Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 2.997
- Πόντοι
- 456
Πέτρα θαας τον κάνεις δηλαδήΚαι έρχονται κ αλλες φωτο
Πέτρα θαας τον κάνεις δηλαδήΚαι έρχονται κ αλλες φωτο
Καλώς τα αρχιδια μας τα 2Το σιαξα.
Στις άνοιξε τις τρύπες απ' ότι φαίνεταιΕίχε πεσει κιολας και μια νέκρα αυτες τις μερες,και εχουμε κάτι απο σημερα
Και είπες να μας καυλώσεις ε; Ανάφτρα ε ανάφτραΕίχε πεσει κιολας και μια νέκρα αυτες τις μερες,και εχουμε κάτι απο σημερα
E βεβαια,καλημέρα κιολαςΚαι είπες να μας καυλώσεις ε; Ανάφτρα ε ανάφτρα
Καλά το καταλαβες ,χτες και σημερα( εχω γυρισει πριν λιγο απο πρωινα ραντεβου) ,ειχα δυνατα κωλογαμησια. Μου αρχισε καλά ο ΟκτώβριοςΣτις άνοιξε τις τρύπες απ' ότι φαίνεται
Καλημέρα και σε σένα. Δείχνεις πολύ καλή και τίμια επιλογή βάση του υλικού που ανεβάζεις και των κριτικών που έχω διαβάσει όπως φυσικά και της συμπεριφοράς σου γιατί δίνω μεγάλη σημασία στο κομμάτι αυτό και θα σε τιμήσω δεόντως κάποια στιγμή....E βεβαια,καλημέρα κιολας
Θα χαρώ πολύΚαλημέρα και σε σένα. Δείχνεις πολύ καλή και τίμια επιλογή βάση του υλικού που ανεβάζεις και των κριτικών που έχω διαβάσει όπως φυσικά και της συμπεριφοράς σου γιατί δίνω μεγάλη σημασία στο κομμάτι αυτό και θα σε τιμήσω δεόντως κάποια στιγμή....
Κι εγώ το ίδιο. Αν βέβαια τα βρούμε και στην επικοινωνία που είναι 1 απ'τα κριτήρια που έχεις θέσει γιατί απ'ότι έχω διαβάσει δίνεις μεγάλη βάση ούτως ώστε να προχωρήσεις σε κάποιο μελλοντικό ραντεβούΘα χαρώ πολύ
Και εγώ Αγγελική θα χαρώ πολύ να σε συναντήσω ένα πρωινόΘα χαρώ πολύ
Oλα μαζι παίζουν ρολοΚι εγώ το ίδιο. Αν βέβαια τα βρούμε και στην επικοινωνία που είναι 1 απ'τα κριτήρια που έχεις θέσει γιατί απ'ότι έχω διαβάσει δίνεις μεγάλη βάση ούτως ώστε να προχωρήσεις σε κάποιο μελλοντικό ραντεβού
Θα το συζητήσουμε φυσικαΘέλουμε κ
Και εγώ Αγγελική θα χαρώ πολύ να σε συναντήσω ένα πρωινό
Αν εννοείς και τη χημεία αυτό εξυπακούεταιOλα μαζι παίζουν ρολο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα το συζητήσουμε φυσικα
Τι θα; Άμεσα θέλω κορίτσι μουΘα το συζητήσουμε φυσικα
Πάντα τέτοια, να περνάς καλά και οι άντρες ακόμα καλύτερα.Καλά το καταλαβες ,χτες και σημερα( εχω γυρισει πριν λιγο απο πρωινα ραντεβου) ,ειχα δυνατα κωλογαμησια. Μου αρχισε καλά ο Οκτώβριος
Ωραίο μπάνιο στο prive!!!Καιρό είχα
Συμφωνώ!Ωραίο μπάνιο στο prive!!!