμα τις κοπελες π σε συνάντησαν
ρε θηρίο @feragamo .... έχεις πάρει Μαριλένα ??? Ποτε πρόλαβες, ούτε ένα μηνα δεν δουλεψε αυτη!Ναι δεν ηξερε να σε ρωτήσει,επισης εχεις και 90τοσες κριτικες βλέπω,κρίμα τις κοπελες π σε συνάντησαν