kapoiosekei
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2024
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
τα πρόστυχα τα μαύρα τα α εσώρουχά μου,καληνύχτα και όνειρα γλυκά να έχετε
Το γλεντησες καλά...
τα πρόστυχα τα μαύρα τα α εσώρουχά μου,καληνύχτα και όνειρα γλυκά να έχετε
Πηρες και τις βιταμινες σου μια χαρα....!!!!κάποιος απο εδω μέσα
Δν είμαι ποδολαγνος αλλά τις πατούσες λίγο τις περιποιούμαστε ε..πολύ μαυρίλατα πρόστυχα τα μαύρα τα α εσώρουχά μου,καληνύχτα και όνειρα γλυκά να έχετε
Απα πα πα..... οτι βρεις εσυ, στο στομα το βαζεις........καλημέρα και καλή εβδομάδα ,για να σας πάει καλά η εβδομάδα είναι η φωτο
Το γλυφομούνι της άρεσε?Εχοντας την χαρα να συναντησω την Αγγελικη θα ηθελα να πω την γνωμη μου.
Επιδιωξα να την συναντησω καθαρα απο περιεργεια (οπως ειπα και στην ιδια) και τελικα τα καταφερα!!
Εμφανησιακα προκειται για μια αδυνατη (οχι μοντελε απλα αδυνατη) κοπελα με μια αψεγαδιαστη ομορφια (καθως δεν εχει κατι πειραγμενο πανω της). Γενικα ειναι οτι φαινεται στις φωτο και τα βιντεο της (οποτε οποιος θελει να την κρινει εμφανησιακα ας δει τα βιντεο και τις φωτο της)
Απο εκει και περα στο κυριως πιατο θα πω απλα οτι το ζει (και με το παραπανω)
Απο την αρχη μεχρι το τελος του ραντεβου δεν με αφησε σε ησυχια (ουτε διαλλειμα δεν με αφησε να κανω )
Το στοματικο της ηταν εξαιρετικο (οπως και η περιποιηση της γυρο περιοχης) , ενω οσον αφορα το κυριως θα πω απλα οτι ηταν δοτικατη
Υ.Γ. @Αγγελική περιττο να πω (καθως φανηκε αλλωστε στην συναντηση μας) οτι χαρηκα που σε γνωρισα (οχι μονο επειδη το ζεις αλλα και επειδη εισαι γενικα πολυ κουλ τυπακι με απιστευτα θετικη αυρα) και ευλπιστω να σε ξαναδω καποια στιγμη !!
Καλα να περνας
και εγώ χάρηκα πολύ που σε γνωρισα,έχεις σεβασμό και τροπους και σου ευχομαι ο Θεός να σε έχει καλά ,σε ευχαριστώ και χαίρομαι που σε έκανα να περάσεις καλάΕχοντας την χαρα να συναντησω την Αγγελικη θα ηθελα να πω την γνωμη μου.
Επιδιωξα να την συναντησω καθαρα απο περιεργεια (οπως ειπα και στην ιδια) και τελικα τα καταφερα!!
Εμφανησιακα προκειται για μια αδυνατη (οχι μοντελε απλα αδυνατη) κοπελα με μια αψεγαδιαστη ομορφια (καθως δεν εχει κατι πειραγμενο πανω της). Γενικα ειναι οτι φαινεται στις φωτο και τα βιντεο της (οποτε οποιος θελει να την κρινει εμφανησιακα ας δει τα βιντεο και τις φωτο της)
Απο εκει και περα στο κυριως πιατο θα πω απλα οτι το ζει (και με το παραπανω)
Απο την αρχη μεχρι το τελος του ραντεβου δεν με αφησε σε ησυχια (ουτε διαλλειμα δεν με αφησε να κανω )
Το στοματικο της ηταν εξαιρετικο (οπως και η περιποιηση της γυρο περιοχης) , ενω οσον αφορα το κυριως θα πω απλα οτι ηταν δοτικατη
Υ.Γ. @Αγγελική περιττο να πω (καθως φανηκε αλλωστε στην συναντηση μας) οτι χαρηκα που σε γνωρισα (οχι μονο επειδη το ζεις αλλα και επειδη εισαι γενικα πολυ κουλ τυπακι με απιστευτα θετικη αυρα) και ευλπιστω να σε ξαναδω καποια στιγμη !!
Καλα να περνας
Νομίζω πως το έκανε αγγαρεία.Το γλυφομούνι της άρεσε?
και κλειτοριδικηΑγγελικουλα.... κολπικη εισαι κουκλα μου...?
Νομιζω οτι εχει ενδιαφερον το Μουνακι σου.....και κλειτοριδικη
Που να ξέρω σε μερικές δεν αρέσει...το γλυφομούνι και το τρίψιμο κλειτορίδας!!!Νομίζω πως το έκανε αγγαρεία.
δεν μου έκανε ο συγκεκριμένος ,απο πού το διαβασατε αυτό ,για πειτε μου να καταλάβωΠου να ξέρω σε μερικές δεν αρέσει...το γλυφομούνι και το τρίψιμο κλειτορίδας!!!
Mισες δουλειές πφφφφφφδεν μου έκανε ο συγκεκριμένος ,απο πού το διαβασατε αυτό ,για πειτε μου να καταλάβω
όχι ,αμα θέλει ο άλλος ,θα κάνειMισες δουλειές πφφφφφφ
Δε διαφωνώ αλλά συνεχίζω να το θεωρώ μισή δουλειά, τουλάχιστον για εμάς τους λάτρεις.όχι ,αμα θέλει ο άλλος ,θα κάνει
....να ριχνει πασιεντζεςερωτηση πληροφοριακου χαρακτηρα.......τι θα ηθελες να κανεις σε οοολο το ραντεβου τι θα σου αρεσε???...κωλο,μουνι η πιπα?????
τα πάντα όλαερωτηση πληροφοριακου χαρακτηρα.......τι θα ηθελες να κανεις σε οοολο το ραντεβου τι θα σου αρεσε???...κωλο,μουνι η πιπα?????
αραχνη η κανονικη???....να ριχνει πασιεντζες