123BigGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 1.339
- Πόντοι
- 206
Σε βλέπω να παίρνεις πάλι το όπλο σου και να θερίζεις θηλυκέ ΡάμποΕ μα ,λέω τοσες αλλες κοπελες έχει να διαλεξουν,λες και τους έβαλα με το ζορι να με δουνε
Σε βλέπω να παίρνεις πάλι το όπλο σου και να θερίζεις θηλυκέ ΡάμποΕ μα ,λέω τοσες αλλες κοπελες έχει να διαλεξουν,λες και τους έβαλα με το ζορι να με δουνε
Δεν θέλω και πολύ,στα ναυαγια θα θεριζω με το οπλο μου σαν τον ραμπο σε εισαγωγικα,στους φαν μου θα θεριζω αλλιώςΣε βλέπω να παίρνεις πάλι το όπλο σου και να θερίζεις θηλυκέ Ράμπο
Οτι τωρα εσένα σε πήρε ο πονος σαν ευαισθητος π εισαι μη χέσωΔεν έχω δει καμία να πετάει λάσπη σε ξένα νήματα....
Χώρια για την κουφαλα ..
Ε καλά στους φαν σου θα θερίζεις εσύ αλλιώς αυτοί θα σου θερίζουν τις τρύπες σου. Έτσι είναι δούναι και λαβείνΔεν θέλω και πολύ,στα ναυαγια θα θεριζω με το οπλο μου σαν τον ραμπο σε εισαγωγικα,στους φαν μου θα θεριζω αλλιώς
Και σχολιάσανε καποιοι κακοπροαιρετοι οτι είμαι επιλεκτικη,μα αμα δω ασχημη συμπεριφορα μονο και μονο απο εδω,λεω σκέψου αμα τον συναντήσω κιολαςΕ καλά στους φαν σου θα θερίζεις εσύ αλλιώς αυτοί θα σου θερίζουν τις τρύπες σου. Έτσι είναι δούναι και λαβείν
Καλά ότι θέτεις κριτήρια καλά κάνεις για τον εαυτό σου. Αλλά δεν έχει τύχει ποτέ όμως να σε διαψεύσει το ένστικτό σου;Και σχολιάσανε καποιοι κακοπροαιρετοι οτι είμαι επιλεκτικη,μα αμα δω ασχημη συμπεριφορα μονο και μονο απο εδω,λεω σκέψου αμα τον συναντήσω κιολας
Τι ντυθηκεΈρχεται η φωτο τώρα , μετά το γκάλοπ .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σα να τη βλεπω την αγγελω να ποζάρει …
Χαχα τοσοι π είναι πού να τους θυμαμαι ολουςΒγαλε μαύρη λίστα το τοπ 5 των χειροτερων μελων που έχεις εδω στο νήμα.
Ο χαραμοφαις σε ποια θεση ειναι?
Μην χέσεις ...πιο αισχος δηλ εικόνα να κάνουμε για εσεναΟτι τωρα εσένα σε πήρε ο πονος σαν ευαισθητος π εισαι μη χέσω
Συνηθως ομως καταλαβαίνω τι και πώςΚαλά ότι θέτεις κριτήρια καλά κάνεις για τον εαυτό σου. Αλλά δεν έχει τύχει ποτέ όμως να σε διαψεύσει το ένστικτό σου;
Μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο σου για ραντεβού ? Σε ευχαριστώ !!Επιστροφή στους γαμιστρώνες του μπιλ ( δεκτά όλα τα σχόλια ,και θετικά και αρνητικά). Είμαι αυτό που βλέπετε,και σε οποιον δεν αρέσανε οι φωτο,απλά να προσπεράσει
Ασυζητητί ….Συνηθως ομως καταλαβαίνω τι και πώς
Ε δεν θα είναι; Λογικό δεν είναιΟ χαραμοφαι ειναι στο τοπ 5?
3ος 4ος?
Βλακεία είπες σα να τους καις όλους . Ξανασκέψου το κ πάρε τη βοήθεια του 50/50Χαχα τοσοι π είναι πού να τους θυμαμαι ολους
Αντικειμενικά δεν έπεται ότι αν συνομιλήσεις με κάποιον και δεις ότι δε στα λέει καλά σημαίνει αυτομάτως ότι είναι περίεργοςΣυνηθως ομως καταλαβαίνω τι και πώς
Εισαι και εσύ μεσα στα ναυαγια επισηςΒλακεία είπες σα να τους καις όλους . Ξανασκέψου το κ πάρε τη βοήθεια του 50/50
Μμμμ μάχονται γ την πρωτια κάποιοι εδωΟκ ο τοπ 1 ποιος ειναι?
Αγγέλω δεν σεΕ δεν θα είναι; Λογικό δεν είναι