Blue Lanter
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2024
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Γυμνό ζητήθηκε όχι ημίγυμνοOρίστε
Γυμνό ζητήθηκε όχι ημίγυμνοOρίστε
Βέβαια κ κανωΛοιπον ασε τον αγαπουλη 1987 και παμε στα δικα σου.
Εξετάσεις κανεις?ειναι σημαντικό για σενα πρώτα και μετα για τους άλλους που πάνε.
Ρίξε ρε την φωτό την καλή με τα λαμπάκια πού βυθίζονται μπας και πάρουν ορισμένοι τό μήνυμα
Βέβαια κ κανω
Εδώ κάνει ραντεβού με την κουφάλα στο δόντι ανοιχτή μετά από επέμβαση,εσύ ζητάς εξετάσεις;Λοιπον ασε τον αγαπουλη 1987 και παμε στα δικα σου.
Εξετάσεις κανεις?ειναι σημαντικό για σενα πρώτα και μετα για τους άλλους που πάνε.
Πουτσαρας δεν είπε ποτέ.....Ναι αλλα επεσαν κοπλιμεντα πιο πισω...
Γαμιας σώματαρα καλος άνθρωπος πουτσαρας ειπατε 5 6 πράγματα τον βλέπεις σαν άνθρωπο κλπ.
Είναι για το σασπένς...![]()
Εδώ κάνει ραντεβού με την κουφάλα στο δόντι ανοιχτή μετά από επέμβαση,εσύ ζητάς εξετάσεις;
Πάλι τα ίδια θα λέμε;
Άμα ήταν εχθρός σου δηλ τι θα του πρότεινεςη αληθεια μικρη μου αγγελικουλα ειναι οτι το κυριοτερο και πρωταρχικο προσον της κοπελας που αναζητουν ολοι οι πελατες ειναι η ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ . σε αυτον τον τομεα με το σχολιο σου για τον 64χρονο , το θαυμασμο σου για τον jorge δημοσιως και τα επικριτικα για το μεγεθος και τις επιδοσεις των πελατων σου σχολια , εχεις υποπεσει σε φαουλ . εχουμε μιλησει και σε π.μ για ραντεβου φιλου απο επαρχια στον οποιο σε προτεινα κι εχω αρχισει να φοβαμαι μηπως τον εκθεσω. ελπιζω να εκλαβεις την ειλικρινεια μου ως δειγμα συμπαθειας και να μην παρεξηγησεις τις προθεσεις μου. για οποια παραπανω επεξηγηση ελα π.μ. να μην αναστατωνουμε το νημα.
δλδ. εαν καποιος σου ζηταγε ραντεβου με κοπελα νεα , με χαμηλη τιμη που κανει και πρωκτικο δεν θα προτεινες την αγγελικη ? εαν εχεις αλλες προτασεις με αυτα τα δεδομενα , ευχαριστως να τις ακουσω σε π.μ. προσωπικα την αγγελικη την κατατασσω στα vfm.Άμα ήταν εχθρός σου δηλ τι θα του πρότεινες![]()
ΚαλησπέραΝαι αλλα η αγγελικη λεει δεν παει με μικροτσουτσουνους....ουτε με 10 εκ παει το ειχε πει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπάρχει κουφαλα στο δόντι η ειναι οπως με το κινητο το ζητημα?
Σωστά τα λες !δλδ. εαν καποιος σου ζηταγε ραντεβου με κοπελα νεα , με χαμηλη τιμη που κανει και πρωκτικο δεν θα προτεινες την αγγελικη ? εαν εχεις αλλες προτασεις με αυτα τα δεδομενα , ευχαριστως να τις ακουσω σε π.μ. προσωπικα την αγγελικη την κατατασσω στα vfm.
@Αγγελική κάνε μας την χάρη κ κόλλησε τους στον τοίχο με τις εξετασεις σου,να το κλείσουν το ρημάδι !![]()
Εδώ κάνει ραντεβού με την κουφάλα στο δόντι ανοιχτή μετά από επέμβαση,εσύ ζητάς εξετάσεις;
Πάλι τα ίδια θα λέμε;
Ρε νιάνιαρο (του forum δηλαδή) τι με νοιάζει εμένα αν είσαι καλός είτε το ανάποδο, εγώ θα κερδίσω το Στοίχημα;Στα @@ρια μου (δικός σου αδικαιολόγητος χαρακτηρισμός μάθε να μιλάς) και μένα αν δεχτείς ή δε δεχτείς για το αν είμαι καλός ή όχι.
Είσαι παλιός εδώ μέσα και δεν έπρεπε να κάνεις τέτοιες παρατηρήσεις, όχι ότι δεν ισχύει αυτό που λες, όμως το κογιότ που έκανα αφορούσε μια καλοπροαίρετη κριτική (με καυστικό όμως ύφος) προς την κοπέλα - που βέβαια δεν το αντιλήφθηκε καν, τέσπα ας κάνει ό,τι θέλει δικαίωμά της είναι...αυτοι και αν ειναι οι χειροτεροι
Φιλε Πλακα Κανεις ? Η Ως Εκει παει ΤΟ μυαλο σου !Δυστυχώς εμείς δεν είναι σίγουρο με τόσο fotoshop τι θα συναντήσουμε αντίθετα με εσάς που ξερετε τι θα συναντήσετε. (150€)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε συ κουράσεις.. Τι σου έταξε και μας τα έχεις ζαλίσει και παίρνεις και άλλο κόσμο στον λαιμό σου?
Συμφωνω Απολυτα !!!!!!!!!!!!!Παίχτη, κάπου έχεις χάσει το μέτρημα!!!
Δε φτάνει που κάποια κορίτσια κάνουν διασταύρωση nickname με τηλεφωνικό αριθμό, δε φτάνει που έχουν φτάσει να κάνουν κριτικές στους πελάτες και να χαρακτηρίζουν κάποιους "μικρούς" ή "ανεπαρκείς" για τις ίδιες, τώρα τους λες να ζητάνε και φωτογραφίες του πελάτη;;;;;;;;
Πάμε καθόλου καλά;;;;;;
Το παιχνίδι της επί χρήμασι σεξουαλικής συνεύρεσης έχει αυτούς τους όρους από τότε που ξεκίνησε η πορνεία, από τότε που υπάρχει ο άνθρωπος δηλαδή!!!
Ο πελάτης διαλέγει!!!!
Μη διαβάσω τίποτα μαλακίες κλπ... Και βέβαια η κοπέλα έχει δικαίωμα να αρνηθεί αλλά μην τρελαθούμε κιόλας!!! Γι αυτό και μιλάμε για ανοχή
όσο αφορά στην πορνεία!!!
Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε στο τέλος!!!
Δεν την Εχω Ξαναδει ? Αληθεια Ειναι !!? Χα χα !!!!!!!!!!Είναι η συνήθης φράση του site όπως θα'χεις ξαναδεί η οποία χρησιμοποιείται για τα νούμερα και τους αρχιμαλάκες
Μόλις μας σηκώθηκεOρίστε
Πάντως εγώ πήρα τηλέφωνο και μού είπε ότι θα ξεκινήσει να δουλέψει σε άλλη δουλειά κάτι δε παιδικό σταθμό..
Μας έκλασε κανονικά.