Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.107
Τι σημασία εχει τωρα ...δεν με βλέπω να μενω γ πολυΕ να βάζετε μωρέ καμιά μουσικούλα, κανά ποτάκι, να γνωριστείτε πρώτα ... τι σκέτο σεχ δεν τραβάει
Τι σημασία εχει τωρα ...δεν με βλέπω να μενω γ πολυΕ να βάζετε μωρέ καμιά μουσικούλα, κανά ποτάκι, να γνωριστείτε πρώτα ... τι σκέτο σεχ δεν τραβάει
Δεν πειραζει..Ε καλα ,ολοι έτσι λέτε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συγγνωμη δεν κατάλαβα τι εννοεις
Αυτά ειναι προσωπικαΔεν πειραζει..
που σκεφτεσαι να επενδυσεις το εφαπαξ?
Δυσκολο το επαγγελμα...Τι σημασία εχει τωρα ...δεν με βλέπω να μενω γ πολυ
Μην σου πω παιζει και να σταματήσω αμεσαΔυσκολο το επαγγελμα...
Απλά βαριομουν και περισσοτερο νυσταζα παρά καυλωνα,ναι,τοσο ανενεργοί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ήδη πάντως νιωθω καλύτερα σημερα π σημερα δεν έκανα κανενα ραντεβου
Εντάξει και εσύ ρε Αγγελική με αυτή την ζέστη και τον καύσωνα περιμένεις να είναι ο άλλος turbo , να σε πηγαίνει γαμιόντας από τις σκάλες πριν μπείτε δωμάτιο .Κοιτα,τα τελευταία μου ραντεβου δεν με πήγαν καλα,και λεω σε αυτο πάω γ να περασω καλά,οχι για να βαριέμαι τη ζωη μου,καλά γ δεύτερο ραντεβού να παιζοταν,ούτε συζητηση
Γ αυτό καλύτερα αν οχι να σταματήσω,εστω να τα περιορίσω κατά πολύ τα ραντεβου,κ απ τη νεα σεζον παντως το σκέφτομαι να μπει μια τελείαΕντάξει και εσύ ρε Αγγελική με αυτή την ζέστη και τον καύσωνα περιμένεις να είναι ο άλλος turbo , να σε πηγαίνει γαμιόντας από τις σκάλες πριν μπείτε δωμάτιο .
Δείξε λίγη κατανόηση
Σήμερα ;Μην σου πω παιζει και να σταματήσω αμεσα
Μεχρι π σκέφτηκα η Παρασκευή να ειναι η τελευταία μου μεραΣήμερα ;
Έχεις κάνει πακέτο για διακοπές και μας πουλάς παπάτζα ?Μεχρι π σκέφτηκα η Παρασκευή να ειναι η τελευταία μου μερα
Αν δεν τελειώνεις Αγγελική με τους Μύστες.. σταμάτα.. το θέμα είναι να τελειώνει και η επαγγελματίας. Καλά θα κάνεις.Μεχρι π σκέφτηκα η Παρασκευή να ειναι η τελευταία μου μερα
Κύθηρα ;Έχεις κάνει πακέτο για διακοπές και μας πουλάς παπάτζα ?
Ναι,ηδη καλύτερα νιωθω π σημερα και αύριο δεν θα κανω ραντεβου,το θεμα είναι να κυλάει ευχάριστα η συνεδριαΑν δεν τελειώνεις Αγγελική με τους Μύστες.. σταμάτα.. το θέμα είναι να τελειώνει και η επαγγελματίας. Καλά θα κάνεις.
Σεβαστό φανταζομαι το να θελω να σταματησωΈχεις κάνει πακέτο για διακοπές και μας πουλάς παπάτζα ?
Ναι Αγγελική.. καλά κάνεις.. ΣταμάταΝαι,ηδη καλύτερα νιωθω π σημερα και αύριο δεν θα κανω ραντεβου,το θεμα είναι να κυλάει ευχάριστα η συνεδρια
.....αααα ρε Πανο, δεν θα προλαβεις κ το πενταωρο τριο που εταξες?!?!?!Σήμερα ;
Οχι οχι δεν θα το προλάβει.....αααα ρε Πανο, δεν θα προλαβεις κ το πενταωρο τριο που εταξες?!?!?!
υγ. ή το προλαβες?!?!!?
Παω να φαω πεπονι..ασε με.. χαλάστηκα.....αααα ρε Πανο, δεν θα προλαβεις κ το πενταωρο τριο που εταξες?!?!?!
υγ. ή το προλαβες?!?!!?
...βαρυ??Παω να φαω πεπονι..ασε με.. χαλάστηκα