Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.770
Θέλω δε θέλω θα αναγκαστώ κιολας,διοτι θα γεράσω κάποτεΚαι ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ θα κάνεις!
Θέλω δε θέλω θα αναγκαστώ κιολας,διοτι θα γεράσω κάποτεΚαι ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ θα κάνεις!
Και την δικιά μας καλημέρα Αγγελική..Το ξαναγράφω πάλι μήπως το δείτε περισσοτεροι,μην μου στελνετε για ραντεβου,σήμερα κ αύριο δεν κάνω. Παρασκευη καποιες ωρες θα κανω. σαββατοκυριακο και Δευτερα οχι. Τις καλημέρες μου
Τώρα πάντως δεν είναι η κατάλληλη στιγμήκαλησπερα, ενδιαφερομαι για ραντεβου σου εχω στειλει pm
Ναι ναι ετσι γίνεται,πάντως δεν με βλέπω να συνεχίζω γ πολύ αμα δεν περνάω καλά στα ραντεβού@Αγγελική Λογικά θα ξανά έχει απαντηθεί, αλλά δε μπορώ να διαβάσω τόσες σελίδες.
Η διαδικασία για να κανονίσεις ραντεβού με κάποιον, είναι να κανονίσετε μέσω του forum πρώτα το μέρος, ώρα, κλπ, και μετά στέλνεις αριθμό για την τελική επιβεβαίωση;
Σίγουρα θα συμφωνούσαμε σε πολλάΣε λίγο με την "ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ" θα γίνεται και κολλητές και που ξέρεις .......
Δέχομαι αυτό που λες, οτι δεν την γνωρίζεις!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα και σε εσέναΚαλησπέρα Αγγελική!!
Οσο προλαβαίνεις ακόμα,με βλεπω να σταματάω ,τωρα τελευταία δεν εχω περάσει καλά στα ραντεβου,και μου πέρασε κ απ το μυαλο να σταματήσω με τη νέα σεζονκαλησπερα, ενδιαφερομαι για ραντεβου σου εχω στειλει pm
Συνταξιοδοτηση?Οσο προλαβαίνεις ακόμα,με βλεπω να σταματάω στο αμεσο μελλον
Ναι,θα σταματήσω πιστευω κ πιο συντομαΣυνταξιοδοτηση?
Θα σωθείς από εμάς Αγγελικούλα!!!! Αλλά... Που θα βρεις μετά τόσες πουτσες μαζεμένες?????Ναι,θα σταματήσω πιστευω κ πιο συντομα
Κοιτα,τα τελευταία μου ραντεβου δεν με πήγαν καλα,και λεω σε αυτο πάω γ να περασω καλά,οχι για να βαριέμαι τη ζωη μου,καλά γ δεύτερο ραντεβού να παιζοταν,ούτε συζητησηΘα σωθείς από εμάς Αγγελικούλα!!!! Αλλά... Που θα βρεις μετά τόσες πουτσες μαζεμένες?????
Τι σου έκαναν οι συνάδελφοι να τους δαγκώσω στο μάτι!!!Οσο προλαβαίνεις ακόμα,με βλεπω να σταματάω ,τωρα τελευταία δεν εχω περάσει καλά στα ραντεβου,και μου πέρασε κ απ το μυαλο να σταματήσω με τη νέα σεζον
Απλά βαριομουν και περισσοτερο νυσταζα παρά καυλωνα,ναι,τοσο ανενεργοίΤι σου έκαναν οι συνάδελφοι να τους δαγκώσω στο μάτι!!!
Ειναι που δεν ηρθε το γιδι να σου δειξει τι σημαινει αντρας....Απλά βαριομουν και περισσοτερο νυσταζα παρά καυλωνα,ναι,τοσο ανενεργοί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ήδη πάντως νιωθω καλύτερα σημερα π σημερα δεν έκανα κανενα ραντεβου
Ίσως πρέπει να ξεχωρίσεις την Ήρα από το στάρι....Απλά βαριομουν και περισσοτερο νυσταζα παρά καυλωνα,ναι,τοσο ανενεργοί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ήδη πάντως νιωθω καλύτερα σημερα π σημερα δεν έκανα κανενα ραντεβου
Ε καλα ,ολοι έτσι λέτεΕιναι που δεν ηρθε το γιδι να σου δειξει τι σημαινει αντρας....
Συγγνωμη δεν κατάλαβα τι εννοειςΊσως πρέπει να ξεχωρίσεις την Ήρα από το στάρι....
Κοιτα,τα τελευταία μου ραντεβου δεν με πήγαν καλα,και λεω σε αυτο πάω γ να περασω καλά,οχι για να βαριέμαι τη ζωη μου,καλά γ δεύτερο ραντεβού να παιζοταν,ούτε συζητηση