Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.470
ΟΧΙ ΠΟΤΕ!! Και δεν πρόκειταιΖαλισμένο μου, αυτά μου αρέσουν, να ζαλίζεσαι και μετά θα σου πω αν ηδονίζεσαι...
Γλυφοκωλάδα κάνεις;
Δεν το έχεις ξεκαθαρίσει αυτό
ΟΧΙ ΠΟΤΕ!! Και δεν πρόκειταιΖαλισμένο μου, αυτά μου αρέσουν, να ζαλίζεσαι και μετά θα σου πω αν ηδονίζεσαι...
Γλυφοκωλάδα κάνεις;
Δεν το έχεις ξεκαθαρίσει αυτό
Ε πού αλλού θα ήταν...σου εμεινε αλλα προφανως ειναι αλλου
Με τι ανωμαλάρες έχεις μπλέξει ρε κοπελιά....ΟΧΙ ΠΟΤΕ!! Και δεν πρόκειται
Ρώτα τον @dimigoallΓ εξήγησε καλύτερα
αλλο λεω εγω και αλλο λες εσυ. μιλησα γιαυτο που ειπες. οτι δεν θα εβλεπες ατομα λογω εμφανισης. τωρα αν νομιζεις οτι ελαφρυνεις την θεση σου γιαυτο που ειπες, τοτε σηκωνω τα χερια ψηλα.Οχι,λάθος,και καποιοι δεν ειχαν και τοσο ωραια εμφανιση,ή να ηταν παχυσαρκοι,αλλά παρολα αυτα πήγε πολύ καλα το σεξ κ πραγματικα το ευχαριστηθηκα,και θα ξαναέβλεπα καποιους απ αυτους,γτ ηξεραν να χειριστούν το εργαλείο τους.αλλά αμα έκανα σοβαρή σχεση τοτε με τον σύντροφό μου και μόνο θα ημουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν πειράζει,φυσικά και δεν εχω κάτι μαζι σου,δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα
Ρε κοπελιά ήμαρτον , αυτά είναι του δημοτικούΓ εξήγησε καλύτερα
Αμα είναι τερμα αποκρουστικος ο αλλος,δεν ειπα να είναι και ο Μπραντ Πιτ,αλλά το πρώτο που κοιτάω είναι το σεξ και η απόδοσή τουαλλο λεω εγω και αλλο λες εσυ. μιλησα γιαυτο που ειπες. οτι δεν θα εβλεπες ατομα λογω εμφανισης. τωρα αν νομιζεις οτι ελαφρυνεις την θεση σου γιαυτο που ειπες, τοτε σηκωνω τα χερια ψηλα.
Ποια θέση να ελαφρύνει; Σιγά μην στήσουμε και λαϊκό δικαστήριοαλλο λεω εγω και αλλο λες εσυ. μιλησα γιαυτο που ειπες. οτι δεν θα εβλεπες ατομα λογω εμφανισης. τωρα αν νομιζεις οτι ελαφρυνεις την θεση σου γιαυτο που ειπες, τοτε σηκωνω τα χερια ψηλα.
Δεν πειράζει,ασε να σπασουμε και λίγη πλακα χαχαχαΠοια θέση να ελαφρύνει; Σιγά μην στήσουμε και λαϊκό δικαστήριο
Σε όλους χρειάζεται μια διακοπή!!! Για ενέργεια!!!!!!Δεν ξερω γ πόσο,σίγουρα πάντως 2 εβδομάδες διακοπές
Ναι οπως και εσεις σαν εργαζομενοι που δεν μπορείτε να δουλέψετε ΚΑΙ ολο τον ΑύγουστοΣε όλους χρειάζεται μια διακοπή!!! Για ενέργεια!!!!!!
ειπες κατι στο νημα σου., εφερα αντιρηση, απαντησες στην αντιρρηση μου με μια ατοπη απαντηση. αν σπας πλακα με το να μην καταλαβαινεις τι σου λενε τοτε εισαι μεγαλο κουτορνιθιΔεν πειράζει,ασε να σπασουμε και λίγη πλακα χαχαχα
Απλά εννοω οτι δεν κρινω απο την εμφάνιση και μονοειπες κατι στο νημα σου., εφερα αντιρηση, απαντησες στην αντιρρηση μου με μια ατοπη απαντηση. αν σπας πλακα με το να μην καταλαβαινεις τι σου λενε τοτε εισαι μεγαλο κουτορνιθι
Για βάλε καμια βαθμολογία στα μέλη να δω κάτι....Αμα είναι τερμα αποκρουστικος ο αλλος,δεν ειπα να είναι και ο Μπραντ Πιτ,αλλά το πρώτο που κοιτάω είναι το σεξ και η απόδοσή του
Πρωτα να βάλουν τα μελη σε εμέναΓια βάλε καμια βαθμολογία στα μέλη να δω κάτι....
Μας ενδιαφέρει η απόδοση των μελών του σάη. Ξεκινάνε ολυμπιακοί, να στείλουμε την αφρόκρεμα...Πρωτα να βάλουν τα μελη σε εμένα