Mandragora
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2024
- Like
- 429
- Πόντοι
- 21
ξέχασες τους σαλιάρηδες.Από αγαπουληδες και αγάμητους;
ξέχασες τους σαλιάρηδες.Από αγαπουληδες και αγάμητους;
Καλησπέρα και πάλι παιδια,οσοι στέλνετε απο Θεσσαλονίκη,μην περιμένετε να εξυπηρετηθείτε ολοι,γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Τωρα ας πούμε μπορώ να δω τα μηνυματα και έχω χρονο,αλλά δεν μπορώ να είμαι ολημερις και ολονυχτις στο σαιτ,και τηλ να είχα εδω ,και πάλι δεν μπορω να είμαι σε ενα βαιμπερ κ να απαντάω σε μηνυματα
Γραμματεα γ τα μηνυματα δεν εχω ξαναακουσει,και δεν θελω να ανακατευω κοσμο σε αυτα,μονη μου οτι κάνωΝα προσλάβετε γραμματέα. Τόση ανεργία υπάρχει. Θα κάνετε και μια καλή πράξη.
και αν η γραμματεύς είναι αξιογάμητη, δεν θα υπάρξει επικίνδυνος ανταγωνισμός;Να προσλάβετε γραμματέα. Τόση ανεργία υπάρχει. Θα κάνετε και μια καλή πράξη.
και αν η γραμματεύς είναι αξιογάμητη, δεν θα υπάρξει επικίνδυνος ανταγωνισμός;
Άντρα γραμματέα εκτος κ αν εβαζακαι αν η γραμματεύς είναι αξιογάμητη, δεν θα υπάρξει επικίνδυνος ανταγωνισμός;
Χαχα μαζι το είπαμεΑς προσλάβει άντρα. Θα την βολεύει και στην πληρωμή που μπορεί να γίνεται και σε είδος.
κοιτάξτε... και πάλι μπορεί μερικοί να τον προτιμήσουν (για πληθώρα λόγων -δεν θα επεκταθώ, κατανοήτε, πιστεύω, που το πάω) ;-)Ας προσλάβει άντρα. Θα την βολεύει και στην πληρωμή που μπορεί να γίνεται και σε είδος.
Αν έρθουμε δύο-δύο σαν τους Χιώτες θα μπορέσεις να μας εξυπηρετήσεις Αγγελικούλα;Καλησπέρα και πάλι παιδια,οσοι στέλνετε απο Θεσσαλονίκη,μην περιμένετε να εξυπηρετηθείτε ολοι,γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Τωρα ας πούμε μπορώ να δω τα μηνυματα και έχω χρονο,αλλά δεν μπορώ να είμαι ολημερις και ολονυχτις στο σαιτ,και τηλ να είχα εδω ,και πάλι δεν μπορω να είμαι σε ενα βαιμπερ κ να απαντάω σε μηνυματα
Παραιτουμαι και ερχομαι να σου κανονιζω τα ραντεβου.Άντρα γραμματέα εκτος κ αν εβαζα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχα μαζι το είπαμε
Άσε που αν πάει καλά αυτό το τουρ, σε βλέπω να ξαναπηγαίνεις σύντομα στη συμπρωτεύουσα, κι όχι μόνο μια φορά.Στείλτε εσεις,και άμα κάτσει εκατσε,αν όχι,δεν θα πεθάνουμε κιολας,δεν ήρθε κ το τελος του κοσμου,σκεφτείτε οτι η μέρα εχει μόνο 24 ωρες,και δεν γίνεται να έχετε απαιτησεις τρελές
Αν έρθουμε δύο-δύο σαν τους Χιώτες θα μπορέσεις να μας εξυπηρετήσεις Αγγελικούλα;
Χαρά της, μη σου πω!ΜΗΝ της βάζεις ιδέες μύστη μου.
Θα σας παίρνει 3-3 μετά..!
θα σε κυνηγάνε τα καρντάσια με τις ψωλές ορθιες σε ολη την εγνατία.Γραμματεα γ τα μηνυματα δεν εχω ξαναακουσει,και δεν θελω να ανακατευω κοσμο σε αυτα,μονη μου οτι κάνω
Σου εχω λυση, θα οργανωσεις gang bang sessions πχ μιας ωρας, με 10 συμμετεχοντες την φορα. Με πεντε ωρες εργασιας την ημερα ας πουμε, θα χωρεσεις 50 παλικαρια την ημερα αντι για 5.Σαν την παρελαση του αγιου Δημητρίου του πολιουχου μην γίνει
Μεσα σε 3-4 μερες πόσοι να εξυπηρετηθουνΑν έρθουμε δύο-δύο σαν τους Χιώτες θα μπορέσεις να μας εξυπηρετήσεις Αγγελικούλα;
Ηδη το σκεφτομαι στις επομενες διακοπες να ξανακανω τουρ,να μαστε καλα μεχρι τοτεΆσε που αν πάει καλά αυτό το τουρ, σε βλέπω να ξαναπηγαίνεις σύντομα στη συμπρωτεύουσα, κι όχι μόνο μια φορά.
Πώς οι συνάδελφοί σου έχουν ξεκινήσει να έρχονται στα μέρη μας, έτσι κι εσύ στα δικά τους. Το λες και ανταλλαγή προϊόντων.
Χαχαχα εγω μετά πάει,θα ξεπατωθωΣου εχω λυση, θα οργανωσεις gang bang sessions πχ μιας ωρας, με 10 συμμετεχοντες την φορα. Με πεντε ωρες εργασιας την ημερα ας πουμε, θα χωρεσεις 50 παλικαρια την ημερα αντι για 5.
Με 50€ συμμετοχη το ατομο, θα κανεις και οικονομια στα παιδια αλλα και θα καθαριζεις και 2500€/ημερα για εσενα.
Ηδη τα ακονιζουν τα κονταριαθα σε κυνηγάνε τα καρντάσια με τις ψωλές ορθιες σε ολη την εγνατία.
πρεπει να τους βολεψεις όλους.
Χαχαχα εγω μετά πάει,θα ξεπατωθω