Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.225
- Πόντοι
- 2.836
ΚλαιωωωωΚαι με τις κουφάλες στα δόντια γλωσσοφιλα πολλά
ΚλαιωωωωΚαι με τις κουφάλες στα δόντια γλωσσοφιλα πολλά
ε μα τοσες σελιδες απο χθες το απογευμα που ειχα να μπω (φυσικα και δεν διαβασα καμμια)
Βάζω καί τά κουλουράκια είναι με κανέλαε μα τοσες σελιδες απο χθες το απογευμα που ειχα να μπω (φυσικα και δεν διαβασα καμμια)
εναν καφε εψαχνα.
μολις τωρα τον βρηκα
οκ.Βάζω καί τά κουλουράκια είναι με κανέλα
Ότι και νά φέρεις στο τέλος εάν δεν πατήσουμε τό κουμπάκι ή σέ τρελαδικο θά μας βρούν ή θά έχουμε κόψει φλέβεςοκ.
αν ειναι να διαβασουμε το νημα ομως εγω θα φερω τα ψυχοφαρμακα.
θα χρειαστουν στο τελος σιγουρα.
ή να φερω φαλτσετα λες?
ο αλλος που ειναι να πιει κανα καζανι καφε?Ότι και νά φέρεις στο τέλος εάν δεν πατήσουμε τό κουμπάκι ή σέ τρελαδικο θά μας βρούν ή θά έχουμε κόψει φλέβες
Όσο πάει καί χειρότερα.
Ή ώρα του είναι όπου νά ναι θά φανεί εκτός καί αν τόν βρέχει κάπουο αλλος που ειναι να πιει κανα καζανι καφε?
Να κάνεις ότι είναι καλό Για την ψυχολογία σου έτσι ώστε στα ραντεβου να μην θέλουμε να σε παρηγορησουμε αλλά να σε σκίσουμε!!! Αφού σου αρέσει τοοοσο πολύ η πουτσα!!!Ναι ναι μου κάνει καλό οταν κανω παύση καποιες μερες,και είμαι καλύτερα,καλα με καταλαβες.και σκέφτηκα γιατι ,και εδω εσεις τα μελη που δουλευετε,δεν θα σας εχουν σπάσει τα νευρα στις δουλειες σας και θα λέτε "αντε να σχολάσουμε να φύγουμε" και πόσους σπαστικους συναδελφουε θα εχετε τυχει. Και λεω αν ήταν ετσι τότε κανενας δεν θα δούλευε. επίσης επιτρέπεται να πέσεις,αλλα επιβάλλεται να σηκωθεις
Οπως και εσάς που σας αρέσει να γαμάτε αντιστοιχαΝα κάνεις ότι είναι καλό Για την ψυχολογία σου έτσι ώστε στα ραντεβου να μην θέλουμε να σε παρηγορησουμε αλλά να σε σκίσουμε!!! Αφού σου αρέσει τοοοσο πολύ η πουτσα!!!
γεια σου φιλε μαντολατε μεγαλοσκιστη ..εσυ και ο μπιμπιλαςΝα κάνεις ότι είναι καλό Για την ψυχολογία σου έτσι ώστε στα ραντεβου να μην θέλουμε να σε παρηγορησουμε αλλά να σε σκίσουμε!!! Αφού σου αρέσει τοοοσο πολύ η πουτσα!!!
ΕεεεετσιΟπως τοτε με το κινητο που ήθελε πλακέτα και εκανε 10 μερες να φτιάχτει και τελικά πηρε καινουργιο, μετα πλακωσε η περιοδος αλλες 5 μερες... Τωρα ψυχολογικα πεσμένη και πονοδοντος.
Εγω είμαι η εκδιδόμενη ,αλλα πρεπει να είναι αμοιβαία η ευχαρίστηση,είναι σαν το τανγκο το σεξ,συμμετοχη και απο τους δύο χρειαζεται. Κ αμα ο αλλος εχει πεσμένη διάθεση,λογικο να τη μεταδώσει και σε εμέναΑγγελικη εισαι μεγαλο γατονι.
Αφου εριξες ακυρο σε ολο τον ανδρικο πληθυσμο εδω οτι δεν μπορουν να ικανοποιησουν μια εκδιδομενη και δημιούργησες ψυχολογικα, δηλωνεις ετοιμη να παραιτηθεις διοτι δεν παιρνεις πλεον ηδονη απο τους πελατες σου οπως την θελεις και την περιμενεις και ολως τυχαιως ειναι και Αυγουστος που ειναι παχιες οι μυγες και οι διακοπες ειναι προ των πυλων.
Εχω την εντύπωση οτι μετα τον Αυγουστο θα γυρισεις ανανεωμενη και με την ελπιδα οτι επιτελους θα βρεις την ικανοποιηση απο τους πελατες που τοσο σε απογοητευσαν.
Τελικα ποιος ειναι ο εκδιδομενος: η Αγγελικη ή ο πελατης?
τουλαχιστον αμα σε ικανοποιει καποιος του αφηνεις κανενα πενηνταρικο στο κομοδινο?
ή τον αφηνεις ετσι, ανευ αμοιβης?
Λατρεύω και εγώ με τη σειρά μου τους φανς μουΕγω γουσταρω Αγγελικη ειναι η game changer της πουτανικης τεχνης.
θα σας γραψει και κριτικες σε λιγο οπως παει το πραγμα.
Περιοδο ολες οι γυναίκες εχουν φίλτατε 5 φορες το μηναΟπως τοτε με το κινητο που ήθελε πλακέτα και εκανε 10 μερες να φτιάχτει και τελικά πηρε καινουργιο, μετα πλακωσε η περιοδος αλλες 5 μερες... Τωρα ψυχολογικα πεσμένη και πονοδοντος.
πρεπει να σε δει γιατροςΠεριοδο ολες οι γυναίκες εχουν φίλτατε 5 φορες το μηνα
Βιτάμ ψοφάς για καινούριο φατουρο.Μαρί Αγγελω τι είναι αυτά που λεν για σένα;