Καλά τα λέει το κορίτσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άστο να φωνάζει θα πωΦωνάζει μην με δέρνεις αλλο
Άστο να φωνάζει θα πωΦωνάζει μην με δέρνεις αλλο
Η Αγγελικάρα είναι παλιά καραβάνα στο site μαν .Η αγγελικη ξεκινησε το θρεντ την ιστορία με έναν τεμπέλη τύπο φιλο που δεν βρίσκει γκόμενα και ειναι τεμπέλης κλπ.
Μετα ελεγε οτι θα δουλεύε η αγγελικη σε στουντιο στην Αθήνα ενω εργαζοταν ως ιδιωτική υπαλληλος.
Τωρα δουλεύει ανεξάρτητη και οχι σε στουντιο.
Που ειναι η αλήθεια και που η φαντασια.
Ο 32 χρονος τεμπέλης που κολλάει στην αρχη του θρεντ?
Ειναι υπαρκτο πρόσωπο η φανταστικό?
Υπηρχε σκοπιμότητα ολη αυτη η αρχικη ιστορία με τον συγκεκριμενο ή υπάρχει και καποια συνδεση με τη πραγματικότητα...
Θελω τα λαγωνικα να λυσουν το γρίφο
Τουλάχιστον σε αυτό το σάη δε βαριόμαστε ποτέ!!!Η Αγγελικάρα είναι παλιά καραβάνα στο site μαν .
Μέλος από το 2020 .
Στον αγγελικά πλασμένο κόσμο του bou όλα έχουν την σκοπιμότητα τούς ...
Καλημέρα
πού την είδες την κλειτορίδα τύπε μου σε αυτή τη φωτογραφία;;;;Η κλειτορίδα σου καυλωμένη φαίνεται... πάντα έτσι να είναι!!
Τά έχουμε λύσει αυτά κάποιες σελίδες πίσω.Η αγγελικη ξεκινησε το θρεντ την ιστορία με έναν τεμπέλη τύπο φιλο που δεν βρίσκει γκόμενα και ειναι τεμπέλης κλπ.
Μετα ελεγε οτι θα δουλεύε η αγγελικη σε στουντιο στην Αθήνα ενω εργαζοταν ως ιδιωτική υπαλληλος.
Τωρα δουλεύει ανεξάρτητη και οχι σε στουντιο.
Που ειναι η αλήθεια και που η φαντασια.
Ο 32 χρονος τεμπέλης που κολλάει στην αρχη του θρεντ?
Ειναι υπαρκτο πρόσωπο η φανταστικό?
Υπηρχε σκοπιμότητα ολη αυτη η αρχικη ιστορία με τον συγκεκριμενο ή υπάρχει και καποια συνδεση με τη πραγματικότητα...
Θελω τα λαγωνικα να λυσουν το γρίφο
Eφαγε κράξιμο,γτ πολύ απλά το έγραψε αυτος που ήταν με αλκοολ και έπινε,και ήταν και απότομος και αγενής μαζί μου,και οταν ηθελε να αλλαξουμε σταση,με τράβαγε αποτομα πονωντας με. Δεν δικαιούταν να μιλήσει ο εν λογωπού την είδες την κλειτορίδα τύπε μου σε αυτή τη φωτογραφία;;;;
Επίσης χωρίς κακία, πρέπει να σημειωθεί ότι κάποτε ένας μύστης είχε αναφερθεί σε ένα μυοσκελετικό ζήτημα και νομίζω έφαγε κράξιμο, κάτι που σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα!!!
Επαυξάνω !
Κλειτορίδα οντως δεν φαινεται κατι μαλλον θα πέρασε το μουνοχειλο για κλειτορίδα.
Ομως η καμπούρα ειναι έντονη.
Μετά μας κακοφαίνεται που οι γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν ξέρουμε πού είναι!!!!Κλειτορίδα οντως δεν φαινεται κατι μαλλον θα πέρασε το μουνοχειλο για κλειτορίδα.
Ομως η καμπούρα ειναι έντονη.
Εντάξει τύπε μην τον δικάζεις , μπορεί να εννοούσε κληρωτίδα ο τύποςΜετά μας κακοφαίνεται που οι γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν ξέρουμε πού είναι!!!!
Η οποία κληρώνει πούτσεςΕντάξει τύπε μην τον δικάζεις , μπορεί να εννοούσε κληρωτίδα ο τύπος
εδω που τα λεμε δεν εχεις βαλει καμια κληρωση με επαθλο ενα ραντεβου δωρο μαζι σουΗ οποία κληρώνει πούτσες
εδω που τα λεμε δεν εχεις βαλει καμια κληρωση με επαθλο ενα ραντεβου δωρο μαζι σου
Μιση Ωρα Ειναι Ολο κι ολο το Ραντεβου (Χωρις το Social) ! Xaxaxa !!!! Για τους Περισσοτερους Εδω μεσα !!!!? , Και Για μενα Τολμω να Πω ! Γιατι τωρα στα 42 Δεν αντεχω πιο πολυ !!?Μισή ωρα δωρο άντε να την κάνω
Ιντα το λες και δεν το κανεις?Μισή ωρα δωρο άντε να την κάνω
Αμα έχω κενό ή χρονο μετά στο τελευταιο ραντεβου,δεν θα έλεγα οχιΙντα το λες και δεν το κανεις?
μαλλον το δωρο το εννοουμε διαφορετικα εμεις και διαφορετικα εσυ απ οτι φαινεταιΑμα έχω κενό ή χρονο μετά στο τελευταιο ραντεβου,δεν θα έλεγα οχι
Πωωω Τωρα Εχυσα !!!!!!!!!!!.... Τι ωρα κανεις Τελευταιο Ραντεβου ?Αμα έχω κενό ή χρονο μετά στο τελευταιο ραντεβου,δεν θα έλεγα οχι