kapoiosekei
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2024
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Μετά απο αποχή τόσων ημερών θα είσαι φουλ καυλωμένη..
τυπε να εισαι σιγουρος οτι θα το τακτοποιησουν το θεμα οι σκληροι χυστες εδω του μπου.Μετά απο αποχή τόσων ημερών θα είσαι φουλ καυλωμένη..
χαχαχα εχει να πεσει πολυ πουτσα!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχατυπε να εισαι σιγουρος οτι θα το τακτοποιησουν το θεμα οι σκληροι χυστες εδω του μπου.
Έτσι ακριβώς . Λεφτά έχουμε χρόνο να τα φάμε δεν έχουμεκαι λογω χρηματων,και λογω ελλειψης χρονου
εχουμε και τα 500 απο το αλλο νημα....Έτσι ακριβώς . Λεφτά έχουμε χρόνο να τα φάμε δεν έχουμε
Μπααα πεταμένα θα πάνε εδω καλύτερα να τα φάω σουβλάκιαεχουμε και τα 500 απο το αλλο νημα....
τοσο σιγουρος????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπααα πεταμένα θα πάνε εδω καλύτερα να τα φάω σουβλάκια
Από αυτά που βλέπωτοσο σιγουρος????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και αν σε βαζει κατω και σε ξεπατωνει??? οπως λεει το μωρο!!!!Από αυτά που βλέπω
Κρατάω μικρό καλάθι, εξ άλλου από αυτά που βλέπω και διαβάζω είναι ντεκαβλε η όλη φάσηκαι αν σε βαζει κατω και σε ξεπατωνει??? οπως λεει το μωρο!!!!
και πολυ καλα κανεις!!! ολοι μας πιστευω.....και το ξερει και η Αγγελικαρα!!!!!Κρατάω μικρό καλάθι, εξ άλλου από αυτά που βλέπω και διαβάζω είναι ντεκαβλε η όλη φάση
Ωχ.. ωχ .Κρατάω μικρό καλάθι, εξ άλλου από αυτά που βλέπω και διαβάζω είναι ντεκαβλε η όλη φάση
Μακάρι μια μέραμαπες δεν θα φατε,μαπες εγω στον κωλο να φαω
Σου εστειλα pm και πηρα χαρτακι προταιρεοτητας!!καλησπέρα σας,ανακοίνωση που θα χαρείτε,διαθέσιμη αυριο 5-10, και Κυριακή 12-6, και θα έχω τηλέφωνο καινούριο,το παρήγγειλα σήμερα ηλεκτρονικά για παραλαβή απ το κατάστημα,και αύριο Σαββατο είναι ανοιχτό το μαγαζι 10-2, γ αυτό τα έβαλα απο τις 5 αύριο, σας περιμένω ετοιμη για όλα,και όποιος λεει γ ντεκαβλε φάση γ μενα,πολύ απλά να μην μου έρθει. Λίγες ώρες έμειναν, καυλώσατεεε,οπως έλεγε αντίστοιχα και η Καρέζη γυρίσατεεε
ποιος λεει κακα λογακια να του βαλω πιπερι στο στοματακι!!!!!!!!!!!!καλησπέρα σας,ανακοίνωση που θα χαρείτε,διαθέσιμη αυριο 5-10, και Κυριακή 12-6, και θα έχω τηλέφωνο καινούριο,το παρήγγειλα σήμερα ηλεκτρονικά για παραλαβή απ το κατάστημα,και αύριο Σαββατο είναι ανοιχτό το μαγαζι 10-2, γ αυτό τα έβαλα απο τις 5 αύριο, σας περιμένω ετοιμη για όλα,και όποιος λεει γ ντεκαβλε φάση γ μενα,πολύ απλά να μην μου έρθει. Λίγες ώρες έμειναν, καυλώσατεεε,οπως έλεγε αντίστοιχα και η Καρέζη γυρίσατεεε
επισης τα παλια μυνηματα ισχυουν η πρεπει να στειλουμε εκ νεου???καλησπέρα σας,ανακοίνωση που θα χαρείτε,διαθέσιμη αυριο 5-10, και Κυριακή 12-6, και θα έχω τηλέφωνο καινούριο,το παρήγγειλα σήμερα ηλεκτρονικά για παραλαβή απ το κατάστημα,και αύριο Σαββατο είναι ανοιχτό το μαγαζι 10-2, γ αυτό τα έβαλα απο τις 5 αύριο, σας περιμένω ετοιμη για όλα,και όποιος λεει γ ντεκαβλε φάση γ μενα,πολύ απλά να μην μου έρθει. Λίγες ώρες έμειναν, καυλώσατεεε,οπως έλεγε αντίστοιχα και η Καρέζη γυρίσατεεε
εκ νεου,γ να βαλω μια σειρά,sold out μη γινω κιολας χαχαχαχεπισης τα παλια μυνηματα ισχυουν η πρεπει να στειλουμε εκ νεου???