123BigGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 1.324
- Πόντοι
- 206
Τάδε έφη ο μεγάλος Ζαφείρακας!
Τάδε έφη ο μεγάλος Ζαφείρακας!
Έπρεπε να βγει καινούργιο κλωνοφιδο στη επιφάνεια.Τις προάλλες όμως απ'ότι διάβασα εδώ δεν τους έχωσες γκάζια και για το παλικάρι τον Jorge1987 και τον έφαγε άδικα το μαύρο σκοτάδι
Κι εσύ από που το συμπέρανες ότι ήταν κλώνος κάποιου παλαιού προφίλ;Έπρεπε να βγει καινούργιο κλωνοφιδο στη επιφάνεια.
Ποιος ασχολείται με τέτοια προφίλ
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που
Ευχαριστώ πολυ,και εγω πέρασα τέλεια μαζι σου,καλά να περνάς!καλησπερα σας,χρωσταω μια κριτικη για αυτην την κοπελα που γνωρισα και εγω για πρωτη φορα προχθες Πεμπτη βραδυ.
Υστερα απο τις διευκρινησεις και κλεισιμο ραντεβου στο bill,η κοπελα εφτασε στην ωρα της.Ειναι μια κοπελα που πραγματικα ειναι η κοπελα της διπλανης πορτας που δεν φανταζεσαι οτι κανει αυτην την δουλεια .Γλυκια κοπελα και σχεδον αμεσα ξεκινησε το παρτι ,ειναι μια gfe και amateur κατασταση και σε αφηνει στο τελος με την ευχαριστηση οτι τα καταφερες με την "διπλανη της πολυκατοικιας".
Οπως εχουν πει και αλλα παιδια γλωσσοφιλα,κανονικα,απο πισω δεν λεει οχι η κοπελα και τα προσφερει για την δικη μας ευχαριστηση.Σαφως λοιπον η τιμη και οι υπηρεσιες ειναι οτι πρεπει .Σιγουρα αυτη η gfe amateur κατασταση δεν σημαινει οτι αρεσει σε ολους ,καθως θα πρεπει να υπαρχει και μια σχετικη χημεια αλλα δεδομενου το τι κυκλοφορει γυρω ειναι λιγες οι κοπελες πια που τιμουν τα χρηματα τους ,ξαναλεω βεβαια οτι δεν χρειαζεται να αρεσει σε ολους αλλα σαφως αντικειμενικα η ολη κατασταση ειναι value for money.
Καθοτι ηταν αργα βεβαια δεν αφησα την κοπελα να γυρισει μονη της και την πηγα κοντα στο σπιτι της με το αυτοκινητο ....Αγγελικη ευχαριστω για την ωραια βραδια.
Η αμήχανη στιγμή που την πας σπίτι και την πηδας και στο αμάξι έτσι για καληνύχτακαλησπερα σας,χρωσταω μια κριτικη για αυτην την κοπελα που γνωρισα και εγω για πρωτη φορα προχθες Πεμπτη βραδυ.
Υστερα απο τις διευκρινησεις και κλεισιμο ραντεβου στο bill,η κοπελα εφτασε στην ωρα της.Ειναι μια κοπελα που πραγματικα ειναι η κοπελα της διπλανης πορτας που δεν φανταζεσαι οτι κανει αυτην την δουλεια .Γλυκια κοπελα και σχεδον αμεσα ξεκινησε το παρτι ,ειναι μια gfe και amateur κατασταση και σε αφηνει στο τελος με την ευχαριστηση οτι τα καταφερες με την "διπλανη της πολυκατοικιας".
Οπως εχουν πει και αλλα παιδια γλωσσοφιλα,κανονικα,απο πισω δεν λεει οχι η κοπελα και τα προσφερει για την δικη μας ευχαριστηση.Σαφως λοιπον η τιμη και οι υπηρεσιες ειναι οτι πρεπει .Σιγουρα αυτη η gfe amateur κατασταση δεν σημαινει οτι αρεσει σε ολους ,καθως θα πρεπει να υπαρχει και μια σχετικη χημεια αλλα δεδομενου το τι κυκλοφορει γυρω ειναι λιγες οι κοπελες πια που τιμουν τα χρηματα τους ,ξαναλεω βεβαια οτι δεν χρειαζεται να αρεσει σε ολους αλλα σαφως αντικειμενικα η ολη κατασταση ειναι value for money.
Καθοτι ηταν αργα βεβαια δεν αφησα την κοπελα να γυρισει μονη της και την πηγα κοντα στο σπιτι της με το αυτοκινητο ....Αγγελικη ευχαριστω για την ωραια βραδια.
και καληνυχτακιας , αν δεν είχε προηγηθεί φυσικά το ματσάκι… ρε που πάμε…καλησπερα σας,χρωσταω μια κριτικη για αυτην την κοπελα που γνωρισα και εγω για πρωτη φορα προχθες Πεμπτη βραδυ.
Ευχαριστώ παρα πολύ,και εγω πέρασα τέλεια,σε περιμένω με χαρά. Θα κάνουμε δυναμικό comebackΚαλημέρα σας,
Βρέθηκα χθες με την κοπέλια στο prive αντί για bill γιατί είχε αναμονή. Είναι αυτό που λέμε κοπέλα της διπλανής πόρτας, αν την έβλεπα έξω δεν θα περίμενα να κάνει αυτή την δουλειά. Έχει σώμα με καμπύλες και πιασίματα που εμένα προσωπικά με τρελαίνουν. Κάναμε διάφορες στάσεις με τα 4 να είναι η καλύτερη νομίζω καθώς και είναι η αγαπημένη της κοπελιάς.
All in all πέρασα καλά και όταν έχω πάλι χρόνο θα προσπαθήσω να την δω πάλι.
Καλημέρα και σε εσένα,να σαι καλαΚαλημέρα Αγγελική
Θα την δούμε αυτήν την μέρα από κοντά;Καλημέρα και σε εσένα,να σαι καλα
Ναι ,αμα ταιριαζουν τα ωράριά μαςΘα την δούμε αυτήν την μέρα από κοντά;
Θέλω για πες μουΝαι ,αμα ταιριαζουν τα ωράριά μας
Aυτα δεν λεγονται δημοσίωςΘέλω για πες μου
Πες το μου στο αυτί......Aυτα δεν λεγονται δημοσίως
Θα σου απαντήσουν ολοι την Ιωαννα στάνταρ (δεν την γνωρίζω την κοπελα πάντως,με βάση οτι έχω διαβάσει απαντώ)Καλημέρα συναγωνιστές έχω 2 ερωτήσεις να κάνω ποια είναι ποιο μάχιμη ή Αγγελική ή Ιωάννα 34 κ με ποια κλείνω ποίο άμεσα ραντεβού;
Μπορεί και εμενα να δοκιμάσεις καποια στιγμηΧωρις να έχω δοκιμάσει την Αγγελική θα σου πω ιωαννα34. Αλλά πιο άμεσα ραντεβού με την Αγγελική. Έτσι πιστεύω. Δεν ξέρω αν έχει την ίδια αναμονή που έχει και η Ιωάννα
Έχω άλλα στάνταρ.Μπορεί και εμενα να δοκιμάσεις καποια στιγμη