Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 8.976
- Πόντοι
- 2.046
Και ο γαμαωμετιςκαλτσεςΚαι κάπου εκεί θα εμφανιστεί στην αναμπουμπούλα τύπος χύσεμέσα...
Και ο γαμαωμετιςκαλτσεςΚαι κάπου εκεί θα εμφανιστεί στην αναμπουμπούλα τύπος χύσεμέσα...
Γιατί να μην τα καταπίνει?νομιζω ναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κοιτα λογικα απο αυτα που εχω διαβασει δεν θα μενει σταγονα!!!!!!!!!Γιατί να μην τα καταπίνει?
Κουκούτσια έχουν?
Μην σκιάζεσαι μαν .Μαν σαν πολλοί δεν είμαστε?
.... τον @dimigoall ξεχασες να φωναξεις
Είχα δει μια γερμανική τσόντα παλιά και ξεκινούσε έτσιω ναι,ξεικινώντας με πίπα και τους δύο ταυτοχρονα,εγω στη μέση και εσείς δεξιά και αριστερά μου
Έχει κάτι μέρες τώρα , κωλοφεράτζα με έχει πάει στα ταγκ.... τον @dimigoall ξεχασες να φωναξεις
Γ Ράιχ ;Είχα δει μια γερμανική τσόντα παλιά και ξεκινούσε έτσι
δεν πειραζει,οσο πιο πολλούς πάρω τόσο καλύτερα
...ειναι απο την αγραναπαυσηρε λες να φαμε και τιποτα μαπες????....πολυ αφρισμενη σε βλεπω Αγγελικαρα!!!!!!!!!!
τον ηπιαμε........ειναι απο την αγραναπαυση
τι δεν καπνιζει??????Μάγκες η κοπέλα μου το είπε ξεκάθαρα... Θα είναι σαν την περίοδο μετά τον κοβιντ που ήταν όλα κλειστά και όλοι σπίτι, οπότε προσδεθείτε και μην καπνίζετε
Το 666 comment σου ήταν αυτό τύπε μουρε λες να φαμε και τιποτα μαπες????....πολυ αφρισμενη σε βλεπω Αγγελικαρα!!!!!!!!!!
εγραψα αλλα 3 να παει 669....Το 666 comment σου ήταν αυτό τύπε μου
ωχ ωχ ωχ !!!!!!!!!!!!!!!!Για την Αγγελική δεν ξέρω, αλλά στο χοτελ θα ανάψουν ολοι οι όροφοι τσιγάρο μετά το ραντεβού
Κατέβα να σε δει ... Ξέρεις γιατί..
..."θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει"
μαπες δεν θα φατε,μαπες εγω στον κωλο να φαωρε λες να φαμε και τιποτα μαπες????....πολυ αφρισμενη σε βλεπω Αγγελικαρα!!!!!!!!!!
Οοοο να σου γααα...ργαλησω βραδιάτικα...μαπες δεν θα φατε,μαπες εγω στον κωλο να φαω