Tony Montana 1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2018
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.052
- Πόντοι
- 366
Αν και θεσπέσια η θέα αν δεν έχει και την θέα από τις τρυπούλες δεν έχει και τόσο νοστιμάδα !Πάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας
Αν και θεσπέσια η θέα αν δεν έχει και την θέα από τις τρυπούλες δεν έχει και τόσο νοστιμάδα !Πάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας
Θέλει και ερώτημα;;;Πάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;
Πάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;
Ειπα να παω να κοιμηθω να χωνεψω και βλεπω τη κωλαρα σουΠάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;
Πάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;
Παραμερισε το στρινκ να δουμε σουφριτσα...Πάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;
Χωρίς το στρινγκ και τις τρυπούλες σου γεμάτες αν ήταν δυνατών 24/7
ΑπάΑπό 15 (πόντους) και πάνω, αρχίζει η ηδονή, κι από 20 και πάνω το σούβλισμα...
Ότι μπορούμεΑπά
Κ εμείς των 12 εκατοστών τι κάνουμε ;
Κοίτα εγώ είμαι στα 9.8, τουτέστιν άτυχος πολύ.Απά
Κ εμείς των 12 εκατοστών τι κάνουμε ;
Ανήμερα έκανες ραντεβού ;Πάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;
Αν βάλεις κ ηλικία !!!! Δίπλα άτυχος !!Κοίτα εγώ είμαι στα 9.8, τουτέστιν άτυχος πολύ.
Είμαι όμως μέγας τεχνίτης και έτσι ισοφαριζω κάπως την κατάσταση...
Οχι δεν έκανα,προχθεσινή η φώτοΑνήμερα έκανες ραντεβού ;
Θα μας πεθανε μσγ!!!
@ΚΩΣΤΑΣ 42Πάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;
Ταν λαινς βλέπω, πήρες χρώμα παντού, απόλαυσες μπάνια να υποθέσω...Γ την ωρα εχω αυτην
Σατανά μέρα που είναι....στο πυρ το εξώτερο ουστ!!!!
Σατανά μέρα που είναι....στο πυρ το εξώτερο ουστ!!!!
Γινεται δουλεια και χωρις να το βγαλουμε.Πάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;
Οχι δεν έκανα,προχθεσινή η φώτο
Τι ωραίοΠάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;