dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.320
- Πόντοι
- 22.886
Βγαίνει και σε αυτή την εκτέλεσηΑ γειά σού μία εικόνα χίλιες λέξεις.
Βγαίνει και σε αυτή την εκτέλεσηΑ γειά σού μία εικόνα χίλιες λέξεις.
Καλημέρα και σε εσένα!Την καλημέρα μου στο όμορφο κορίτσι και από εδώ!!!!
γεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Καλημέρα κοριτσάρα!!!Καλημέρα και σε εσένα!
Μπορείς να μου στείλεις εν πμ που θέλω να σου πω;Την (επί χρήμασι) φούτσα ΔΕΝ την ξεχνά καμία, ειδικά όταν βγάζει πολλααά λεφτά!
Τώρα ΑΝ έχει ανάγκη, για περισσότερο ελεύθερο χρόνο/προσωπική ζωή, ΑΝ έχει προκύψει κάποιο θέμα οικογενειακό, ΑΝ θέλει να διαβάσει για "σοβαρά" πτυχία (κάπου το είδα και ακόμα γελάω), ΑΝ θέλει να φάει μέρος των χρημάτων που έχει βγάλει (λουσα, ή κάνα γαμάτο ταξίδι εξωτερικό), ΑΝ της έλειψαν άλλες παλιές δραστηριότητες, που έκανε πριν μπει στον χώρο, ΑΝ απλά βαρέθηκε και θέλει να κάνει ένα διάλειμμα (ή να μειώσει πολύ τα ραντεβού), ΑΝ της προέκυψε κάτι έκτακτο από πλευράς υγείας (ΌΛΟΙ καλά να είμαστε), έτερον εκατερον.
Έχεις σκεφτεί ποτέ, πόσα βγάζει μια ΧΨ κοπέλα στον χώρο, σε έναν μήνα δουλειάς μέσα, ακόμα και αν δεν είναι, με τα πόδια συνεχώς στην ανάταση..?
Αρκετά περισσότερα από αριστούχο, απόφοιτο κορυφαίου Οικονομικού, ή Τεχνολογικού, Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, που έχει χρόνια προϋπηρεσίας, 2-3-4 ξένες γλώσσες και δουλεύει σε πολύ υψηλή μανατζερικη θέση (για Ελλάδα τουλάχιστον, κι όχι μόνο).
Καλά να είναι πάντως η κοπέλα, κι αν κάποια στιγμή το παρατήσει τελείως το "σπορ", ευχομεθα τα καλύτερα στην ζωή της και ΠΆΝΤΑ χαρούμενη και υγιής.
Κυρία μου δηλαδή βγαίνω ψεύτης δεν πειράζει.Οχι δεν ειπα κατι τετοιο,αν είναι να μιλήσουμε εδω σε πμ ,να δουμε ποιες ωρες μπορείς γ ραντεβου
Τα μήνυματα εδω ειναι πιο πολλα και απαντας...
Πως γινεται να εχεις τοσο πολλα μνμ αφου το τηλέφωνο το δινεις σε πολυ λιγα ατομα.
Εδω ξερω πολλοι εχουν κανει αίτηση και περιμένουν ακομα τον αριθμό πρωτοκωλου για να παρουν τον αριθμο σου...
Μήπως διαφημίζεσαι και αλλου σε αλλο σαιτ?
Εξηγησε μας απο που τα τοσα πολλα μνμ εφοσον δεν εχεις κοινοποίησει ποτε κανενα νουμερο..
Να υποθέσουμε ότι 8 ώρες κοιμάσαι.Και τα μηνύματα απλά θα κανω ωρες να τα απαντήσω καποια στιγμη,γτ μπορει να είμαι εξω,και οποτε βρισκω χρονο,μπαινω αρκετά στο σαιτ. Αλλά δεν γινεται και 24 ωρες να τσεκαρω ποιος εστειλε μήνυμα γ ραντεβου,καταντάει και κουραστικό.Δεν γινεται ανελλιπώς να είμαι με ένα κινητό στο χέρι
δεν εχει φωτακια αυτο ρεΒγαίνει και σε αυτή την εκτέλεση
Είναι αφού «έσβησε» το πλοίο …δεν εχει φωτακια αυτο ρε
το ασχημο ειναι οτι οι ναυαγοι εδω,δεν σβηνουν-τελειωνουν ποτε.Είναι αφού «έσβησε» το πλοίο …
… ο πάτος της θάλασσας θα ήταν λύση, αλλά δεν βλέπω σωτηρία …το ασχημο ειναι οτι οι ναυαγοι εδω,δεν σβηνουν-τελειωνουν ποτε.
Μάλλον μέρες ή μήνες θά ήθελες να πεις χαχαχαΚαι τα μηνύματα απλά θα κανω ωρες να τα απαντήσω καποια στιγμη,γτ μπορει να είμαι εξω,και οποτε βρισκω χρονο,μπαινω αρκετά στο σαιτ. Αλλά δεν γινεται και 24 ωρες να τσεκαρω ποιος εστειλε μήνυμα γ ραντεβου,καταντάει και κουραστικό.Δεν γινεται ανελλιπώς να είμαι με ένα κινητό στο χέρι
Πολύ απλά μας γλενταει κ δουλεύει σέ κλειστό κύκλο κ απαντάει σέ όσους είδη γνωρίζει δεν εξηγείται αλλιώςΤα μήνυματα εδω ειναι πιο πολλα και απαντας...
Πως γινεται να εχεις τοσο πολλα μνμ αφου το τηλέφωνο το δινεις σε πολυ λιγα ατομα.
Εδω ξερω πολλοι εχουν κανει αίτηση και περιμένουν ακομα τον αριθμό πρωτοκωλου για να παρουν τον αριθμο σου...
Εξηγησε μας απο που τα τοσα πολλα μνμ εφοσον δεν εχεις κοινοποίησει ποτε κανενα νουμερο..
....δεν βγαινουμε μαγκα μου, ειδες που εφτασε το τσιμεντο?!?!??… ο πάτος της θάλασσας θα ήταν λύση, αλλά δεν βλέπω σωτηρία …
Με τά φωτάκια είναι ποίο ωραίο δείνει μία άλλη ατμόσφαιραΒγαίνει και σε αυτή την εκτέλεση
Δεν μπορω να μου χτυπάει ολη την ωρα το τηλεφωνο και να ειμαι σε ενα βαιμπερ κ ολο νταν νταν να μου χτυπαειΤα μήνυματα εδω ειναι πιο πολλα και απαντας...