Διαγραμμένο μέλος 243732
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 125
- Πόντοι
- 0
Δεν είναι όλα τα προϊόντα μακράς διαρκείαςΔεν θα το κάνω και για πάντα, πρωτα απ ολα γιατι καποτε θα μπαγιατέψω,έχει ημερομηνία λήξης αυτή η δουλειά
Δεν είναι όλα τα προϊόντα μακράς διαρκείαςΔεν θα το κάνω και για πάντα, πρωτα απ ολα γιατι καποτε θα μπαγιατέψω,έχει ημερομηνία λήξης αυτή η δουλειά
Μερικά προϊόντα είναι για πέταμα και πριν την ημερομηνία λήξης...Δεν θα το κάνω και για πάντα, πρωτα απ ολα γιατι καποτε θα μπαγιατέψω,έχει ημερομηνία λήξης αυτή η δουλειά
Βέβαια,και όλοι θα γεράσουμε ,αντρες-γυναικεςΔεν είναι όλα τα προϊόντα μακράς διαρκείας
Ποσο μάλλον οταν ληγουν κιολαςΜερικά προϊόντα είναι για πέταμα και πριν την ημερομηνία λήξης...
Ποια κλωνοπροφίλ;....κατι κλωνοπροφιλ χθεσινα-προχθεσινα, εχουν σπασει ηδη στην μαλακια!!!!! Ποτε προλαβανε ρε πουστη μου
Ναι και ένιωσα και χρήσιμη κιολας ,οτι εφτιαξα τη διάθεση ενος ανθρωπου που δεν είναι αρτιμελήςΤο να ειναι μαλακας ο αλλος εκτος οτι ειναι ανιατο δεν ειναι οφθαλμοφανες και κυριως το λουζονται οι γυρω του, ο ιδιος ο μαλακας δεν εχει παρει χαμπαρι την κατασταση του.
Αν και όταν κατέβεις καμιά βόλτα στην Πάτρα θα χαρώ να σε συναντήσω για να αποκτήσω δική μου άποψη!Για μενα πάλι καλα δεν θα ισχυει αυτό,αλλιως θα το ειχανε γράψει γ να ενημερώσουν οπως λένε,αλλά και τα αρνητικά σχόλια γραφονται πιο εύκολα απ τα θετικά
Μεσολογγι-Πατρα κοντά είμαστε πάντως,θα μπορώ να διαχειριστω κ τα μηνυματα ,π είναι πάντα πολυ πιο λίγα οταν κατεβαινω επαρχιαΑν και όταν κατέβεις καμιά βόλτα στην Πάτρα θα χαρώ να σε συναντήσω για να αποκτήσω δική μου άποψη!
συμφωνω σε ολα!! με αυτα που γραφεις σε εχω συμπαθησει πολυ να ξερειςκαι το επιτρεπεται να πεσεις αλλα επιβαλλεται να σηκωθεις το εχω τατουαζ πανω μουΝαι ναι μου κάνει καλό οταν κανω παύση καποιες μερες,και είμαι καλύτερα,καλα με καταλαβες.και σκέφτηκα γιατι ,και εδω εσεις τα μελη που δουλευετε,δεν θα σας εχουν σπάσει τα νευρα στις δουλειες σας και θα λέτε "αντε να σχολάσουμε να φύγουμε" και πόσους σπαστικους συναδελφουε θα εχετε τυχει. Και λεω αν ήταν ετσι τότε κανενας δεν θα δούλευε. επίσης επιτρέπεται να πέσεις,αλλα επιβάλλεται να σηκωθεις
Τότε μην το σκέφτεσαι πολύ! Έλα στα πάτριαΜεσολογγι-Πατρα κοντά είμαστε πάντως,θα μπορώ να διαχειριστω κ τα μηνυματα ,π είναι πάντα πολυ πιο λίγα οταν κατεβαινω επαρχια
Σε ποια επαρχία θα σε βρούμε Αγγελική;ε ελάτε επαρχία τότε άμα θέλετε τόσο πολύ,αλλιώς δοξα το θεο ,έχετε απειρες επιλογες στην Αθήνα
Καποιοι ειχαμε καποτε προφιλ στη διαφανεια το σβησαμε και επανηλθαμε στην επιφανεια με νεο.. Που συγκατελεγομαι αραγε; Αγαπουλης; I am just joking btw......κατι κλωνοπροφιλ χθεσινα-προχθεσινα, εχουν σπασει ηδη στην μαλακια!!!!! Ποτε προλαβανε ρε πουστη μου
Σε ευχαριστω,ολοι όσοι με εχουν γνωρισει λενε οτι είμαι κ ανθρωπος πάνω απ ολα,δεν είμαι πουτανα στην ψυχη,αλλά στο σωμασυμφωνω σε ολα!! με αυτα που γραφεις σε εχω συμπαθησει πολυ να ξερειςκαι το επιτρεπεται να πεσεις αλλα επιβαλλεται να σηκωθεις το εχω τατουαζ πανω μου
ΜεσολόγγιΣε ποια επαρχία θα σε βρούμε Αγγελική;
Μα βεβαια και θα περάσω απ τα πατρια,σιγουρα γ 2 εβδομαδεςΤότε μην το σκέφτεσαι πολύ! Έλα στα πάτρια
Ναι,πεθανε ξαφνικα,και βαλε π έχω κ απονευρωση τραπεζιτη σήμερα,ο οποιος με ποναει οταν τρωω,και σφράγισμα τη Δευτερα,μου ήρθαν ολα μαζιΘα πας διακοπές και θα ηρεμήσεις!
Μόλις επιστρέψεις, ξεκούραστη θα έχεις άλλη ψυχολογία!!!
Έγινε κι αυτό με το φίλο σου...
Πήγαινε "στι κοριό" και εδώ είναι οι χύστες!!!
Ρε τι μαθαίνει κανείς...Ναι,πεθανε ξαφνικα,και βαλε π έχω κ απονευρωση τραπεζιτη σήμερα,ο οποιος με ποναει οταν τρωω,και σφράγισμα τη Δευτερα,μου ήρθαν ολα μαζι
Μερικά προϊόντα είναι για πέταμα και πριν την ημερομηνία λήξης...
...τινος εισαι ΄συ ωρε?!?!Ρε τι μαθαίνει κανείς...
...τινος εισαι ΄συ ωρε?!?!
Ρε τι μαθαίνει κανείς...
πηγαινε να παιξεις τζοκερ εχεις πολλες πιθανοτητεςΚαποιος με έχει ματιάσει,δεν εξηγείται αλλιως,γ αυτο χρειάζομαι δυνατα γαμησια να έρθω στα ισα μου
Ότι πρέπει με την απονεύρωση και το σφραγισμαΚαποιος με έχει ματιάσει,δεν εξηγείται αλλιως,γ αυτο χρειάζομαι δυνατα γαμησια να έρθω στα ισα μου
Και με τις κουφάλες στα δόντια γλωσσοφιλα πολλάΚαποιος με έχει ματιάσει,δεν εξηγείται αλλιως,γ αυτο χρειάζομαι δυνατα γαμησια να έρθω στα ισα μου