Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.645
Αναλογα το πρόγραμμα της ημερας,δεν εχω στάνταρ ωράριοΠωωω Τωρα Εχυσα !!!!!!!!!!!.... Τι ωρα κανεις Τελευταιο Ραντεβου ?
Αναλογα το πρόγραμμα της ημερας,δεν εχω στάνταρ ωράριοΠωωω Τωρα Εχυσα !!!!!!!!!!!.... Τι ωρα κανεις Τελευταιο Ραντεβου ?
01.00 Ξυμερωματα δουλευεις ? Γιατι εγω Λογο εργασιας Κατι Τετειες Ωρες Μπορω ?....Αναλογα το πρόγραμμα της ημερας,δεν εχω στάνταρ ωράριο
Κοιμάμαι τετοια ωρα01.00 Ξυμερωματα δουλευεις ? Γιατι εγω Λογο εργασιας Κατι Τετειες Ωρες Μπορω ?....
Δεν είμαι ρομποτ ωστε να κάνω ραντεβου και μέχρι την μαύρη νυχτα(ιδιως αν τα ξεκιναω απ τις 11-12 το μεσημερι),οσες το καταφερνουν μπραβο τους. Λεω πότε θα φάω σαν ανθρωπος;Καλα μην Απαντας !! Εδω Τα λεμε στο ΠΜ...
ΑΑΑααααααααα Εισαι ΚΑι Καλο Κοριτσι !!! Κοιμασαι Νωρις !!
Εγω Ελεγα θα εισαι Clubing ?.... μετα τη Δουλεια ?
Στο τρίγωνο τα κορίτσια το μεσημέρι τρώνε στου Λευτέρη και καπάκι στη δουλειά με την κρεμμυδίλα!!!Λεω πότε θα φάω σαν ανθρωπος;
Οταν Λες Τριγωνο ? Ο λευτερης Παλι Ποιος ειναι ???????? Τσατσος ?Στο τρίγωνο τα κορίτσια το μεσημέρι τρώνε στου Λευτέρη και καπάκι στη δουλειά με την κρεμμυδίλα!!!
Αλήθεια τώρα ;;;Οταν Λες Τριγωνο ? Ο λευτερης Παλι Ποιος ειναι ???????? Τσατσος ?
διεθνους φημης ειναι ο Λευτερης που αναφερε ο φιλοςΡε ΠΑΙΔΙΑ ???????????????????????????????????????????????????????? ΡΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!
Εδω δεν ειναι Το Χωριουδακι μας !!!...
Ειμαστε Σε Διεθνες Περιβαλλον !
Να ειστε ποιο Συγκεκριμενοι ???
Κανονικά έπρεπε να κληρώνει squirting!!!Η οποία κληρώνει πούτσες
Λευτερη Πολιτη Αθηνα Ξερω Δυο ! Ενα Ομονοια και Ενα Λιγο ποιο κατω απο Συνταγμα ?Αλήθεια τώρα ;;;
Δεν ξέρεις το τρίγωνο;;; Δεν ξέρεις το Λευτέρη τον Πολίτη;;;
Μάλλον δεν είσαι από Αθήνα ή είσαι γεννημένος το 2010.
Άνοιξε την εγκυκλοπαίδεια και διάβασε τύπε :Ρε ΠΑΙΔΙΑ ???????????????????????????????????????????????????????? ΡΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!
Εδω δεν ειναι Το Χωριουδακι μας !!!...
Ειμαστε Σε Διεθνες Περιβαλλον !
Να ειστε ποιο Συγκεκριμενοι ???
Αυτός!!!!Λευτερη Πολιτη Αθηνα Ξερω Δυο ! Ενα Ομονοια και Ενα Λιγο ποιο κατω απο Συνταγμα ?
Τριγωνο !! Μονο Πανοραματος !!!
Φιλε Κηπουπολη Μενω Ψηλα Περιστερι-Πετρουπολη Κοντα ! !!!!!
Σωστο !!! Το Εχω Βιωσει Κιολας !!!!!!!! ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ !διεθνους φημης ειναι ο Λευτερης που αναφερε ο φιλος
Οπα !!! Θα Γραψω τον Σεπτεμβρη δλδ !...Άνοιξε την εγκυκλοπαίδεια και διάβασε τύπε :
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες) - Page 1214 - bourdela.com forum
Συνέχεια από το www.bourdela.com/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=&func=view&catid=9&id=59893#59893]thread του παλιού forum[/url] Παιδες ανοιγω παλι το θεμα αυτο για να εχουμε καλυτερη συνοχη και ποιο καλες πληροφοριες για τις επαγγελματιες του πεζοδρομιου!!...περεπιπτοντως το σαβββατο...www.bourdela.com
Όσο για το Λευτέρη...
Google it, κερδισμένος θα βγεις.
Και μην ξαναέρθεις αδιάβαστος!!!
Έβαζε δόλωμα νά δεί τί παίζει καί με περί εμφάνισης αδύνατες ή παχουλές; Τί προτιμάμε δηλαδή καί σύν ότι αναφέρεις καί αφού είδε ότι τσιμπάνε τό έφτιαξε όπως ήθελε.Για κανε σουμα τι παιζει?
Πατησα Λινκ Αλλα εξακολουθω να μην καταλαβα που ειναι το Τριγωνο ?... ΔΕ πηγενα ποτε πιατσες Εγω.... Μονο Call Call-Girls !!!.Άνοιξε την εγκυκλοπαίδεια και διάβασε τύπε :
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες) - Page 1214 - bourdela.com forum
Συνέχεια από το www.bourdela.com/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=&func=view&catid=9&id=59893#59893]thread του παλιού forum[/url] Παιδες ανοιγω παλι το θεμα αυτο για να εχουμε καλυτερη συνοχη και ποιο καλες πληροφοριες για τις επαγγελματιες του πεζοδρομιου!!...περεπιπτοντως το σαβββατο...www.bourdela.com
Όσο για το Λευτέρη...
Google it, κερδισμένος θα βγεις.
Και μην ξαναέρθεις αδιάβαστος!!!
Σε'χει Καυλωσει Η Αγγελικουλα Ε ! Γουσταρεις !!!!!Κοριτσααααααακι
Ποσο κακοι ειναι ορισμένοι...
Ναι αλλα αυτο που ειπε η φωτογραφία το έδειξε
Σεβομαι Την Αποψη Σου !!!Οχι φιλε δεν με καυλωνει η Αγγελική
Κανενα χαμο δεν κανω αλλα δεν μπορω την κοροιδια που πουλαει εδω μεσα.