Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23.872
Δεν πειράζει,υγείααχ να ήμουν στη θέση του πςς τι κακό μας βρήκε χαχα
Δεν πειράζει,υγείααχ να ήμουν στη θέση του πςς τι κακό μας βρήκε χαχα
ε ναι θα ζήσουμε,απλά θα ήταν καλή εμπειρία για το πορνό βιογραφικό μαςΔεν πειράζει,υγεία
αγαπητε φιλε ειδα και διαβασα την κριτικη σου . συμφωνω . η Αγγελικη εχει διαθεση και τυπο που μου αρεσει και σαν χαρακτηρας ειναι πολυ ευχαριστη με υπεροχο χαμογελο . αυτα τα χαρακτηριστικα της με καυλώσαν παρα πολυ , πιστευω περασε καλα οπως περασα και εγωΜακριά από την κοπέλα τα ναυάγια
Ε δεν φανηκε οτι πέρασα και εγω καλά; Η πουτσα σου ολη την ωρα σε καποια απ τις τρυπες μου θα ήταναγαπητε φιλε ειδα και διαβασα την κριτικη σου . συμφωνω . η Αγγελικη εχει διαθεση και τυπο που μου αρεσει και σαν χαρακτηρας ειναι πολυ ευχαριστη με υπεροχο χαμογελο . αυτα τα χαρακτηριστικα της με καυλώσαν παρα πολυ , πιστευω περασε καλα οπως περασα και εγω
καραφανηκε ! ανυπομονω και για το 2ο ραντεβου ...πιστευω θα παλεψουμε ανω της μιας ωρας γιατι μου φανηκε λιγη !Ε δεν φανηκε οτι πέρασα και εγω καλά; Η πουτσα σου ολη την ωρα σε καποια απ τις τρυπες μου θα ήταν
Ετσι,τι ειναι για εμάς η μία ωρα; Τίποτακαραφανηκε ! ανυπομονω και για το 2ο ραντεβου ...πιστευω θα παλεψουμε ανω της μιας ωρας γιατι μου φανηκε λιγη !
Γιατι να γίνουν διαπληκτισμοι;ωχ .... ελπιζω να μην πρεπει να ετοιμαστουμε για δευτερο γυρο διαπληκτισμων !
Να που βρεθηκε και άλλος,και δεν καταλαβα,δηλαδη σωνει και ντε να μην περάσει καποιος καλα μαζι μου;γιατι την προηγουμενη φορα που εγραψες για καποιον τρομερο εραστη σου χυθηκαν 10 σελιδες φαρμακια![]()
Εννοια σου και θα τα ακουσουνμην τα λες σε μενα καλη μου. πες τα σε αυτους που θα εκπυρσοκροτησουν αργοτερα.
Τις προάλλες όμως απ'ότι διάβασα εδώ δεν τους έχωσες γκάζια και για το παλικάρι τον Jorge1987 και τον έφαγε άδικα το μαύρο σκοτάδιΕννοια σου και θα τα ακουσουν
Για αυτο τώρα τελειώσαν τα αστεια,αυτη η καλοσυνη θα με φαει εμεναΤις προάλλες όμως απ'ότι διάβασα εδώ δεν τους έχωσες γκάζια και για το παλικάρι τον Jorge1987 και τον έφαγε άδικα το μαύρο σκοτάδι
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που λένε ο καλός καλό δεν έχει. Οπότε παρ'το λίγο αλλιώς κι εσύΓια αυτο τώρα τελειώσαν τα αστεια,αυτη η καλοσυνη θα με φαει εμενα
Για αυτο τώρα τελειώσαν τα αστεια,αυτη η καλοσυνη θα με φαει εμενα
Τάδε έφη ο μεγάλος Ζαφείρακας!
Έπρεπε να βγει καινούργιο κλωνοφιδο στη επιφάνεια.Τις προάλλες όμως απ'ότι διάβασα εδώ δεν τους έχωσες γκάζια και για το παλικάρι τον Jorge1987 και τον έφαγε άδικα το μαύρο σκοτάδι
Κι εσύ από που το συμπέρανες ότι ήταν κλώνος κάποιου παλαιού προφίλ;Έπρεπε να βγει καινούργιο κλωνοφιδο στη επιφάνεια.
Ποιος ασχολείται με τέτοια προφίλ