Με προσοχή κ τακτ το κορίτσιΕάν την ντύσουν και στα κόκκινα εκεί να δεις ξεκωλιασμα που θα φάει χαχαχαχα.
Θελουμε κ εμείς να δοκιμάσουμε τριγωνάκι .
Μην γυρίσει με καμία τρύπα σαν αυτή του Κούβελα
Έχουν γνώση οι βόρειοι
Με προσοχή κ τακτ το κορίτσιΕάν την ντύσουν και στα κόκκινα εκεί να δεις ξεκωλιασμα που θα φάει χαχαχαχα.
Βάλε καμία φωτό κορίτσι να συγκρίνουμε το πριν κ το μετά από sold out.Προβλέπω τριήμερο Πίπα Κώλο Εμπλοκή!!!
Βάλε καμία φωτό κορίτσι να συγκρίνουμε το πριν κ το μετά από sold out.
Ιδέα : Αγγελική παραδίδεις μαθήματα μάρκετινγκ σε νέες κορασίδες που θέλουν να βοηθήσουν στην εκτόνωση αρρένων που έχουν φουσκωμένα αρχιδια με όλα αυτά που τραβάμε κ δεν το μαρτυράμε !
Ιδανικά θα ήταν να βρει, άλλες 3-4 πεινασμένες για πέος και στοργή κορασίδες, κι να ανοίξουν/νοικιάσουν έναν ωραίο χώρο, να ξελαφρωνει ο κάθε καυλιαρης.
Αρχες Σεπτέμβρη@Αγγελική καλησπέρα, πότε ξεκινάς στην Αθήνα;
Είναι κ γενναιοδωροι,θελουν να μου ερθουν και με κουτι τριγωνων πανοραματοςΒάλε κ καμία φωτό με το τριγωνάκι σου πριν κ μετά Θεσσαλονίκη
Οι τρύπες σου θα είναι ανοικτές για μήνες μετά
Παλι εγινε χαμος στο ινμποξ,δεν περίμενα τόσοι πολλοι να μαζευτουνΠροβλέπω τριήμερο Πίπα Κώλο Εμπλοκή!!!
Ετοιμαζουν προφανως απο τωρα τα καυλιά τους,να δω τι θα γινει οταν πατησω το πόδι μουΜε προσοχή κ τακτ το κορίτσι
Θελουμε κ εμείς να δοκιμάσουμε τριγωνάκι .
Μην γυρίσει με καμία τρύπα σαν αυτή του Κούβελα
Έχουν γνώση οι βόρειοι
Πες τους απο Ελενιδη να σου παρουν.. Θα ξερουν αυτοι..Αρχες Σεπτέμβρη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι κ γενναιοδωροι,θελουν να μου ερθουν και με κουτι τριγωνων πανοραματος
Βεβαιως και το ξερουν,εδω εγώ το έμαθα,με βλέπω να φουσκώνωΠες τους απο Ελενιδη να σου παρουν.. Θα ξερουν αυτοι..
Αφού γουστάρεις... άστα αυτά.Παλι εγινε χαμος στο ινμποξ,δεν περίμενα τόσοι πολλοι να μαζευτουν
Πιο χαλαρα ομως,μα τι καύλες που εχουν κ στη συμπρωτεουσα,λοχος ολοκληρος καρντασηδων μαζεύτηκεΑφού γουστάρεις... άστα αυτά.
καμμία μπουγάτσα να φέρουνΑρχες Σεπτέμβρη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι κ γενναιοδωροι,θελουν να μου ερθουν και με κουτι τριγωνων πανοραματος
Για τριγωνα είπανεκαμμία μπουγάτσα να φέρουν
Τα τρίγωνα και ο τερκενλης , είναι για φλωρους
Μακριά …Για τριγωνα είπανε
Μα γιατι, είναι πολυ ωραίαΜακριά …
Πιο χαλαρα ομως,μα τι καύλες που εχουν κ στη συμπρωτεουσα,λοχος ολοκληρος καρντασηδων μαζεύτηκε
Τα μονα ωραία τρίγωνα είναι τα μουνιαΜα γιατι, είναι πολυ ωραία