Sorococo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 699
- Πόντοι
- 81
Δεν την Εχω Ξαναδει ? Αληθεια Ειναι !!? Χα χα !!!!!!!!!!Είναι η συνήθης φράση του site όπως θα'χεις ξαναδεί η οποία χρησιμοποιείται για τα νούμερα και τους αρχιμαλάκες
Δεν την Εχω Ξαναδει ? Αληθεια Ειναι !!? Χα χα !!!!!!!!!!Είναι η συνήθης φράση του site όπως θα'χεις ξαναδεί η οποία χρησιμοποιείται για τα νούμερα και τους αρχιμαλάκες
Μόλις μας σηκώθηκεOρίστε
Πάντως εγώ πήρα τηλέφωνο και μού είπε ότι θα ξεκινήσει να δουλέψει σε άλλη δουλειά κάτι δε παιδικό σταθμό..
Μας έκλασε κανονικά.
Η ανάλυση σας επί του παρόντος θέματος ήτο άψογη...Την (επί χρήμασι) φούτσα ΔΕΝ την ξεχνά καμία, ειδικά όταν βγάζει πολλααά λεφτά!
Τώρα ΑΝ έχει ανάγκη, για περισσότερο ελεύθερο χρόνο/προσωπική ζωή, ΑΝ έχει προκύψει κάποιο θέμα οικογενειακό, ΑΝ θέλει να διαβάσει για "σοβαρά" πτυχία (κάπου το είδα και ακόμα γελάω), ΑΝ θέλει να φάει μέρος των χρημάτων που έχει βγάλει (λουσα, ή κάνα γαμάτο ταξίδι εξωτερικό), ΑΝ της έλειψαν άλλες παλιές δραστηριότητες, που έκανε πριν μπει στον χώρο, ΑΝ απλά βαρέθηκε και θέλει να κάνει ένα διάλειμμα (ή να μειώσει πολύ τα ραντεβού), ΑΝ της προέκυψε κάτι έκτακτο από πλευράς υγείας (ΌΛΟΙ καλά να είμαστε), έτερον εκατερον.
Έχεις σκεφτεί ποτέ, πόσα βγάζει μια ΧΨ κοπέλα στον χώρο, σε έναν μήνα δουλειάς μέσα, ακόμα και αν δεν είναι, με τα πόδια συνεχώς στην ανάταση..?
Αρκετά περισσότερα από αριστούχο, απόφοιτο κορυφαίου Οικονομικού, ή Τεχνολογικού, Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, που έχει χρόνια προϋπηρεσίας, 2-3-4 ξένες γλώσσες και δουλεύει σε πολύ υψηλή μανατζερικη θέση (για Ελλάδα τουλάχιστον, κι όχι μόνο).
Καλά να είναι πάντως η κοπέλα, κι αν κάποια στιγμή το παρατήσει τελείως το "σπορ", ευχομεθα τα καλύτερα στην ζωή της και ΠΆΝΤΑ χαρούμενη και υγιής.
Ωραία ..δεν σε κανω παράθεση..
Αφού είσαι τοσο ψαγμένος και έχεις τόσες πολλές εμπειρίες..
Αφου δεν σε ενδιαφερουνε οι γνώμες και οι κριτικές.
Γιατι γράφτηκες στο site ;
Υπάγω να γαμησω ένα εικοσάχρονο Λατινάκι με ένα 20ευρο.
Ευχαριστώ κύριε.
Θεωρώ ότι η ενασχόληση με τη συγκεκριμένη κυρία είναι αρκούντος μάταιη....
Φυλής 71βΚαλό βόλι φιλτατε.
Δεν σας φτανουν κυριε οι 3 και οι 4 και τα σουγκαρμπειμπεις που εχετε????Φυλής 71β
Λάουρα 20 χρόνων πανέμορφο.
Toσα που γραφτηκαν εδώ μεσα,μαλλον τους διέφυγε αυτόΠουτσαρας δεν είπε ποτέ.....
Εγώ δεν είμαι μοναχοφάης όπως είναι ο κύριος νηματοθέτης του βρήκαμε ς κυρίες και ο κύριος είναι σάρνηση εγώ τι φταίω.Δεν σας φτανουν κυριε οι 3 και οι 4 και τα σουγκαρμπειμπεις που εχετε????
Κι αλλες θετε??
Ο αλλος διπλα κλαιγεται και εσεις στο πλεονασμα...
Μαλιστα...
Το κινητό οντως είχε χαλασει,και πηγα και πηρα καινούριο τελικα,κ οντως εκανα την εξαγωγη φρονιμιτηΝαι αλλα η αγγελικη λεει δεν παει με μικροτσουτσουνους....ουτε με 10 εκ παει το ειχε πει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπάρχει κουφαλα στο δόντι η ειναι οπως με το κινητο το ζητημα?
Οτι εσείς μας βγάλατε και ζευγάριΕίναι για το σασπένς...
Άσε που έτσι γνώρισε τον γαμπρό
Αν θέλει ο φιλος ας μου έρθει,αμα υπάρχει κατι που αποτρέπει κάποιον απ το να με συναντήσει,να μην μου έρθει. Και δεν γινεται,ηθελα να το γραψω αυτο με τον μπαρμπα γτ με νευριασε παρα πολυ,αντι να καυλώσω,συγχυστηκαη αληθεια μικρη μου αγγελικουλα ειναι οτι το κυριοτερο και πρωταρχικο προσον της κοπελας που αναζητουν ολοι οι πελατες ειναι η ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ . σε αυτον τον τομεα με το σχολιο σου για τον 64χρονο , το θαυμασμο σου για τον jorge δημοσιως και τα επικριτικα για το μεγεθος και τις επιδοσεις των πελατων σου σχολια , εχεις υποπεσει σε φαουλ . εχουμε μιλησει και σε π.μ για ραντεβου φιλου απο επαρχια στον οποιο σε προτεινα κι εχω αρχισει να φοβαμαι μηπως τον εκθεσω. ελπιζω να εκλαβεις την ειλικρινεια μου ως δειγμα συμπαθειας και να μην παρεξηγησεις τις προθεσεις μου. για οποια παραπανω επεξηγηση ελα π.μ. να μην αναστατωνουμε το νημα.
Α γειά σού μία εικόνα χίλιες λέξεις.
Συγνώμη που κλέβω το κοπιραιτ
Κάποιοι απλα θέλουν να μου ερθουνεΆμα ήταν εχθρός σου δηλ τι θα του πρότεινες
Ευχαριστώ,οσοι μου γράφετε τέτοια θα σας το ανταποδώσω και εγω με τη σειρα μουδλδ. εαν καποιος σου ζηταγε ραντεβου με κοπελα νεα , με χαμηλη τιμη που κανει και πρωκτικο δεν θα προτεινες την αγγελικη ? εαν εχεις αλλες προτασεις με αυτα τα δεδομενα , ευχαριστως να τις ακουσω σε π.μ. προσωπικα την αγγελικη την κατατασσω στα vfm.
Ελα εσυ και το θέμα ειναι απο κοντα πώς θα βγει,καμια φορα αλλιώς περιμενουμε μια συνάντηση και αλλιώς μας ερχεται,αμα δεν δοκιμάσετε,δεν μπορείτε να ξερετεΚαλησπέρα
Ρε φίλε γράφτηκες εχθές κ κατάφερες κ διάβασες 400+ σελίδες κ έμαθες τα πάντα για την κοπέλα κ το κινητό της ; Ή την παρακολουθούσες έξω ως επισκέπτης κ είπες τώρα δε γαμιεται να μπω να την κράξω επειδή με τον χψω λέει ότι έκανε καλό σεξ ;
Ήμαρτον ρε φίλε !
Αυτά σου έμαθε οι κοινωνία ; Τι ψυχολογικά τραβάς ρε φίλε !
Ναι έχω κ εγώ τα θέματα μου. Αλλά εμαθα να είμαι ευγενής !
Θα ήθελα να έχω τις αντοχές κάποιων εδώ μέσα , αλλά ξέρω ότι δεύτερη φορά δε τη βγάζω κ αν τα καταφέρω θα την πηδήξω πραγματικά την κοπέλα.
Άρα το σκέφτομαι αν πρέπει ή δεν πρέπει να κάνω ραντεβού.
Ο άλλος την ξέσκισε κ πέρασαν καλά.
Τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα;
Να βγω κ να κράξω την κοπέλα η τον άλλον ;
Λυπάμαι !
Που πάμε ρε ‘σείς ως κοινωνία !
Έχετε σκεφτεί ποτε !
Ήμαρτον !
Οχι δεν ειπα κατι τετοιο,αν είναι να μιλήσουμε εδω σε πμ ,να δουμε ποιες ωρες μπορείς γ ραντεβου
Πάντως εγώ πήρα τηλέφωνο και μού είπε ότι θα ξεκινήσει να δουλέψει σε άλλη δουλειά κάτι δε παιδικό σταθμό..
Μας έκλασε κανονικά.
Καλημέρα,ιδίως εγω και αν δεν ξεχνάω την πουτσα,που μου αρέσει κιολας να γαμιεμαι.κοιτάω να τα συνδυαζω ολα,και δουλειά και προσωπικη ζωη. Δοξα το θεο χαιρω ακρας υγείας τωρα,και εχουν τύχει φυσικα κ στιγμες που ενα απογευμα-βραδυ δεν θα κανω ραντεβου,γτ θελω να κάνω ας πουμε κ ενα μπάνιο,να αραξω,να χαζεψω στο κινητοΤην (επί χρήμασι) φούτσα ΔΕΝ την ξεχνά καμία, ειδικά όταν βγάζει πολλααά λεφτά!
Τώρα ΑΝ έχει ανάγκη, για περισσότερο ελεύθερο χρόνο/προσωπική ζωή, ΑΝ έχει προκύψει κάποιο θέμα οικογενειακό, ΑΝ θέλει να διαβάσει για "σοβαρά" πτυχία (κάπου το είδα και ακόμα γελάω), ΑΝ θέλει να φάει μέρος των χρημάτων που έχει βγάλει (λουσα, ή κάνα γαμάτο ταξίδι εξωτερικό), ΑΝ της έλειψαν άλλες παλιές δραστηριότητες, που έκανε πριν μπει στον χώρο, ΑΝ απλά βαρέθηκε και θέλει να κάνει ένα διάλειμμα (ή να μειώσει πολύ τα ραντεβού), ΑΝ της προέκυψε κάτι έκτακτο από πλευράς υγείας (ΌΛΟΙ καλά να είμαστε), έτερον εκατερον.
Έχεις σκεφτεί ποτέ, πόσα βγάζει μια ΧΨ κοπέλα στον χώρο, σε έναν μήνα δουλειάς μέσα, ακόμα και αν δεν είναι, με τα πόδια συνεχώς στην ανάταση..?
Αρκετά περισσότερα από αριστούχο, απόφοιτο κορυφαίου Οικονομικού, ή Τεχνολογικού, Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, που έχει χρόνια προϋπηρεσίας, 2-3-4 ξένες γλώσσες και δουλεύει σε πολύ υψηλή μανατζερικη θέση (για Ελλάδα τουλάχιστον, κι όχι μόνο).
Καλά να είναι πάντως η κοπέλα, κι αν κάποια στιγμή το παρατήσει τελείως το "σπορ", ευχομεθα τα καλύτερα στην ζωή της και ΠΆΝΤΑ χαρούμενη και υγιής.